Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

306S16 מסויימת והשוואה קטנה ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הרבה דרכים להבדיל בין ה GTI ל S16 (אם זו השאלה בכלל) .

ששת ההילוכים של ה GTI , כסאות שונים (עור אלקנטרה שחורים לעומת בד בשילוב שחור עם גוונים נוספים כמו אדום וכחול) , לוח שעונים עם מונה ק"מ דיגיטלי , מד חום שמן ולא לחץ שמן ויש בטח עוד.

בקשר להבדל בין ה XSI ל S16, אני חושב שפשוט אפשר להסתכל בדגם המנוע :

S16 - XU10J4L

XSI - XU10J4R

GTI - XU10J4RS

ה S 16 הגיע לארץ עם סאן רוף מקורי וכיסאות שהן שילוב של עור ובד.

בקשר לשאלה הראשונית שלך, 306 ספורטיבית היא כמו כפפה חמימה ונעיה על היד , 106 ספורטיבית יותר דומה לכפפת איגרוף.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היא לא להבדיל בין GTI ל-S16 (זה לא קשה ...) , אלא אם הרכב המדובר הוא אכן S16.

נזכרתי גם שברכב שראיתי יש סאן-רוף , אבל זה בא גם ב-XSI , לא ?

ה-GTI6 נמכרה בארץ בין 97' ל-2000, ה-S16 עד 95' (כולל).

אם כך , אז הרכב המדובר יכול להיות אך ורק XSI במידה והוא אכן מודל 97' כמצויין במודעה , נכון ?

עידו.

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם
היא לא להבדיל בין GTI ל-S16 (זה לא קשה ...) , אלא אם הרכב המדובר הוא אכן S16.

נזכרתי גם שברכב שראיתי יש סאן-רוף , אבל זה בא גם ב-XSI , לא ?

ה-GTI6 נמכרה בארץ בין 97' ל-2000, ה-S16 עד 95' (כולל).

אם כך , אז הרכב המדובר יכול להיות אך ורק XSI במידה והוא אכן מודל 97' כמצויין במודעה , נכון ?

שוב, ב-97' יכול להיות גם GTI6 וגם XSI. בשום פנים ואופן לא S16, אלא אם הרכב ביבוא אישי מצרפת, וגם אז יהיה מדובר ב-GTI6 עם תגים של S16 במקום GTI.

פורסם

יש לה ג'נטים של XSI/S16 . ממה שראיתי (בחושך...) המושבים לא היו משולבים בד\עור.

האפשרויות הולכות ומצטמצמות לכיוון ה-XSI...

עידו.

...*106GTI*...

פורסם

רוני, נהגתי כבר בשתי S16 (שלך ועוד אחת). שלא לדבר על כמה נסיעות קצרות ב-GTI6 :p .

זה לא נקרא מנוע גמיש. זה נקרא מנוע שחי בסל"ד גבוה ומת מתחת ל-4,000 (ואני נדיב פה).

וואלה, לא יודע בנוגע ל-GTI6. מה שבטוח - ל-S16 מנוע גמיש. ביחס למנוע של 106GI בטוח, אבל גם ביחס למנועים רבים אחרים. החל מ-2500 הוא מושך יפה, עם התגברות ב-3500 (שיא המומנט) ומשם עד למנתק ב-7200 (או קצת למעלה) בערך באותו הקצב.

אני מוכן להתערב שאין לו הרבה פחות מומנט ב-2500 סל"ד משיש נניח למנוע ה-1.8T של פולקסווגן.

אתה רוצה מנוע שמת מתחת ל-4000? אימפרזה STI. (בעצם 3500, נראה לי). רוצה עוד? הסקסו שלי - רק מעל 4000 מתחיל הכוח, ורק ב-5250 הוא מגיע לשיאו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דיברתי עם הבעלים . הוא טוען שהרכב הוא בעצם GTI בעלת 5 הילוכים ולכן נקראת S16.

הרכב אכן שנת 97' , יד 6 (!!!) , 88K ק"מ .

עכשיו זה כבר נשמע יותר כמו זו שפורסמה בפורום רק שכאן מצויין "S16" ולא "RALLYE".

עידו.

...*106GTI*...

פורסם

רוני, נהגתי כבר בשתי S16 (שלך ועוד אחת). שלא לדבר על כמה נסיעות קצרות ב-GTI6 :p .

זה לא נקרא מנוע גמיש. זה נקרא מנוע שחי בסל"ד גבוה ומת מתחת ל-4,000 (ואני נדיב פה).

וואלה, לא יודע בנוגע ל-GTI6. מה שבטוח - ל-S16 מנוע גמיש. ביחס למנוע של 106GI בטוח, אבל גם ביחס למנועים רבים אחרים. החל מ-2500 הוא מושך יפה, עם התגברות ב-3500 (שיא המומנט) ומשם עד למנתק ב-7200 (או קצת למעלה) בערך באותו הקצב.

אני מוכן להתערב שאין לו הרבה פחות מומנט ב-2500 סל"ד משיש נניח למנוע ה-1.8T של פולקסווגן.

אתה רוצה מנוע שמת מתחת ל-4000? אימפרזה STI. (בעצם 3500, נראה לי). רוצה עוד? הסקסו שלי - רק מעל 4000 מתחיל הכוח, ורק ב-5250 הוא מגיע לשיאו.

מה זה "מושך יפה"? קלאודיה שיפר יפה, או נטלי אימברוליה יפה?

