Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפי דעתי אתה צריך לפרסם פרטים כמו שם,מקום וטלפון. דברים אלא אינם דיבה מכיוון שאתה מפרסם עובדות ומונע מאיתנו ליפול בפח של בחור זה.

בצע את הדברים שאחרים ציינו לפני.

מקווה שהוא יתפס ושהצדק יהיה איתך. למרות שהסיכוי שתקבל את הכסף בחזרה קטן, לפחות למדת כמה דברים חדשים וחשובים.

בהצלחה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אינני מפקפקת בדברייך, אבל גם אם מדובר במקרה אמיתי, אם תפרסם את פרטיו אתה עלול להחשף לתביעת דיבה ויהיה עליך להוכיח כי אכן היו דברים מעולם.

בניגוד למה שאמרו כאן, כלבוטק בהחלט מתעסק בבעלי מקצוע שמרמים לקוחות (ע"ע- המנעולנים שהחליפו צילינדרים בעלויות גבוהות ללא צורך בהחלפה כלל ונחשפו בכלבוטק יותר מפעם אחת).

תפנה למערכת כלבוטק, אם אתה לא הראשון/היחיד/האחרון שמתלונן על אותו בעל מקצוע, תתכן מאוד כתבת תחקיר בעניין.

כמו כן, תוכל לפגוש אותו בבית משפט לתביעות קטנות- לטעמי, לא שווה 300 שקל.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

אתה בטוח לא הראשון שנפל לתרגיל העוקץ.תחשוב על זה,עשרות אלפי אנשים מחפשים פורץ מנעולים בדפי זהב!!!

כולבוטק ויפה שעה אחת קודם!!!!:arrow:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אני מצטער אבל אני חייב להכניס את כולכם לפרופורציה כי כולכם נסחפתם אחרי פותח השרשור בדברים שפשוט לא נכונים אז נתחיל עם העובדות כמו שנכתבו.

1. הזמנת טכנאי אליך הביתה למקרה דחוף ביום שבת משמע אתה משלם על השרות הזה! באמת יצאת בזול כי עבור 300 ש"ח מרבית בעלי המקצוע היו טורקים לך את הטלפון בפנים.

בכלל לא משנה אם הוא תיקן משהוא או לא, הגיע בשבת במיוחד עפ"י הזמנתך? תשלם!

2. מה זה "מי נתן לו אישור לנסוע ליפו"? למה מי אתה? צאוצסקו או סטאלין שהוא צריך לתת לך דין וחשבון לאן הוא נוסע?

3. התקשר אליך כמו בן אדם מסודר ובעל מקצוע סביר והסביר שצריך להחליף את כל מנעול ההגה , שוב, אם הוא דורש 500 ובחברה זה 350 זה עדיין לא יקר, אני מזכיר שזה בשבת בצהריים ע"י בעל מקצוע שבא במיוחד אליך.

4.החלטת לא להתקין את המנעול וזאת זכותך, הוא כנראה התעצבן (וקצת בצדק) שהוא מתרוצץ עבורך בשבת ופתאום אתה מבטל לו את הכל והוא רצה להבטיח את קבלת התשלום עבור הגעתו ומאמציו בין אם בכ"א או במזומן.

5. למען שהסיפור שלך יהיה אמין לחלוטין, אנא פרט איך בדיוק הרכב הגיע הבוקר לחשמלאי להתקנת המנעול.

ולכל אלא שממהרים להלהיט את הרוחות, לא סחטנות, לא משטרה ולא כפיה, 300 ש"ח שולמו עבור השירות, מה לא ברור כאן?

אני לא רואה איפה בדיוק בסיפור הזה הוא יצא שקרן או רמאי, מה שכן, אני בהחלט רואה אדם קטנוני שלא מודע לערך של זה שמישהוא עוזב את המשפחה בשבת ונחלץ לעזרתו!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יניב מה זה מי נתן לו אישור?

הוא נסע עם מפתחות הרכב של הלקוח ליפו ונעלם ל4 שעות כאשר הבטיח שיחזור תוך שעה ושהוא נוסע בכלל למקום אחר.

אם לא הבנת - ברגע שהוא נענה לקריאה הוא עושה מה שהלקוח מסכים שיעשה, שכן הלקוח משלם את הכסף.

אם ההתנהלות הזאת בסדר לדעתך - באמת שאין לי מה להגיד כבר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

כלבוטק מתעסקים בעיקר עם נוכלי צעצוע. ראית אותם יוצאים פעם בתחקיר על בנק הפועלים?!

הודעת הנהלה:

אין להטיף בשרשור זה לשום נקיטת פעולה בלתי חוקית כלפי המנעולן. אני מזכיר לכל חברי כנופיית הלינץ' מזן "הגבר-גבר-תחזיקו-אותי-לפני-שאני-YYY-חבל-על-הזמן-מה-שאני-ואוו-וואו-וואו" שפתרונות סטייל ביצפר יסודי לא מקובלים כאן. זה פורום, בשאיפה, של אנשים מבוגרים ואנשים מבוגרים הולכים למשטרה כשמרעים להם.

