Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם שניה כבר שהחלפתי מ ד.ש אלטרנטור , משום מה המייצבים שלהם לא מחזיקים מעמד !

נימאס לשלם כל פעם על החלפה כי האחריות שלהם ל 3 חודשים

בקיצור

אלטרנטור מחוזק סביבות 120A

מאיפה אני משיג מייצב מתח להחליף , שיהיה איכותי

אפשרי מחו"ל עם מישלוח לארץ

ד"א רכב מיצובישי קולט 94

הכי מעצבן כי המתח לא יציב אורות מהבהבים ממסר שחופר לי בראש כי הוא נכבה ונדלק 80 פעם בדקה

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

ומה ד.ש אומרים על זה?

יכול להיות שאתה מעמיס עליו יותר מידיי? ניסית לבדוק זאת?

אם אין העמסת מוגזמת כנראה שהשיפוץ לא איכותי במיוחד.

פורסם

לא קשור להעומס רב מידי. האלטרנטור צריך לעמוד בתפוקה המקסימלית שלו ללא בעיות.

כאשר שיפצתי אלטרנטורים בעברי, הייתי נוהג להרכיב את החלקים הטובים ביותר, מה גם, שהם היו יקרים יותר.

מקום שמשפץ נכנס לדילמה, כאשר הוא רוצה להשתמש בחלקים הטובים ביותר, אז הם גם היקרים יותר, וממול, הוא עומד מול תחרות ולקוחות קשים, שרוצים הכי זול שאפשר.

מנסיוני, בודדים מוכנים לשלם על מוצר טוב, יותר כסף.

(מבלי להתייחס למשפץ כזה או אחר) ומכיוון שבתי עסק לשיפוץ צריכים לעמוד מול תחרות ולקוחות שבדרך כלל "קשים" בלשלם יותר(ואני מניח שישר יקפצו ויטענו שלא רוצים הכי זול, אלא הכי טוב) יתכן והמשפצים "מתפשרים" על איכות החלקים המוחלפים, ו/או לא מחליפים את כל החלקים עת שיפוץ האלטרנטור, אלא את התקולים בלבד, (לזה אני קורא "תיקון וניקוי אלטרנטור" , ולא אלטרנטור משופץ) .

יתכן ותסמינים לכך, באים בצורות כאלו.

אין בכך לטעון כי המשפץ הזה, חסך ו/או עשה משהו שאינו ראוי, ובכל מקרה, אם אינך מרוצה מהמוצרים שהוא מספק לך ,עשה סקר שוק ופנה לאחר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

ובמידה ואני מעוניין להחליף רק מיצב מתח עצמאית

מאיפה ?

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

נסה בחנויות חלפי חשמל רכב שבת"א, "תב אור", "ביתן ספרק".

הגדר כמובן שברצונך לרכוש וסת מתח או מקורי או תחליפי מאיכות טובה (הבעיה שכל אחד אומר שהתחליפי שלו מצוין).

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

מניסיוני העשיר מאוד, ד.ש משתמשים בחלקים איכותיים מאוד, והם נחשבים לאחד מהיצרנים המוצלחים בשוק.

גם אם תקנה וסת (שדא"ג לא נראה לי שביתן יכול לספק לך) אתה צריך מישהו שירכיב לך אותו על האלטרנטור, זה אומר יפרק אותו וידע מקצועית איך להרכיב .

הייתי ממליצה לך לבדוק למה נשרפים לך הוסתים, הייתי מהמרת על בעיה באוטו ולא בעיה בסחורה של דש.

פורסם

דני כמובן שהתכוונתי להעמסת יתר מעבר למה שהוא מסוגל לספק, וגם העמסה גבוהה יחסית לאורך זמן תגרום לו לנזק אבל על זה אפשר להתווכח.

מניסיוני העשיר מאוד, ד.ש משתמשים בחלקים איכותיים מאוד, והם נחשבים לאחד מהיצרנים המוצלחים בשוק.

