Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם אני די חדש פה אפשר להגיד אני הרבה זמן קורא שרשורים פה והחברה נראה לי רצינים פה

אז ככה אני מחפש לפיאט פונטו ספייס שלי קומפ' קדמי מידה אני לאבטוח אבל 6.5 הקומפ' יוגבר ע''י lanzar vibe436

עד 800 שקל בערך אם יש הצעות אז אפשר לחרוג קצת אני יקבל כל הצעה חוץ ממורל לא אוהב את הצליל שלהם

תודה לעוזרים

פורסם

טוב אז אם אמרת שאתה לא אוהב את הצליל של מורל אני אוכל להמליץ לך על JBL דגם GTO6507 שיש לי אותו, והוא נשמע טוב מאוד (ללא מגבר יש לציין) , ונותן תמורה טובה למחיר שלו.

פורסם

אתה יכול לנסות את הקומפוננטים של mac-audio.

יש לך את PremiumXSeries שהם לא רעים בכלל ויכולים לעבוד ללא מגבר כלומר רק מההגברה של ההד יוניט ומניסיון אישי הם נשמעים לא רע בכלל.

יש לך את הסידרה היותר גבוהה שלהם שניקראת CFX Series שהם נבחרו באיזה מגזין גרמני לרמקול הכי טוב ברמת הכניסה )enetry level) ביחס למחיר שלו אבל הוא צריך הגברה.

ויש עוד סידרה שהיא רמת הבייניים שלהם והיא נקראת Super Audio גם סידרה לא רעה.

אתה יכול להיכנס לכאן ולראות את כל המפרטים של הרמקולים הנ"ל:

http://www.mac-audio.de/index.php?id=2210&L=1

• תוכן חדש...