Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

החלטתי לשדרג את המערכת הקיימת שלי שהיא מורכבת מרכיבים הבאים:

ClarionDXZ765MP | Lightning Audio B2.300.4 | Morel Tempo 6.5 | Kicker C12

אני משאיר רק את ה-HU וכל השאר חדש ולהלן הרכיבים:

ClarionDXZ765MP | Zapco I-4100| Focal 165K2P

לכל התוהים לגבי הסאב אז פשוט לא החלטתי על משהו ספציפי אבל ככל הנראה זה יהיה סאב של הרץ 10 או 12 אינץ'.

את המערכת אני מתקין ומשלם עליה בעוד יומיים ולכן אני אשמח אם תרצו להעיר\להאיר לגבי הרכיבים הנ"ל. אני אשמח לשמוע את דעתכם.

פורסם

לגבי הפוקל - שמעת אותו ואתה מרוצה מהצליל ? עניין של אופי - אני לא אוהב. (אם יש לך זמן - אני ממליץ לכולם להזמין DIAMOND AUDIO HEX מ EBAY ב 250 דולר כולל משלוח לפני מיסים (סט...)

לגבי הזפקו - סדרה נמוכה יחסית שלהם - במחיר שלו תבדוק SUNDOWN כולם היום מדברים עליהם, אני אישית לא שמעתי.

קח בחשבון איטום הדלתות הקדמיות - הכרחי למערכת איכותית.

חגי

...CASKA for life

פורסם

מה הספק המגבר? אתה תצטרך לפחות 100 rms ליציאה בשביל הk2p וסאב

חגי הקדים אותי בקשר למגבר. גם הפוקל לא לטעמי, אבל כל אחד והטעם שלו

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הסדרה הפשוטה של זאפקו לפי מה ששמעתי מספקת את הסחורה ונותנת תמורה נאה למחיר שלה - לא יודע אם זה אמת או לא.

אבל המגבר סה"כ בחירה נאה.

לגבי המעבר החד מסט של מורל לסט של פוקל ומסאב מאוד "מוראלי" לסאב מאוד "לא מוראלי" - זה נשמע כאילו שאתה קונה על עיוור או שמאוד התאכזבת מהמערכת הקודמת.

זה להפוך את עצמך מיהודי לנוצרי ביומיים, פחות או יותר.

הרכיבים טובים אבל אתה יודע בכלל אם אתה אוהב אותם או לא?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שמעתי את הסאונדאון,ולא כ"כ התלהבתי ממנו.

הזפקו שהוא מציע פה טוב יותר.

וגם הסדרה הנמוכה של זפקו,היא לא באמת נמוכה מגברים מצויינים ברמה גבוהה.

המגבר ישתלב יפה עם הK2P באופי הצליל.

הזפקו מוציא כ100-110RMS לערוץ.

מה המחיר שהציעו לך על הזפקו?

בהצלחה.

פורסם

לא ציפיתי לכל כך הרבה תגובות בזמן כל כך קצר :-P

אז ככה... בהחלט אהבתי את הפוקל ומה גם אני שומע בעיקר מטאל, אבל לא רק!

כמובן אני עושה איטום (בידוד) לדלתות הקדמיות!

בהחלט התאכזבתי מהמערכת הקודמת!

המגבר עולה לי 2600 ש"ח.

פורסם

באיזה סט אפ הסאנדאון איכזב? לפותח השירשור ממליצ לך לבדוק את הסאנדאון אותו הכח ( 100rms) ומגבר איכותי וגם יעלה לך 600 ש"ח פחות

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

המלצה חמה על סאב של הרץ אומנם תלוי ברכב ואם הרכב לא איזה רכב מנהלים ענקי לדעתי 10 אינץ' יעשה פה את העבודה.

הסאב הוא רך ונעים טיפה "יבש" אבל כמובן שלא כמו איזה פטיש בלי קשר אלה דווקה מאוד נעים. אך שמעתי יותר טובים - במחיר של הרץ אתה מקבל תמורה הולמת לכסף.

פורסם
באיזה סט אפ הסאנדאון איכזב? לפותח השירשור ממליצ לך לבדוק את הסאנדאון אותו הכח ( 100rms) ומגבר איכותי וגם יעלה לך 600 ש"ח פחות

סט אפ די פשוט, דגם SAX2.100, על מורל פולס ( אם אני זוכר נכון), את הHU לא זוכר.

אני לא אמרתי שהמגבר לא טוב או כל דבר אחר,באמת יש לו נתונים מרשימים מאוד,במיוחד בכך שלSAX 4.100 יש קרוס עם אפשרות BI-WIRE\AMP והמגבר יכול להרים סט 2WAY איכותי בקלות.

רק מה שאני שמעתי לא אהבתי כ"כ,אולי הכייונים אולי המקום או אולי עוד 1001 סיבות.

פורסם

הרכב שלי הוא פולו קלאסיק, ככה שלא נראה לי שהוא נחשב רכב מנהלים :wink:

אז אני אשמח להמלצה לדגם ספציפי לסאב של הרץ שאופיו יותר לכיוון דיוק ולא לכיוון רעש לא קשור.

פורסם

מישהו כאן שמע את ה DIAMOND AUDIO S600 ויכול לתת חוות דעתו - אני אישית שמעתי ונפלתי ממנו.. זה לא DYNAUDIO אבל....:-) (סתם אני מתלהב..)

חגי

...CASKA for life

פורסם

:oops:טעות שלי.

לא,לא שמעתי.

אחלה קומפוננט אבל,יותר טוב משלך!הרבה יותר טוב.

תקנה ותמכור לי את שלך במחיר שעלו לך, :-D אני בידיוק מחפש מידבאס אחורי :roll:

• תוכן חדש...