Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זכור לי על שרשור שמראה איך בודקים אם הסט באמת אימיתי או זיוף,למישהו יש אותו בסימניות? :roll:

בכל זאת האם המחיר הגיוני ברמה כלשהי?

תודה.

פורסם

בזיוף הקליעה מעוגל טיפה ובמקורי הוא חד כמו שפיץ

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

נאור נתן לך פה דוגמה יפה מאוד בעיקר לסט הזה.

נדמה לי שסט לא מזויף מחירו עולה על 2K שווה לבדוק טוב זו אחת הסיבות שאני לא רכשתי את אותו סט.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

ומה מונע מבעל חנות למכור זיוף באותו מחיר של מקורי?

הזיופים מהמזרח הם מכה רצינית, ועוד בארץ שלנו עם כל מיני יבואנים טובים וישרים :roll:.

מוצרים מזוייפים שזכורים לי: מגברים ורמקולים של DLS, מגברים של ג'נסיס, רוקפורד P4004, פוקל, מורל הייבריד וסופרימו. גם חברת MTX הוציאה לאחרונה אזהרת זיופים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בקשר לזיוף של ה k2p אין ספק שצריך להיזהר אבל באופן כללי אם אתה מודע לזיוף אתה צריך להבין שיש שתי אופציות לזהות אותו אחד זה בשם של הקופסא k2p kf 165 סט שפשוט לא קיים בכלל בפוקל הסט שהם ניסו לזייף הוא ה k2p 165 kps (מה שלי יש) :> אפשרות נוספת לזיהוי היא כמו שאמרו לפי מס הסידרוי שבזמנו היה 25c007159.

או האפשרות הממולצת היא לקנות את זה מחנות שאתה סומך עליה ב 100% אני קניתי אצל יחיאל ב 4X4 בעפולה.

פורסם

כל החנויות שמוכרות את הפוקל שלהם מהיבואנים הרשמיים של פוקל שהם י.מ.ר הם מוכרים אך ורק מקורים.

יש יבואן נוסף אני לא זוכר מה השם של היבואן אני רק זוכר שהוא מחיפה והוא מוכר את הקומפוננטים המדוברים כלומר המזוייפים מסין ומוכר אותם לחנויות, חלק מהחנויות יודעות שמדובר בזיוף וחלק לא. בכל אופן אתה יכול לצלצל ל י.מ.ר ולשאול אישית אם חנות זו או אחרת עובדת איתם באופן רצוף.

• תוכן חדש...