Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הולנד 2008-דו"ח מוטרי!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ב.מ.וו כמו בסט התמונות הראשון יש בארץ, אחת יפהפיה של בעלים של מוסך מורשה ב.מ.וו ביהוד.

תמונות יפהפיות! תודה!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אם אני לא טועה זה פיאט...

רן, אתה חייב להפסיק לעקוב אחריי בשכונה...אתמול זה היה פשע :D

ובאיזה ערים היית בהולנד?

ומה הדגם? הרכב יפיפה!! אני רוצה לחפש עוד תמונות שלו.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

קובי, היו כמה מכוניות שרירים מדהימות שם, אבל האישה התעקשה לצלם בדיוק את הילדים, לך תבין....עומר, הפיאט היא הגירסה הספוטיבית (אברט) של הצווינקצינטו...גמד ספורט!עומרי, הייתי בהמון מקומות שבוע ממונע היטב, ג'טה 1600 גיר רגיל שישה (6) הילוכים חשמלית מדהימה. וכ-1000 ק"מר הולנדי!יש עוד תמונות ויהיו גם חוויות!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
קובי, היו כמה מכוניות שרירים מדהימות שם, אבל האישה התעקשה לצלם בדיוק את הילדים, לך תבין....

האשה העדיפה לצלם את הילדים לפני מכוניות השרירים??? סדר עדיפויות מעוות... לך תבין באמת.... מכוניות שרירים לפני הכל :lol:

נראה שבאמת עשית חיים! עוד תמונות 8)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ואחרונה חביבה, התמונה שמגדירה בעיני הכי הרבה את הולנד:

אני לא יודע מי הם ג'ק וליסה, אבל אצלי הם מקום ראשון!

DSCF7078.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
ואחרונה חביבה, התמונה שמגדירה בעיני הכי הרבה את הולנד:

אני לא יודע מי הם ג'ק וליסה, אבל אצלי הם מקום ראשון!

מעט קונטרה טרי להיום.

אביא עוד תמונות בהמשך הטיול. יש עושר מוטורי דו גלגלי ורב גלגלי....

sachs1(640).jpg

sachs2(480).jpg

פורסם
קובי, היו כמה מכוניות שרירים מדהימות שם, אבל האישה התעקשה לצלם בדיוק את הילדים, לך תבין....עומר, הפיאט היא הגירסה הספוטיבית (אברט) של הצווינקצינטו...גמד ספורט!עומרי, הייתי בהמון מקומות שבוע ממונע היטב, ג'טה 1600 גיר רגיל שישה (6) הילוכים חשמלית מדהימה. וכ-1000 ק"מר הולנדי!יש עוד תמונות ויהיו גם חוויות!-רן

לקחתי שמאלה בקופת חולים כללית בארמון הנציב ואתה היית מאחורי המרצדס...

ואז עקפת מימין גם :p

• תוכן חדש...