Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה בטוח שבכביש 5 צילמו אותך? (כביש אריאל-הרצליה).

באיזה קטע זה היה? ראש העין-אריאל, כי כל השאר אני נוסע שם בקביעות ובחיים לא ראיתי מצלמה!

אני נוסע די קבוע על כביש 5, יש מיקומים ספציפיים שבהם יש מצלמות נייחות או לייזרים.

מעבר לכך, זה כביש לא ממש איכותי לנסיעה מהירה, הוא די קופצני, ויש מחסור בשוליים בחלקים רבים שלו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מהירות וחוק זה עניין של גאוגרפיה!

תבוא לנגב, ארץ המהירויות והעקיפות ללא חשבון.

ביום שישי לפני שבוע חזרתי מב"ש לטללים . בדרך עקפה אותנו מכונית ב.מ.וו. לבנה .

הצלחתי לראות אותה עוד כדקה או שתיים ואז היא נעלמה מהאופק.

במחשבות שרצו בראשי דמיינתי שוטר בהמשיך הדרך. ולפעמים חלומות מתגשמים.

בתחנת האוטובוס של קבוץ משאבי שדה עמד שוטר שכבר מרחוק אותת לעצור.

שמחתי מאוד , לא תמיד זה קורא לי אבל הפעם רציתי לפגוש את השוטר.

בנימוס רב הוא בקש ממני את הרשיונות והודיע כי זו בדיקת רשיונות.

עבדיכם בנימוס רב בקש לשאול אותו שאלה. וכמובן השוטר נענה. עד כאן כמעט הכל שפוי.

ציינתי בפניו את המכונית הלבנה שעקפה אותי במהירות והאם הוא במקרה פגש אותה?

תשובת השוטר: "להגיד לך את האמת אני ראיתי וגם סימנתי לו לעצור אך במקום לעצור הוא נתן גז ונעלם."

שימו לב חברים המכונית הזו משתוללת כבר הרבה זמן בכבישים . כמותה יש מכוניות ונהגים נוספים.

כאן בארץ הנגב אין חוקים שווים לכולם. כאן ירשמו לך דו"ח אם לא אותתה בפנייה .אך מול אנשים שמסכנים חיים אין תשובה.

כאן גמלים מסתובבים חופשי ואחת לחודש בערך יש תאונה קטלנית.ואין דין ואין דיין.אנשים נהרגים בגלל גמלים משוטטים!!!

הבאתי את הדוגמאות כי אתה לא היחיד וכנראה התופעה קיימת גם במקומות נוספים.

אני לא מבקש שתענש אלא רק תנסה להסביר להוריך למה נסעת במהירות הזו. בעצם הם צריכים לתת את התשובה כי אתה בן אדם לא אחראי!!!!!!!

צ'צ'יק

פורסם
אם אני לא טועה (ואני לא) בשרשור הזה :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1733705&postcount=24

כתבת שנסעת במהירות של 204 קמ"ש.

אז אתה גם טיפש וגם צבוע?

זה האופי של המשטרה , הם אוהבים להתפס בצעירים ולתפוס על ריק.

אותי תפס שוטר בתקופת המלווה ללא מלווה , הסברתי לו שהרשיונות נמצא ברכב השני והם לא עליי ,

הוא נראה לי הבחין שמשהו לא בסדר אבל בסוף אמר לי סע לשלום ולא בדק במסוף את הפרטים עליי

שוטר תפס אותי על טרקטורון בשטח באמצע מרדף משטרתי שהיה להם , הוא חשב שאני זה הנמלט והתחיל לצעוק , העיף לי בעיטה וזרק אותי מהטרקטורון , האבן הראשונה שאילרתי מהשטח שהיה ליידי עפה לו לפנים ומשם זה נגמר בתהליכים משפטיים שבסוף יצאתי בזול יחסית בגדר "הגנה עצמית" , ותאמין לי שלא נעים להכנס איתם למצבים כאלו , אם הוא יוריד את המדים ויהפוך לאזרחי למה לא , ההפך , כמה שאני אשמח :smile:

(נלקח משרשורים אחרים).