המנוע של ה-S16 לא יותר גמיש מזה של ה-6 (רק פחות). זה של ה-6 איננו מנוע גמיש, ושניהם לא מעניקים הרבה מתחת ל-2,500, גם לא מתחת ל-3,500. כוח ממש יש ברצועה בין 4,500-5000 ל-7,200 (הקו האדום, המנתק ב-7,500). עד אז המנוע מת.

להשוות ל-106/סקסו עם מנוע 1.6 ליטר שסובל לא פחות מרצועה צרה ובנוסף לכך "נהנה" מהעדר מומנט יחסי, זה לא ממש לעניין.

להשוות ל-STI, שהמגדש עדיין לא נכנס בסל"ד כזה וכשהוא נכנס אתה מרגיש אותו... אפילו פחות לעניין.

ורוני, על כמה אתה רוצה להתערב?

מומנט בפיז'ו 306GTI6 (שנהנית מיתרון על ה-S16) עומד על קרוב ל-20 קג"מ ב-5,500 סל"ד.

מומנט בגולף GTI... תנשום עמוק: 21.4 קג"מ ב-1,750 סל"ד!!

אז רוני, למי תהיה זמינות כוח טובה יותר בסל"ד נמוך?

אין כזה דבר. נשמע כמו ההוא מחולון שמנסה למכור כבר 18 שנה, שטען שיש לו ראלי,

אח"כ GTI, עכשיו S16 ובשלב הבא הממזר יודה שפשוט יש לו XSI ובמצב גרוע...

גם הוא היה יד שישית, בזמנו הלכתי לראות את האוטו שלו מסקרנות. "צירופי המקרים" פה פשוט מטורפים :roll:

פורסם

אין כזה דבר. נשמע כמו ההוא מחולון שמנסה למכור כבר 18 שנה, שטען שיש לו ראלי,

אח"כ GTI, עכשיו S16 ובשלב הבא הממזר יודה שפשוט יש לו XSI ובמצב גרוע...

גם הוא היה יד שישית, בזמנו הלכתי לראות את האוטו שלו מסקרנות. "צירופי המקרים" פה פשוט מטורפים :roll:

מתחיל להישמע לי גם כמו רמאי קטן ... מה גם שהוא רוצה על הרכב 50K כשהמחירון לטענתו הוא 57K .

תודה לכולם על ההבהרה .

עידו.

...*106GTI*...

פורסם
מומנט בפיז'ו 306GTI6 (שנהנית מיתרון על ה-S16) עומד על קרוב ל-20 קג"מ ב-5,500 סל"ד.

מומנט בגולף GTI... תנשום עמוק: 21.4 קג"מ ב-1,750 סל"ד!!

אז רוני, למי תהיה זמינות כוח טובה יותר בסל"ד נמוך?

ל-S16 יש כ-19 קג"מ ב-3500 סל"ד. שיא ההספק ב-6500.

ל-1.8T יש מומנט טוב מעט יותר ובסל"ד נמוך יותר, אבל אני עדיין בדעה כי ההבדלים קטנים למדי במשיכה (אם תקח נניח גולף GTI בהשוואה ישירה לפז'ו).

המנוע של ה-306S16 גמיש ביחס לכמעט כל מנוע 2.0 16V אחר. אני חושב שעד 3000 סל"ד יש למנוע ה-8V יתרון קטן עליו, אבל מעל ועד למנתק זה מתבטל לחלוטין.

מניסיון של שנה ב-S16 היא מושכת בצורה מספקת בהחלט החל מ-2500 סל"ד ביחס להרבה מכוניות באותו סדר הגודל שבהן נסעתי. אז כן, המנוע גמיש. זה לא V8 אמריקאי מן הסתם, אבל להגיד שהוא מת מתחת ל-4000 זה פשוט לא נכון (כנס אלי לאוטו ותראה מה זה מת מתחת ל-4000)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אה , והיא חנתה ברחוב כ"ט בונבמבר בבת-ים .

גרתי שם פעם.

וידוי מרגש: אני בת-ימי לשעבר.... :lol:

ה-306 שאת פרטיה פרסמתי בעבר, חנתה על רח' יוספטל.

לאחר שבוע חנתה במקומה איזו אמריקאית עם אותו מספר טלפון על החלון... :roll:

סוחר, זו לא מילה גסה. :wink:

היא חזרה למקומה הקודם,שד' משה דיין-חולון.

מאחורי שורה ארוכה של רכבים למכירה...

Rikshanoam-R

פורסם

אתם רואיים מהתחלה אמרתי שזה ההוא... :lol:

אז רגע בסוף בכלל האוטו זה XSI? כשראיתי אותו שם לפני איזה 5-6 חודשים היה לו סמל של S16, ובכלל האוטו דווקא צורה חיצונית נראה מצויין...

פורסם

אכן נראה מצויין , אבל נכון להיום אין עליו שום סמלים חיצוניים . כנראה הבעלים לא סגור בעצמו מה זה אז הוא הוריד את כולם :)

רגע , עכשיו כשאני חושב על זה , גם אין לו סמל של פיג'ו מקדימה !!!

אולי זה בכלל לא פיג'ו :idea::lol:

אבל ברצינות , באמת חבל . האוטו נראה ממש טוב ומצער שמצא עצמו בידיים כאלה !

ממש "צער בעלי פיג'ו" .

עידו.

...*106GTI*...

• תוכן חדש...