Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המונח נהג צעיר הוא פיקטיבי והומצא ע"י חברות הביטוח. מבחינת החוק או שאתה נהג חדש או שלא.

כמובן שיש התייחסות מצד השופט לגילך ולוותק שלך במהלך קביעת העונש, אבל בכל מקרה, לא תיאלץ לעשות מחדש מבחן עיוני או מעשי בגלל ביטול אוטומטי של הרשיון לנהג חדש.

א. נהג צעיר זה לא המצאה של חברת ביטוח, בהגדרה מלווה של נהגד חדש רשום שאסור שיהיה נהג צעיר מתחת לגיל 24.

ב. לא הבנתי את השורה האחרונה.. "לא תיאלץ לעשות מחדש מבחן עיוני או מעשי בגלל ביטול אוטומטי של הרשיון לנהג חדש."

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצלמה מפורסמת מאוד ... פעם אחת הייתי על 120 וקלטתי את הצלמה הזאת ישר לחצתי על הבלמים ירדתי ל90

איך דפק לי הלב

פורסם

סרסור רכבים,

למיטב זכרוני אין הגדרה לנהג צעיר בפקודת התעבורה.

ההתיחסות לגיל 24 היא למלווה של נהג חדש, לא לנהג. (סעיף 12א1)

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
א. נהג צעיר זה לא המצאה של חברת ביטוח, בהגדרה מלווה של נהגד חדש רשום שאסור שיהיה נהג צעיר מתחת לגיל 24.

ב. לא הבנתי את השורה האחרונה.. "לא תיאלץ לעשות מחדש מבחן עיוני או מעשי בגלל ביטול אוטומטי של הרשיון לנהג חדש."

א. החוק אוסר על נהג מתחת לגיל 24. בלי קשר להיותו נהג צעיר.

2. נהג חדש, במידה ונפסל רשיונו למעלה 3 חודשים (אם אני זוכר נכון), כאשר תקופת הנהג חדש שלו תסתיים הוא יקבל את פסיקת רשות הרישוי בנוגע לחידוש רשיונו.

יש כאלה שיתבקשו לעשות תאוריה בלבד ויש כאלה שתאוריה + טסט.

בכל מקרה, במידה והפסילה היא למעלה משנה (אם אני זוכר נכון), בין אם אתה נהג חדש או ותיק, עליך לעבור טסט מחדש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
לא הבנתי איפה התשובה....

שבאותו שרשור שחשבת שצילמו אותך בכביש 5 על 180,צילמו אותך בעצם על 146.

יש גם חפיפה בתאריכים אם תשים לב היטב.

:wink:

פורסם

תפיסה יפה מקס, קבל כוכב.

איחדתי את השרשורים לנוחות כל הנוגעים בדבר.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זיוף ספידומטר של 20% זה לא כל כך "קצת" הייתי הולך לטפל בזיוף כזה כמה שיותר מהר.

ומפסיק לנסוע במהירויות לא חוקיות ולהצטלם

ואגב לגבי טענות הנהג צעיר

זוהי אכן המצאה של חברות הביטוח אין שום הגדרה בחוק לגבי נהג צעיר.

לגבי סעיף המלווה רשום בו שהמלווה יהיה לא צעיר יותר מגיל 24 ועם רשיון לא פחות מ-5 שנים ולא להפך.

פורסם

עזבו את הבחור בשקט, הוא כולה רצה לעשות בוק ולא מצא מי שיצלם אותו... :)

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

פעם הבאה שאתה נוהג במהירות כזאת , תוריד את לוחות הרישוי לפניי אם אתה לא מחפש תמונות שער בדוח.

• תוכן חדש...