Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרהורים שלאחר התואר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בנוגע להתנהלות של המכללה בנושא מרצה שלא מתאים לתחום, אני לא יודע להגיד לך בנוגע למוסדות ממשלתיים מכללות אחרות או אוניברסיטאות, אבל אני יודע שאצלנו במכללה למנהל הצלחנו באמצע סמסטר, חודש וחצי לפני המבחנים להחליף מרצה ולהוסיף לנו שעות רבות של תמיכה בנושא שלא היה מובן לנו בגלל שהמרצה לא העביר את החומר בצורה שהייתה טובה לנו ברמת ההבנה.

כל מה שעשינו היה להוציא מכתב שמביע את ההרגשה שלנו כלפי ההרצאות, החתמנו את כל הסטודנטים בקורס, ומיד נענו לנו והציעו פתרונות מיידים לבעייה..

אבי.

פורסם

אלעד, כמוני כמוך - עבודות סמינריוניות זה משהו שאתה מתחיל לעבוד עליו ברצינות רק לאחר טרור ואיומים... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
אלעד, התכוונתי שתמשיך למנע"ס :wink:

מנע"ס נראה לי תואר קצת כולבויניקי, למרות שזה מה שהולך עכשיו חזק. אני לא בטוח שזה ממש הכיוון שלי.

עוד הצעות?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
מנע"ס נראה לי תואר קצת כולבויניקי, למרות שזה מה שהולך עכשיו חזק. אני לא בטוח שזה ממש הכיוון שלי.

עוד הצעות?

לא מעניין אותי כלבויניקי או לא. רני רוצה כסף לEVO :lol:

פורסם

טוב, אז באמת מגיע לך מזל - בעצם גם לי מגיע מזל טוב!!

לגבי ההמשך, המחשבה הזאת מהדהדת לי בראש לפחות פעם בשבוע.

אולם אני כמוך בשלב זה רוצה קצת לנוח, מצד שני - אם המוח לא עובד קשה הוא מתנוון.

מכיוון שאני מגיע מתחום ההנדסה אני שוקל שתי מסלולים.

1. מנהל עסקים

2. מהנדס מערכת

בשביל שתי התארים חייבים קצת לחיות בשוק העבודה בכדי לקבל מושג, להתמקצע.

מנהל עסקים אפשר להתחיל כבר עכשיו - אין דרישות מקדימות. להגיד שזה תואר קל - מחברי לעבודה, זה לא כך (לפחות לא בב"ש).

הנדסת מערכות (יותר מדבר על עצמי) - חייבים ניסיון של 3 שנים בתחום. האמת זאת דרישה הגיונית מאוד.

מצד שלישי ופה אני מפנטז - ממש הייתי רוצה לעשות תואר גם בעיצוב תעשייתי - חבל שאין לימודי ערב למקצוע הזה.

בכל מקרה בשביל שהמוח לא יתנוון לקחתי על עצמי ללמוד ספרדית ונרשמתי לקורס ספרדית :lol:

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

מזל טוב!

מקווה להגיע למעמד שלך בשנים הקרובות.

בנתיים עוד חצי שנה לשחרור מצה"ל, שבו המוח התנוון בצורה קשה מאוד. בנתיים מתכננים את הטיול, ומנסים לבחור מקצוע, נכון לעכשיו נוטה לעריכת דין, יחד עם עוד אלפי צעירים נוספים :|

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

TheHunter88 - גם אני כחצי שנה לפני שיחרור מצה"ל ומסתבר , שגם אני הייתי בראש ללימודי משפטים , אבל תחשוב על זה ככה : התואר הזה פחות רווחי ממנהל עסקים , זאת מכיון שיש כל כך הרבה עורכי דין במדינה הזו , שאני חושב שיום אחד אני עלול לטבוע בים של עורכי דין !

אם כבר ללמוד תואר , עדיף תואר במנהל עסקים , או כל תואר אחר שלא צבאו עליו , באופן שלא משאיר עבודה שמכבדת את בעליה .

עם כל הכבוד ליוקרה של עריכת דין , כסף זה הוא גורם מכריע .

איני חושב שזה יהיה טוב , לחפש עבודה בשנים שאחרי התואר , אלא למצוא אותה תוך כדי ואפילו מיד לאחר סיומו , מבלי להתמהמה .

אגב , האם מישהו פה למד אי פעם תקשורת ויכול לומר לי , האם למידת התחום הזה תהיה אפקטיבית ? כי גם המקצוע הזה ,עבר בראשי בעבר וגם כעת .

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

SeazeR - נכון שהמון ניגשים ללימודי עריכת דין, אבל לא כולם ממשיכים לעסוק בכך, בכל זאת ניתן יהיה למצוא עבודה.

למדתי תקשורת בתיכון, לא יודע כמה זה רלוונטי ללימודים גבוהים, למרות ששמעתי שזה כמעט אותו דבר.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...