Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כל החנויות שמוכרות את הפוקל שלהם מהיבואנים הרשמיים של פוקל שהם י.מ.ר הם מוכרים אך ורק מקורים.

יש יבואן נוסף אני לא זוכר מה השם של היבואן אני רק זוכר שהוא מחיפה והוא מוכר את הקומפוננטים המדוברים כלומר המזוייפים מסין ומוכר אותם לחנויות, חלק מהחנויות יודעות שמדובר בזיוף וחלק לא. בכל אופן אתה יכול לצלצל ל י.מ.ר ולשאול אישית אם חנות זו או אחרת עובדת איתם באופן רצוף.

תקרא את מה שכתבתי בשרשור שנתנתי אליו קישור, יצא לי להייות בחנות שכולה פוקל, רק פוקל! וגם שם ראיתי זיוף.

אל תסמכו על אף אחד, תקראו תשרשור, 5 דקות ותדעו להבדיל בין זיוף למקורי.

פורסם

תפסיקו לשבור את הראש...

ידוע לכם שיש זיופים בשוק, אז למה להמשיך לחפש ממקומות שונים?

צרו קשר עם היבואן וסגרו עניין...(אפילו מתחרז)

מקס.

פורסם

בין הסיבות שלא רציתי לקנות פוקאל

מכת זיופים כזאת .. אתה כבר לא יכול להיות בטוח הזיופים אחד לאחד

לא היה לי כח לשבור את הראש עם זה

פורסם
תקרא את מה שכתבתי בשרשור שנתנתי אליו קישור, יצא לי להייות בחנות שכולה פוקל, רק פוקל! וגם שם ראיתי זיוף.

אל תסמכו על אף אחד, תקראו תשרשור, 5 דקות ותדעו להבדיל בין זיוף למקורי.

אני לא יודע באיזה חנות היית, מה שאני יודע זה זה ש י.מ.ר הם היבואנים הרשמיים ומתעסקים בסחורה אך ורק מקורית.

לגבי החנות שהיית בא אני לעולם לא יכול לדעת, יכול להיות אפשרות שהוא גם עובד עם שני היבואנים. כלומר גם עם י.מ.ר וגם עם הזיוף למרות שלא נראה לי. אל תדאג קראתי את השרשור הזה כבר ממזמן וכמו כן ציינתי גם את 2 האפשרויות העיקריות לקלוט אם הוא מקורי או לא. למרות שאני עדין חושב שהאופציה הטובה ביותר היא ליצור קשר עם היבואנים הרשמיים י.מ.ר (לא רק במקרה של פוקל אלא לגבי כל אלמנט) ולשאול אם הם עובדים אם החנות באופן שוטף, חיקויים גם יכולים להתעדכן ואני די בטוח ש"היבואן" מחיפה כבר יודע שחלק גדול מהאנשים כבר יודע את המס' הסידורי הישן שכתוב מאוחרי המידבאס.

• תוכן חדש...