בנוסף אני מזכיר לכל חברי כנופיית "גבר-גבר-אם-הייתי-תופס-אותו-הייתי-אונס-אותו-סבתו-אשתו-ילדיו-וכל-בני-משפחתו-עשרה-דורות-קדימה-ואחורה-גם מאחורה" שכל מה שקראנו הוא צד אחד בסיפור.

לפותח השרשור, כל זמן שאתה יכול לעמוד מאחורי דבריך במקרה של תביעת דיבה, אתה יכול לפרסם את שמו של בעל העסק. לפתוח כותרת, כפי שהיתה במקור, שרומזת, אפילו קלות, שיש בקרב המנעולנים הרבה נוכלים - לא במקום.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה עובר עליכם? מה כולבוטק יעשה עם זה?

בא בעל המקצוע, לקח את המפתחות.

התקשר יותר מאוחר (שומו שמיים מיפו :shock: ) והודיע מה תהיה עלות התיקון.

בעל הרכב הודיע שהוא לא מעוניין בתיקון.

המפתחות הוחזרו (נכון באיחור של 4 שעות) ובעל המקצוע קיבל תשלום על הגעתו בשבת לתיקון.

הכבוטק היחידי שיטפל בכזה עניין הוא כנראה הכלבוטק השוויצרי שכנראה חושב שעל איחור של 4 שעות צריך להוציא להורג.

אנשים, קצת פרופורציה!

נניח שמגיע אלי חשמלאי בשבת כי המקרר לא עובד, הוא בודק בתיבת הפיוזים ורואה שהפקק של המקרר קפץ, הוא מרים אותו ופותר את הבעיה בשניה, מה הוא לא יגבה על זה 400 ש"ח?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

1. הזמנת טכנאי אליך הביתה למקרה דחוף ביום שבת משמע אתה משלם על השרות הזה! באמת יצאת בזול כי עבור 300 ש"ח מרבית בעלי המקצוע היו טורקים לך את הטלפון בפנים.

בכלל לא משנה אם הוא תיקן משהוא או לא, הגיע בשבת במיוחד עפ"י הזמנתך? תשלם!

2. מה זה "מי נתן לו אישור לנסוע ליפו"? למה מי אתה? צאוצסקו או סטאלין שהוא צריך לתת לך דין וחשבון לאן הוא נוסע?

3. התקשר אליך כמו בן אדם מסודר ובעל מקצוע סביר והסביר שצריך להחליף את כל מנעול ההגה , שוב, אם הוא דורש 500 ובחברה זה 350 זה עדיין לא יקר, אני מזכיר שזה בשבת בצהריים ע"י בעל מקצוע שבא במיוחד אליך.

4.החלטת לא להתקין את המנעול וזאת זכותך, הוא כנראה התעצבן (וקצת בצדק) שהוא מתרוצץ עבורך בשבת ופתאום אתה מבטל לו את הכל והוא רצה להבטיח את קבלת התשלום עבור הגעתו ומאמציו בין אם בכ"א או במזומן.

5. למען שהסיפור שלך יהיה אמין לחלוטין, אנא פרט איך בדיוק הרכב הגיע הבוקר לחשמלאי להתקנת המנעול.

ולכל אלא שממהרים להלהיט את הרוחות, לא סחטנות, לא משטרה ולא כפיה, 300 ש"ח שולמו עבור השירות, מה לא ברור כאן?

אני לא רואה איפה בדיוק בסיפור הזה הוא יצא שקרן או רמאי, מה שכן, אני בהחלט רואה אדם קטנוני שלא מודע לערך של זה שמישהוא עוזב את המשפחה בשבת ונחלץ לעזרתו!

לא מסכים איתך.

לגבי 1 עד 4, האיש לא ביצע את התיקון ולא עמד במה שאמר. זו לא שיטה להעלם עם מפתחות הרכב בטענה שאתה הולך להתאים מפתח תוך שעה ולהודיע אחרי 6 שעות שבעצם עבדת עליו והלכת להביא סוויץ' חדש. אם היה אומר שהוא הולך להביא סוויץ' חדש וזה יקח כמה שעות אז לא היתה בעייה.

אתה לא יכול לתפוס לקוח כבן ערובה לא חוקית ולא מוסרית. תן ללקוח את כל המידע ותן לו להחליט אם לתקן או לא. מעבר לזה כל טכנאי או נותן שירות שמכבד את עצמו מודיע ללקוח מראש כמה עולה הביקור במידה והתיקון לא יתבצע.