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
ובגלל שהוא עבר את ה110 אתה מאחל לו לאבד את חייו.

אחלה בן אדם אתה- מתי אתה חוזר למוסד?

עידן

קצת הבנת הנקרא.

הוא לא מבין ש-180 קמ"ש בכביש ציבורי זה טמטום, אני מאחל לו לחוות את ההשלכות במציאות.

אני במוסד, שולח הודעה מהחדר של המנהלת.

פורסם

אל נקל ראש אבל אל תהיו צבועים.

אני משוכנע שרובכם בשלב כזה או אחר בחיים הגעתם למהירות לא חוקית בעליל.

אכן, 180 קמ"ש לא צחוק, אבל ב 5 בבוקר על כביש טוב...בדר"כ אתה הורג רק את עצמך ואת הנוסעים שלך.

חוסר אחריות? כנראה שכן.

נסיעה במהירות של 50 קמ"ש חוקיים בדרך עירונית צפופה בה ילדים משחקים.

חוקי? בהחלט! אחראי? הרבה פחות מלנסוע 180 קמ"ש בכביש פתוח ברכב חדיש ב 5 בבוקר!

חוק צריך לכבד, ללא קשר לשאלה האם החוק צודק או נכון ("קורס תורת המשפט" משפטים שנה א')

אבל עובדתית היא שהחוק לא תמיד צודק, או לא שומר על פרופורציות ראויות בנוגע לחומרת המעשים והעונש שלהם.

אל תשפטו את הנהג, בשביל זה קיימים בתי משפט. בעצם, גם לגבי זה אני מסוייג, היות ולצערינו לשון החוק מקלה עם עברייני התנועה, ובית המשפט נוהג ע"פ החקיקה ולא פועל בחלל ריק.

כל התבטאות "שמקומו בבית העלמין וכד.." מיותרת לחלוטין.

את הלקח שלו הוא כבר ילמד, ולמזלנו זה נגמר ללא פגיעות בנפש.

אבל לפני שכולכם קופצים על כל מפר חוק, קודם כל תסתכלו על עצמכם במראה.עד כמה אתם צדיקים וטהורים... גם אם האמת לא תמיד נעימה.

וכמו תציד, קצת פרופורציות.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל הדרך - כל הכבוד על התגובה פשוט מעולה , אני בטוח שאם כולם היו מסבירים כמוך פותח השרשור היה מבין את הלקח.

פורסם
מישהו יודע מה הזמן הממוצע עד שהדוח מגיע הביתה?

תלוי באיזו מהירות יסע השוטר שיביא אותו.

נגמרת לי הסבלנות כשהחרטה של כל מיני ילדים תלויה רק בפרמטר שנקרא "אולי תפסו אותי".

אדם בוגר נתפס דווקא בזמני פיתוי , אדם בוגר לא "עושה טעות רק הפעם" , ואני מתקשה להאמין שאדם בוגר לא שם לב למהירויות כאלו , אין לאף אחד מה לחפש במהירויות שמעל 110-120 קמ"ש וגם אז זו מהירות שנתונה לפרשנות השוטר שעצר אותך בכביש מהיר , למה אין מה לחפש? כי יש חוק במדינת ישראל , חוק שכל נהג אמור לדעת , ואף תירוץ לא צריך לתפוס כאן.

אז עשית טעות? תשלם כמו גבר , מבחינתי עדיף שזה יהיה אתה , ולא אתה ועוד מישהו מרוחים על גדר הפרדה כזו או אחרת , אם אין לך שכל , יעשו את זה בשבילך

פורסם

כל מי שאיכל פה משהו לפותח השרשור - אני מקווה מאד שאתם מאחלים את זה לעצמכם כל פעם כשאתה עוברים את ה90, כי אם לא - תתחילו... זאת אומרת אם יש לכם כבוד עצמי.

איך בכלל מישהו פה מרשה לעצמו לאחל משהו שכזה למי שנסע 180 בכביש 5 ב4 בבוקר?

נסעת פעם על כביש 5? יש שם קטעים ש150 נראה לאט.

