Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני רוצה להתקין רמקולים 6X9 בקורולה 97 , ויש שם כיום רמקולים מקורייים של הרכב שהם 6.5" ואני רוצה להחליף אותם בחדשים 6X9 אבל הם לא נכנסים שם , ואני רוצה להשאיר את הכיסויי המקורי של הרכב ,

מה אני יכול לעשות ?

ואם מישהו יכול לחהגיד איך הוא עשה?

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

פורסם

הייתה לי טויוטה 95' שזו אותה הצורה , אין דרך להתאים את הרשתות

המקוריות לרמקול 6X9 בצורה יפה.

בכל מקרה תתצטרך לחתוך את הפח של הפנל על מנת להתאים את הפתח לרמקול החדש.

Peugeot 208GTI

פורסם

מה פתאום! חס וחלילה!

בטויוטה קורולה דגמי 93-97 יש חורים מוכנים מראש במגש המתכתי ל6*9 רק שבמקום שהם יהיו בצדדים הם צמודים למנורת הבלם שנמצאת במרכז המגש.

רק צריך לעשות חורים במגש עצמו (במתכת כבר מוכן) וזה הכל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא רוצה לשים אותם באמצע , אני רוצה להישתמש בחורים שיש כבר (הכיסוי המקורי).

מה אני עושה?

פורסם

אתה תצטרך לקחת את המגש לרפד שיפרק את הניטים של הכיסויים המקוריים.

אחרי זה בבית ההתקנה יצטרכו לחתוך לך מהמתכת של מהגש המקורי ורק אז אחרי שהוציאו את הגרילים של המגש ועשו לך חורים מתאימים גם במגש וגם במתכת של הרכב - אתה תוכל להרכיב את הרמקולים בצדדים.

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חשבתי על רעיון כזה, להרכיב אותם מהחלק התחתון של פח(מתוך התא מטען) באותו מקום של הרמקול המקורי .

והפח שם לא כול כך ישר שם אז לישר בעזרת עץ .

מה אתם אומרים?

אם יש למישהו תמונות של דבר כזה שיכול לעזור?

פורסם

זה חורים יעודיים ל6*9 - זה שיש רמקולים עם ספיידר גדול יותר ממש לא אומר שזה לא הייעוד שלהם.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני צריך שבלונה של המידות כדי לחתוך את העץ לפי המידה הפנימית של הרמקול .

מאיפה אני יכול להוריד שבלונה כזו?

• תוכן חדש...