נשמח לדעת מהו נסיונך "העשיר מאד" ומיהן החברות של החלקים התחליפיים בהם משתמשים ד.ש. בשיפוץ.

פורסם

גם אם תקנה וסת (שדא"ג לא נראה לי שביתן יכול לספק לך) אתה צריך מישהו שירכיב לך אותו על האלטרנטור, זה אומר יפרק אותו וידע מקצועית איך להרכיב .

הייתי ממליצה לך לבדוק למה נשרפים לך הוסתים, הייתי מהמרת על בעיה באוטו ולא בעיה בסחורה של דש.

מנסיוני העשיר בפורום אתה סתם מקשקש.

איזה כייף לי :)

פורסם
דני כמובן שהתכוונתי להעמסת יתר מעבר למה שהוא מסוגל לספק, וגם העמסה גבוהה יחסית לאורך זמן תגרום לו לנזק אבל על זה אפשר להתווכח.

.

אין מה להתווכח אתה צודק.

צריכת זרם גבוהה לאורך זמן מקצרת את חיי האלטרנטור במיוחד במקרים שבהם מתקינים מערכות שמע בהספקים גבוהים.

לדוגמא, חל איסור מוחלט להטעין מצבר אשר מתח הקטבים שלו מתחת ל11.7-- וולט או בשפה מקצועית מצבר שנפרק פריקה עמוקה מסיבה פשוטה, סכנת התחממות של הווסת ושריפתו.

איזה כייף לי :)

פורסם
מנסיוני העשיר בפורום אתה סתם מקשקש.

בוא נתחיל מזה זה שאת ולא אתה

יש לי עסק שמתעסק בשיפוץ סטרטרים ואלטרנטורים

אני מבטיחה לך שדבר וחצי בעניין אני יודעת

אל תזלזל לפניי שאתה יודע מי האדם שעומד מולך, זה לא מכובד

פורסם

ד.ש מייבא את הסחורה שלו מחו"ל בנוסף לייצור בארץ, קשה לי להאמין שהוא היה שם וסת משומש באוטו שחוזר על אותה בעיה

המוניטין שלו מאוד טוב בשוק,ניסיוני העשיר כמו שאמרתי נובע מכך שיש לי עסק בדיוק כמו של ד.ש רק קצת יותר קטן

פורסם

מצויין, אם כך את מבינה בתחום ותוכלי לומר לנו אילו מייצבים איכותיים תחליפיים קיימים בשוק. אשמח לקבל שמות של חברות ואף דפי נתונים.

פורסם
צריכת זרם גבוהה לאורך זמן מקצרת את חיי האלטרנטור במיוחד במקרים שבהם מתקינים מערכות שמע בהספקים גבוהים.

קיצור כן. כל דבר בעומס, אורך חייו מתקצר. אולם, מכאן ועד הרס מהיר, המרחק גדול, גדול מאוד.

מערכות בהספקים גבוהים? התשובה זהה לקודמת.

לדוגמא, חל איסור מוחלט להטעין מצבר אשר מתח הקטבים שלו מתחת ל11.7-- וולט או בשפה מקצועית מצבר שנפרק פריקה עמוקה מסיבה פשוטה, סכנת התחממות של הווסת ושריפתו.

חל איסור מוחלט להטעין מצבר מתחת ל 11.7 וולט? ובכן, נתק אותו מהרכב, בצע טעינה איטית, ו"בהנשמה" למצבר אחר, ותקבל סיכוי מצויין למצבר טעון ותקין. כל זאת בתנאי שלפני הפריקה היה תקין ועומד בכל הבדיקות הייעודיות.

תשובותי בכחול בגוף הציטוט.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם
בוא נתחיל מזה זה שאת ולא אתה

יש לי עסק שמתעסק בשיפוץ סטרטרים ואלטרנטורים

אני מבטיחה לך שדבר וחצי בעניין אני יודעת

אל תזלזל לפניי שאתה יודע מי האדם שעומד מולך, זה לא מכובד

אשמח אם תציגי את עצמך.

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...