Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6569 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל זאת בעיה קטנה ...

הבעיה הגדולה שלי שזה אוטו רוטט כמו סלולרי !!! ואין קשר בין זה למנורות , זה קורה כל הזמן ולא משנה אם המנורה נדלקת או לא....

הבעיה שמדאיגה אותו היא איך שהאוטו כל הזמן רועד והבעיה עם הזרקת הדלק כמו שתארתי מקודם...

אפשר להתקד רק בבעיה הזאת ולתת לי תשובה ? :roll:

פורסם

אבל זאת בעיה קטנה ...

הבעיה הגדולה שלי שזה אוטו רוטט כמו סלולרי !!! ואין קשר בין זה למנורות , זה קורה כל הזמן ולא משנה אם המנורה נדלקת או לא....

הבעיה שמדאיגה אותו היא איך שהאוטו כל הזמן רועד והבעיה עם הזרקת הדלק כמו שתארתי מקודם...

אפשר להתמקד רק בבעיה הזאת ולתת לי תשובה ? :roll:

שלום רב!

האם קראת את תגובתי לבעייתך?

כתבתי לך בצורה ברורה ומפורשת, שבעייתך קשורה לקרבורטור בלבד, הטיפול בקרבורטור המחייב נקוי שיפוץ וכוון ,

יפתור לך את בעייתך העיקרית שמציקה לך, שזה אוטו שרוטט כמוכמו סוללרי, או כמו וויברטור, ותענוג הדבר לא מסב לך,

נחת,ומשפיע על הזרקת הדלק למנוע, הגדלת תצרוכת הדלק, וקשיים בחימום ובנסיעה תקינה במנוע קר.

בנוסף הדבר משפיע על הדלקת נורת לחץ השמן, לא ניתן לדעת ללא בדיקה יסודית, באם הלחץ שמן שלך תקין.

אך אני מניח ובסבירות גבוהה, שסידור הקרבורטור, יגרום קרוב לוודאי לכבוי נורת לחץ השמן בסרק.

לגבי הערתו של חברי חנן, הוא אכן כמו תמיד צודק, קימים מספר נורות אזהרה, עם פתיחת מתג ההצתה, חלקם כבים תוך מספר שניות, גם אם המנוע כבוי ומתג ההצתה פתוח, וזאת על מנת לעדכן אותך, שהם קימות ולא שרופות, בינהם יש גם את נורת החום.

בסלד נמוך מאד, הקרוב מאד לכבוי המנוע, נורת לחץ השמן, תהבהב או תדלק בעוצמה חלשה, בגלל סלד נמוך מדי, ובגלל לחץ שמן נמוך מהמותר, בגלל סיבות שונות.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

גולף92 ערב טוב, לפי דעתי אתה מבזבז את זמנך בפורום,צור קשר במהירות אים צביקה קרבורטורים כדי שתוכל לפתור את בעייתך,בנוסף לזה צביקה יעזור לך בעוד דברים נוספים שאתה לא רואה או לא מבחין.המון בהצלחה וחזור לעדכן אחרי ביקור אצל צביקה קרבורטורים.

imprza new age

פורסם

לפני כמה חודשים עשיתי ניקוי , ואז הייתי צריך לעשות חריטה למנוע ואחרי החריטה חזרתי לשם וטיפלו בזה עוד פעם, הבעיה הופיעה כאשר טיפלו לי (במקום אחר) בסיבובים של המנוע, הרגשתי שזה נמוך ממה שהיה קודם ואני זוכר שאחרי כמה ימים התחילה הבעיה, אז בכל זאת זו בעיה של קרבורטור?

אם כן אז אני אלך למוסך אחר לבדוק את זה, אני גר בצפון וקצת קשה לי להגיע לנתניה, יש לכם המלצה על מישהו טוב בצפון?

• תוכן חדש...