Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קומנדר, יותר ברור מזה- אי אפשר להיות.

שמעת על טענת "אמת דיברתי" ?. פרסום פרטי האירוע אינם דיבה.

אכן מיצינו את 300 השקלים האלה. ינעל השרשור לאלתר!

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כלבוטק מתעסקים בעיקר עם נוכלי צעצוע. ראית אותם יוצאים פעם בתחקיר על בנק הפועלים?!

הודעת הנהלה:

אין להטיף בשרשור זה לשום נקיטת פעולה בלתי חוקית כלפי המנעולן. אני מזכיר לכל חברי כנופיית הלינץ' מזן "הגבר-גבר-תחזיקו-אותי-לפני-שאני-YYY-חבל-על-הזמן-מה-שאני-ואוו-וואו-וואו" שפתרונות סטייל ביצפר יסודי לא מקובלים כאן. זה פורום, בשאיפה, של אנשים מבוגרים ואנשים מבוגרים הולכים למשטרה כשמרעים להם.

בנוסף אני מזכיר לכל חברי כנופיית "גבר-גבר-אם-הייתי-תופס-אותו-הייתי-אונס-אותו-סבתו-אשתו-ילדיו-וכל-בני-משפחתו-עשרה-דורות-קדימה-ואחורה-גם מאחורה" שכל מה שקראנו הוא צד אחד בסיפור.

לפותח השרשור, כל זמן שאתה יכול לעמוד מאחורי דבריך במקרה של תביעת דיבה, אתה יכול לפרסם את שמו של בעל העסק. לפתוח כותרת, כפי שהיתה במקור, שרומזת, אפילו קלות, שיש בקרב המנעולנים הרבה נוכלים - לא במקום.

שים לב לתגובה האחרונה שלי-אין כוונתי לפגוע חס וחלילה במנעולנים אחרים בעליי מקצוע הוגנים.

נראה שהכותרת שלי היתה מוטעית

פורסם
איש לא מבקש לעשות לינץ' במנעולן.

זה כי ההודעות הללו נמחקו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אני בעד להזמין מנעולן ולנעול את השרשור הזה.

מצינו פה את כל הדעות.

מה שאותו מנעולן עשה לך זה עוול, ניסיון לסחיטה וחוסר מקצועיות, לקיחת דבר במרמה, אי מתן קבלה והרשימה עוד ארוכה.

גם כשאתה הולך למוסך על ברקסים ורואים שצריך להחליף משאבת ברקס ישאלו אותך ולא יחליפו, חייבים ליידע ולקבל את הסכמת הלקוח לכל החלפה נוספת בשרות.

לנתק בפרצוף ולבקש מספר אשראי זה פסול, אני מסכים שמגיע לו 220 שקל עבור שרות טכנאי ביום שבת, על פי חוק, או עד 180 ביום רגיל, לא 300 ובטח שהוא חייב בקבלה עבור שרות.

תביעות בבית משפט לתביעות קטנות לא עולות כסף עד 20 אלף שקלים.

כל הרישום יעלה 36 שקלים, כדאי לך לפעול ולתבוע אותו.

וכן כדאי לפרסם את שמו והטלפון על מנת שלא יהיו לו אף לקוחות, זה חוקי לגמרי ואין כאן שום עילה לתביעת דיבה.

כמו שאני יכול לומר אתמול ישבתי בבית קפה החלב היה מקולקל וקיבלתי הרעלת קיבה, ובעל הקפה לא מוכן לשלם פיצוים, מותר לך ואפילו חובתך לפרסם את שמו על מנת למנוע כניסת לקוחות אצלו.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

איך שהוא, כשהמתלונן מספר סיפור "קורע לב" ומתעלם מבקשות לפרסום שמות (שהרי בעובדות עסקינן, תמיד יש גם צד שני שעשויות להגרם לו הוצאות) הסיפור נשמע חשוד וחד צדדי.

הדיון כדיון, תיאורטי ומשעשע לא יותר מזה.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

אוקי אני מבינה שיש פה צורך בהסבר מאוד איטי.

לא מפרסמים שם של בעל מקצוע בהקשר של תלונה ללא הוכחה מבלי להסתכן בתביעת דיבה. אי פרסום של שם בעל המקצוע היא למעשה החלטה חכמה של פותח השרשור ואינה רומזת כלל לאיזשהו אי הגינות מצדו.

ייתכן ששמענו רק צד אחד בסיפור וייתכן שלבעל המקצוע יש סיפור שונה לגמרי.

אבל הספקולציות המטופשות האלה על יושרו וכוונותיו של פותח השרשור עפ"י החלטתו זו הן לא עדות לחוכמה גדולה מצד המגיבים.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

• תוכן חדש...