Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידעתי שהישועה תבוא ממך... :)

קודם מנוע AFK 1400 זה הפולו 16V עם ה100 כ"ס

מרק אני שואל כי סביר להניח שהממיר שברשותי סתום (הרכב עבר 92אלף קילומטר)ואני רוצה להרכיב ממיר ספורטיבי אבל ככול שידוע לי הוא מגיע בלי חיישן (אוניברסלי)

אני לא רוצה שזה ישגע את המחשב או יגרום לבעיות או שאשפר לוותר על החיישן הזה?

*הממיר איכותי שעובר לטסט לא מהסוג שמזהם!

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

עד כמה שזכור לי בדגם שלך מותקן חיישן חמצן אחד על הצנרת של הממיר הקטליטי (חיישן חמצן קידמי).

החיישן מותקן על הצינור היורד מסעפת הפליטה אחרי הפלנג' כלפי מטה.

אינני יודע עם הצנרת היא חלק מהממיר או שהינו חלק נפרד.

איזה כייף לי :)

פורסם

כן.

אם אין לך חיישן ממש על הממיר , אתה יכול להוריד אותו ולשים איזה ממיר שבא לך, ובלבד שיהיה תקין, תקני ולא מזהם.

חיישן קדמי שמרק ציין זה חיישן שנמצא לפני ה"דאון פייפ" , על סעפת הפליטה או קצת אחריה , ולא על הממיר עצמו.

ד"א , עד כה אני שמעתי על חיישנים שנמצאים לפני או אחרי הממיר, ולא על הממיר עצמו.

*תמיד אפשר לרדת למצב 2 ולהציץ מתחת לרכב.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...