Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

אתמול בבוקר הדלקתיח את המזגן ברכב 206CC שנת 2002 והופתעתי לגלות שלא יוצא אויר מהחורים

האוטו מגיב טוב לפעולות שאני עושה במזגן כלומר כשאני מדליק אני שומע אותו עושה משהו במנוע כשאני מגביר הוא מתאמץ יותר כשאני שם הפשרת אדים הוא משנה מוד... אבל כל זה ואין אויר! כלום... לא משנה מה הרמה או הטמפ או המוד שלו הוא לא מוציא אויר.

יש למישהו מושג מה הבעיה?

תודה מראש לכל מי שנכנס לכאן, איציק.

פורסם

שלום לך .

אולי יש בעיה בוונטה של מערכת האוורור או הפיוז של הוונטה?

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הבעיה אכן נגד מהירות אבל משום מה אמרו לי בפיג'ו שב CC הנגד מהירות מגיע עם כל המפוח כחלק אחד ורוצים 1300 שקל בלי הרכבה.

מישהו יודע היכן אני יכול להשיג את החלק מפירוק משומש או כל דרך אחרת מבלי להוציא כל כך הרבה כסף?

תודה רבה.

פורסם

אם החלק הוא כמו בכל 206 אז אין לך בעיה לקנות מפירוק. תשאל במוסך.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

חברים, בפיג'ו סיטרואן יש פאק הנדסי שאכן מצריך רכישה של מפוח שלם.

העלות אסטרונומית.

בכל מקרה אם זה כמו בכל 206 אני מאמין שלא תהייה בעייה להשיג את זה - בלי קשר הייתי הולך למוסך מורשה של "הכל תחת קורת גג אחת" ומקבל חוו"ד אמינה - בהחלט יש מצב שמדובר בנתק כלשהוא בצמת החוטים ולא בהכרח בנגד עצמו.

פורסם

במוסך של פיגו סיטרואן אמרו לי את זה, למרות שבמוסך של מיזוג אמרו לי שצריך רק את הנגד

אז.... מה אתם אומרים? מישהו יכול לתת לי עובדה אם ניתן לקנות רק את החלק או שצריך את כך המדחס?

ותודה רבה לכם

פורסם

קודם כל זה לא מדחס. זה מפוח. שני חלקים שונים לגמרי.

תברר במוסך של פיג'ו סיטרואן האם מדובר באותו חלק של 206 רגילה (אני מאמין שכן).

במידה וכן, אני אוכל לעזור לך למצוא את החלק בפחות מחצי המחיר.

פורסם

אהלן.

כמו שחשבתי ב20CC נגד המהירות מגיע יחד עם המפוח כחלק אחד וזה אומר שבגלל חלק שעלותו 200 שקל אני צריך להחליף את הכל בעלות של 1300 שקל (בלי הרכבה)

מישהו יודע היכן ניתן להשיג מפוח של CC במחיק יותר הגיוני?

תודה

פורסם

אתה מתעלם בכוונה ממה שכתבתי?

תסתכל הודעה אחת למעלה.

אם זה קשה לך, אני אכתוב שוב:

תבדוק עם המוסך האם מדובר באותו מפוח כמו ב-206 רגילה.

במידה וכן, אני אעזור לך להשיג חלק במחיר הרבה יותר הגיוני מ-1300 ש"ח.

פורסם
אתה מתעלם בכוונה ממה שכתבתי?

תסתכל הודעה אחת למעלה.

אם זה קשה לך, אני אכתוב שוב:

תבדוק עם המוסך האם מדובר באותו מפוח כמו ב-206 רגילה.

במידה וכן, אני אעזור לך להשיג חלק במחיר הרבה יותר הגיוני מ-1300 ש"ח.

:) כן התייחסתי, בכל אופן הם אומרים שזה עובד לפי מק"ט ול CC זה מקט שונה , ב 206 רגילה ניתן לרכוש רק את הנגד בנפרד אבל ב CC לא ניתן ומכאן שזה שונה.

אתה עדיין יכול לעזור?

• תוכן חדש...