קונדס - מההיכרות שלי עם הכביש, שזה מסלולים ומערבה - 150 שם זה די בדיחה. לכיוון ההפוך (מזרחה) זה דווקא בול פגיעה.

כל המאחלים פה מוות, אני מקווה שיתפוצץ לכם צמיג פעם הבאה שתעכבו מישהו בנתיב השמאלי "כי 110 זה מספיק מהר"!

אני מאוכזב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

פרופורציות.

180 קמ"ש על כביש 5 זה מטופש בגלל הסכנה לרישיון,

לא בגלל הסיכוי שתהיה תאונה. אם יש דחף בלתי נשלט

לבדוק מהירות מירבית של אוטו מסוים,

יש פשוט כבישים טובים יותר לזה,

פחות מסוכנים לרישיון. זה הכול.

וגם אני אשמח אם יוותרו פה על כל "איחולי המוות" למיניהם,

זה לא מאוד בוגר או לעניין.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בדיוק, אבל זה כבר שיקולו של הנהג.

זה לא שהוא עשה צלחות באמצע הטיילת בת"א או פתיחות מול גן ילדים.

סך הכל נסע מהר בכביש ריק, ישר וחלק יחסית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

בוקר טוב לכולם.

אני חייב לציין שהרבה מאוד צביעות נכתבת כאן.

אנשים יושבים באחורי המסך והמקלדת, ולנוכח האופי הקשה וה"מחנך" של פורום המכוניות כול חובבי הרכב הגולשים כאן מציירים עצמם כזקנות שיושבות נמוך וקרוב לגלגל ההגה תוך כדי נהיגה איטית בדרך חזרה מהסופר.

עלי אתם לא עובדים בכל אופן, וכל מי שטוען שהילד הוא עבריין ומגיע לו "צליבה" שיבדוק עצמו קודם טוב טוב.

אינני מכיר את העולל ולא יודע מהי יכולתו לשלוט ברכב, אבל בתנאים שהוא ציין תהיה זו עברה ממדרגה ראשונה שלא לנהוג במהירות הזו!(אל תקחו אותי כממליץ, ככה אני הייתי נוהג באם רכבי היה יכול)

אני חייב לציין שמבחירה מוחלטת ראיתי אין ספור פעמים על בסיס קבוע ספרות גבוהות בהרבה על צג המהירות שלי, וזה על בסיס שבועי, אז חליק, אני לא קונה את הסיפורים שלכם.

בייחוד לא כשמדובר באנשים שרוכשים מכוניות ספורט צנועות יותר או תנועות פחות.

אני רואה אותכם אין ספור פעמים בזמני השיוט שלי מנסים להדביק לי את הזנב במראות האופנוע שלי בהתלהבות שגם אתם יכולים לעקוף אופנוע, אתם נעלמים יפה מאוד במראה לאחר שהבחנתי בכם והחלטתי ליסוע לפתע "מהר".

וחוץ מזה שיהיה שבוע טוב CF.

אופנוען

פורסם

חברים

מהירות לא גורמת לתאונות דרכים אלא לתוצאות קשות בעקבות דברים אחרים

אז נא לא להתחסד

כולם פה נוסעים מהר,או עשו את זה בעבר שלהם.

באם נתפסתם או לא זה כבר סיפור אחר,ואין שום דרך לשלוט ברכב במהירות המטורפת הזאת,אתם לא שומכר וכביש ציבורי זה לא מסלול מירוצים,אהה וגם הרכב הוא לא בדיוק פורמולה.

אז בקיצור,סעו בזהירות,ונסיעה ב 180 קמ"ש זה סתם שטות כולם עשו את זה מתישהו וחלק מאיתנו עדיין חושבים שהם יכולים לשלוט ברכב ולהגיב במהירות מטורפת שכזאת,אז שימשיכו לחשוב כל אחד עושה את השיקולים שלו באם הוא רוצה להישאר בעל רשיון נהיגה ואם כבר מדברים על זה להישאר בחיים כי בסופו של דבר המזל נגמר ואז זה יכאב מאוד

• תוכן חדש...