Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Free Air

Spiritual
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אומר את זה ככה , סאב של פיוניר שווה לצפות בכחול ולזרוק לים , אז למה שלא תנסה בעצמך ,ותראה מה קורה ,ואז תספר לכולנו על התוצאות

בברכה יהודה

פורסם

ליפני כמה חודשים שכן שלי רצה שאני יעשה לו פלטה חדשה למגש האחורי בפיז'ו 106 אז הכנו פלטה חדשה ובפלטה הישנה עשינו ניסוי קטן איך יעבוד סאב של פיוניר בתור FREE AIR הסאב היה פיוניר 800 לא זוכר את הדגם והיה נישמע בכלל לא טוב {כמעט ולא הורגש} לא יודע לגבי הסאב שלך אני מאמין שגם הוא ישמע גרוע

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

הסאב הזה "מפליץ" בתוך כל תיבה שתשים אותו, אז אתה רוצה עוד לתת לו להפליץ לאוויר הפתוח :?::?:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שים אותה פרי-איר, תן לו 400 וואט ותשמע את המנוע שלו מחזיר את נשמתו ליצרן

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני מריח הסתלבטות על סאבים של פיוניר? :-P

לא, אני מריח סליל שרוף...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני מריח הסתלבטות על סאבים של פיוניר? :-P

לא, אני מריח סליל שרוף...

חחח ***חחח היא לא מילה תקנית. קרא את כללי הפורום*** באמת נפלתם עלי עם הירידות של הסאבים של פיונר אני חייב לומר שהם לא רעים.. לפחות הסאב שקיים אצלי ה800 סתם מרוח ו1000 עוד יותר אבל שלי באמת נותן צליל לא רע בכלל

פורסם

אם בום זה מה שאתה מחפש - זה בדיוק מה שהסאבים האלה יודעים לתת, וביחס למחיר שלהם, הם נותנים את זה מעל ומעבר.

אבל המילה דיוק והמושג סאב סטנדרטי של פיוניר - לא נמצאים באותו הצד של הלקסיקון, למען האמת, הם לא באותו הלקסיקון.

Pioneer TS-X150

פורסם
נותן צליל לא רע בכלל

כנראה רק פיוניר שמעתה,אתה מתכוון הוא מפליץ לא רע,

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם
כנראה רק פיוניר שמעתה,אתה מתכוון הוא מפליץ לא רע,

שמעתי לאחד החברים יש קיקר חייב לומר שהVCCS נשמע לא רע בהשווה אלו

פורסם
שמעתי לאחד החברים יש קיקר חייב לומר שהVCCS נשמע לא רע בהשווה אלו

לדעתי אין מה להשוות בין קיקר ופיונר :?

הקיקר ברוב הגדול של המקרים עדיף

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם
לדעתי אין מה להשוות בין קיקר ופיונר :?

הקיקר ברוב הגדול של המקרים עדיף

אני אישית הייתי לוקח קיקר

אבל זה מה שיש (מערכת של אבא)

פורסם

ומה כ"כ רע בפיוניר אם מותר לי לשאול.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

בוא נגיד ככה שזה לא סאב זה יותר כמו מכשיר לכאבי ראש אחרי דקה של שמיעה אתה מרגיש ככה :brickwall::loco:

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...