Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בתהליכי קנייה של קורולה 05 מחברת ליסינג גדולה (אלבר). בימים הקרובים אני צריך לקבל את דוח הבדיקה שהם עושים, את הרשיון רכב ואת הספר טיפולים ואני רוצה להתייעץ עם איש מקצוע במיוחד לגבי הבדיקה. האם אפשר ללכת למוסך בשביל הדברים האלה? אין לי בעייה לשלם תמורת ייעוץ פשוט אני לא יודע מי עושה דבר כזה.

עוד דבר, הרכב היה בשימוש של "ליסינג תפעולי פרטי" לדברי הבחור מאלבר. מה זה אומר ליסינג תפעולי פרטי כי ראיתי במחירון שיש שני דברים מתחת לליסינג תפעולי- 1.רכב חברה צמוד 2.שימוש ע"י בעלים פרטיים. על הראשון מורידים הרבה יותר אחוזים (7-12 לעומת 6%). מה ההבדל ואיך בודקים שהוא אומר את האמת?

הרכב הוא קורולה 2005 68,000 ק"מ (שזה נמוך מאוד לליסינג 2005) יד 1 ליסינג עם טסט עד פברואר. בהנחה שהרכב במצב טוב כמו שהוא אומר, האם שווה לקנות במחיר שהוא דורש- 71,000 על מחירון 76,000? זה בסה"כ 6% הורדה שזה מעט לליסינג אבל קשה לתפוס קורולה עם ק"מ נמוכים ובמצב טוב.

אשמח לתגובות, כמה שיותר מהר. תודה.

פורסם

קודם כל כותרת שלך הזוייה. אין בהודעה שלך שום דבר דחוף יותר מכל הודעה אחרת בפורום. :evil:

>>אני בתהליכי קנייה של קורולה 05 מחברת ליסינג גדולה (אלבר). בימים הקרובים אני צריך לקבל את דוח הבדיקה שהם עושים

תעשה חיפוש, מיליון פעם אמרו מה שווה דו"ח בדיקה שנעשה מטעם חברת ליסינג.

>>"ואני רוצה להתייעץ עם איש מקצוע במיוחד לגבי הבדיקה"

אין, דו"ח, על מה תתיעץ? אתה יכול לעלות דו"ח בפורום ונעזור במה שנוכל.

>>הרכב היה בשימוש של "ליסינג תפעולי פרטי" לדברי הבחור מאלבר

>>איך בודקים שהוא אומר את האמת

מחברים לפוליגרף.

לפי הודעה שלך אני רואה שאתה מתפתה למקסימום שנתון במינימום מחיר לרכב מסויים.

ידידי היקר. טחנו כאן הרבה מאוד נושאים על קנייה מליסינג. מומלץ כמובן לקנות רכב פרטי, שמור ומטופל עם ספר טיפולים מסודר.

מה שאתה מתאר בהודעה שלך, מעלה הרבה חשדות בנוגע לאמינות בקשר לרכב המדובר.

למרות שזה ליסינג, עשית חיפוש וקראת סיפורים, אתה עדיין רוצה לקנות? אם כן, קח למכון בדיקה אמין שלא קשור עם חברה הזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קודם כל אני לא מבין למה אתה מגיב בכזאת תקיפות, תודה שאתה מגיב, אבל יש בעולם גם אנשים שלא מבינים כמוך במכוניות ואתה יכול להסביר.

דבר שני דיברתי על זה שכשאני אקבל מחר את הדוח עם מי אני אוכל להתייעץ חוץ מעם הפורום?

ומה זה אומר? "לפי הודעה שלך אני רואה שאתה מתפתה למקסימום שנתון במינימום מחיר לרכב מסויים."

ומה בדיוק מעלה "חשדות לאמינות" תגיד? "מה שאתה מתאר בהודעה שלך, מעלה הרבה חשדות בנוגע לאמינות בקשר לרכב המדובר."

אם יש לעוד משהו עצה שהיא באמת לעניין זה יעזור לי מאוד.

פורסם

קודם כל אני לא מבין למה אתה מגיב בכזאת תקיפות, תודה שאתה מגיב, אבל יש בעולם גם אנשים שלא מבינים כמוך במכוניות ואתה יכול להסביר.

דבר שני דיברתי על זה שכשאני אקבל מחר את הדוח עם מי אני אוכל להתייעץ חוץ מעם הפורום?

אתה יכול להתיעץ עם מוסך טויוטה ומכון בדיקה שבו נבדק הרכב למשל.

ומה זה אומר? "לפי הודעה שלך אני רואה שאתה מתפתה למקסימום שנתון במינימום מחיר לרכב מסויים."

אני מתכוון שאתה נופל למלכודת תיפוסית.

ומה בדיוק מעלה "חשדות לאמינות" תגיד? "מה שאתה מתאר בהודעה שלך, מעלה הרבה חשדות בנוגע לאמינות בקשר לרכב המדובר."

מה מעלה חשדות? זה אמור להדליק אצלך נורה אדומה: "בימים הקרובים אני צריך לקבל את דוח הבדיקה שהם עושים"

אם יש לעוד משהו עצה שהיא באמת לעניין זה יעזור לי מאוד.

עיצה הכי לעיניין - תעשה חיפוש, היו דיונים על כל הנושאים שהעלת!

אני מגיב בתקיפות, מכיוון שכבר דובר רבות על נושא כמו שלך והיית אמור לעשות חיפוש ויש כללים איך רושמים הודעות.

בהתיחסות לשאלות ספציפיות שלך, הערות שלי באדום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...