Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

אתמול בלילה נסעתי בכביש 5 במהירות 180 קמ"ש בערך.

זאת הפעם הראישונה שאני נוסע בכביש הזה ולא ידעתי שיש שם מצלמה (מישהו יודע אם היא נייחת או ניידת?)

אני יודע שזאת היתה טעות ושזה לא בסדר...

בידיוק השבוע נגמר לי הנהג חדש, אני נהג צעיר, ללא שום עברות בעבר

אין לי מושג מה עושים במצב כזה. מישהו יודע מה הדין? וכמה זמן לוקח עד שזה מגיע?

• תגובות 80
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדבר הנכון במקרה כזה זה שלילת רישיון נהיגה.

תעשה חיפוש, לפחות פעם ביומיים יש שרשור כזה.

אתה בטוח שצולמת (ראית פלאש)?

>>אני נהג צעיר, ללא שום עברות בעבר

זה כניראה רק עניין של מזל. אם הרשת לעצמת לנסוע על 180 ועוד בהיותך נהג חדש, אני מניח זה שאין רישום של עבירות (דבר כמובן שטובתך במשפט שתזומן) לא אומר שלא עשית עבירות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני בטוח שהיה פלאש.. זה היה בסביבות 5 בבוקר

וכנראה לא הבהרתי את עצמי, אני כבר לא נהג חדש, נגמר לי לפני שבוע. (או שבעצם זה אמור להיגמר שבוע הבא? לא משנה נגיד שאני לא)

פורסם

זה מאוד משנה, כי אם תעלה למשפט והרישיון שלך ישלל ל-3 חודשים ומעלה, תיאלץ לעשות שוב מחדש טסט ותיאוריה ותהיה נהג חדש למשך שנתיים נוספות.

אפשרות אחרת היא לנסות ולהפיל את זה על ההורים (במקומם - לא הייתי מוותר לך).

בכל מקרה חכה לבוא הדו"ח ומשם קח עו"ד. אחרת זה יגמר רע. תתכונן בכל מקרה להוצאת כמה אלפים טובים ולשלילה מסוימת. על טעויות משלמים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
רק שאלה קטנה, מה זה בדיוק "סרסור רכבים"?

נשמע כמו שם נרדף ל"קצין רכב בחברת ליסינג", כלומר זה שמחליט מי יז**ן את איזה אוטו.

אגב, יש כבר שרשור אחר עם מישהו אחר שנסע 10 קמ"ש יותר ממך באיילון באותו זמן. הוא גם רצה לדעת אם צילמו אותו.

השאלה היא האם זה צירוף מקרים, אישיות מפוצלת או שאולי נסעתם ביחד...

פורסם
הלוואי שתקבל שלילה ארוכה מאוד.

למה אתה אומר את זה?

אני לא מגיע למהירויות האלה בחיים... פשוט אתמול היה כביש ריק לגמרי והיו בקטע הזה 3-4 נתיבים ויש שם שיפוע שזה ירידה כזה... אז רציתי לבדוק את האוטו כי בחיים לא עשיתי את זה לפני... אני חייל שיוצא הביתה פעם בשבועיים ואם אני אקבל שלילה אני יבכה :cry:

פורסם
הלוואי שתקבל שלילה ארוכה מאוד.

ואתה בחיים לא עברת את ה 110. :roll:

רק שאלה קטנה, מה זה בדיוק "סרסור רכבים"?

סרסור רכבים :

1.ע'פ הפירוש הישראלי - אחד שדופק את כל הרכבים שלא מוצאים מי שידפוק אותם, מקביל לנשים במצוקה מינית

2.פירוש אמריקאי - אחד שמשדרג רכבים כמו שעושים בתוכנית פימפ-מי-רייד

3.הפירוש הנכון - זה אחד שיש לו הרבה רכבים והם עובדים בשבילו

מישהו יודע מה הזמן הממוצע עד שהדוח מגיע הביתה?

אם צילמו אותך בעל הרכב יקבל הזמנה לדין תוך מספר חודשים 3-7 ששם יצויין מהות העבירה ובמשפט נשפטים ע'פ הערכים המקובלים בחו ומחמירים עם נהגים חדשים/צעירים/עבריינים.

אם לא, אז סתם לא ישנת לילה אחד או שניים

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יש לי בקשה...

כשאתה בבית המשפט, עוד כמה חודשים, קח חבר עם מצלמת וידאו, תבקש ממנו להסריט את השופט כשאתה אומר לו את המשפט הבא:

אני חייל שיוצא הביתה פעם בשבועיים ואם אני יקבל שלילה אני יבכה :cry:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

עכשיו כל אחד שיעבור את המהירות ב-90 קמ"ש מעל המותר יבוא לפורום להגיד שהוא עשה טעות?

הגענו כבר לימים שכל מי שעושה תאונה בא לכאן לפורום לספר לכולם.

עוד יבואו הימים שכל מי ששפשף את הצמיג במדרכה, יבוא כאן לפורום לספר לכולם מה קרה לו ולהסיק מסקנות.

Xbox12341

• תוכן חדש...