תוספת לגבי תגובתך השנייה:

אם הוא היה בא ופותר את הבעיה עם מברג תוך דקה היה מגיע לו תשלום מלא כי אתה לא קונה זמן של אדם אלא פיתרון וידע אבל פה מדובר בתפיסת לקוח כבן ערובה וניסיון לבצע עבודה שונה ממה שהוא טען שהוא הולך לבצע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מסכימה איתך כמעט בהכל מלבד הקביעה שאתה לא משלם על זמנו של בעל מקצוע.

גם בעל מקצוע שהשקיע זמן ומאמץ ולא מצא פתרון זכאי לתשלום.

"חבר, אתה נוחר"

פורסם

עצם העובדה שהוא ניתק לו וסנן מצביע על כך שאותו "מנעולן" הוא ברנש וצריך להיזהר ממנו.

פרסם את הפרטים שלו ככה שעוד אנשים לא יפלו ל"ידיים המקצועיות שלו".

פורסם

למה הוא זכאי לתשלום?

אני קונה פיתרון לתקלה ואם הוא לא יודע לתת לי את הפיתרון על מה בדיוק אני משלם?

אם אני החלטתי לא לקנות את הפיתרון שלו אחרי שהזמנתי אותו אז ודאי שהוא זכאי לתשלום על קריאת שירות אבל לא על התיקון. גם אני כשאני מוציא איש שירות שדה אני מחתים את הלקוח מראש על זה שהוא יודע שאם לא מדובר בתקלה במסגרת אחריות הוא משלם את הנסיעה אליו לפי X שקלים לק"מ (זה יכול להיות נסיעות גם של 500 ק"מ) על קריאת השירות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נכון. ובכל זאת אתה משלם על המאמץ.

בעל מקצוע אינו מחוייב לתת לך פיתרון, אבל כן מחוייב להשקיע מזמנו והבנתו בכדי לנסות.

כמובן שהתשלום עבור פתרון הבעיה יהיה גבוה יותר. אך אם בעל מקצוע ניסה והשקיע ובכל זאת לא הצליח לפתור את הבעיה, לא שולחים אותו בידיים ריקות.

"חבר, אתה נוחר"

פורסם

איש לא מבקש לעשות לינץ' במנעולן. ולא נראה לי שמישהו הציע לעשות מעשה בלתי חוקי.

על קריאת שירות (גם אם לא בוצע תיקון) מגיע לו כסף.

אבל...

אפילו המשפט -"תני את מספר הכרטיס אשראי ואחזיר לך את המפתחות.." יכול בהחלט להתפרש כסחיטה.

מה גם שהמנעולן לא מיהר להשיב את המפתחות.

מדוע פותח השרשור לא יגלה לפורום במי מדובר?

פורסם
גם אם מדובר במקרה אמיתי, אם תפרסם את פרטיו אתה עלול להחשף לתביעת דיבה ויהיה עליך להוכיח כי אכן היו דברים מעולם.

קומנדר, יותר ברור מזה- אי אפשר להיות.

"חבר, אתה נוחר"

פורסם
איש לא מבקש לעשות לינץ' במנעולן. ולא נראה לי שמישהו הציע לעשות מעשה בלתי חוקי.

על קריאת שירות (גם אם לא בוצע תיקון) מגיע לו כסף.

אבל...

אפילו המשפט -"תני את מספר הכרטיס אשראי ואחזיר לך את המפתחות.." יכול בהחלט להתפרש כסחיטה.

מה גם שהמנעולן לא מיהר להשיב את המפתחות.

מדוע פותח השרשור לא יגלה לפורום במי מדובר?

לכל המגיבים -תודה.

לא אפרסם את שם המנעולן מהסיבה שיתחילו משפטים תביעות דיבה ושאר ירקות..

אין לי שם חשק רצון ןזמן להופיע בבתי משפט לפרנס עורכי דין אגרות וכדומה. יש מספיק בעיות מפה עד הודעה חדשה.

מובן שאין בשרשור שפתחתי שום דיעה מוקדמת נגד מנעולנים-נהפוך הוא -יצא לי פעם או פעמיים להזמין בעלי מקצוע כאלה לתיקון מנעולים בבית-הגיעו במהירות עשו עבודה טובה וגבו מחיר הוגן.

היה לי בעבר בעית עם תפיסת הגה והסוויץ במכונית אחרת. הזמנתי בחור פורץ /מנעולן תוך שעה סידר זאת גבה 250 שקל

ושלום על ישראל.

כפי שכתבת מראש-אכן עשיתי טעות מרה שפניתי לאדם לא מוכר. לא חסרים בעלי מקצוע מכונאים, חשמלאים שאני מכיר

אלהים יכולתי לפנות. מאחר וזה היה בשבת -לא פניתי אליהם.

אפשר להוסיף ולפתח את הנושא אך איך אומרים לא בוכים על חלב שנשפך.

בזאת אני מסיים

כל טוב,

• תוכן חדש...