Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין לקנות סקודה פאביה 04-06 מנוע 1.4ל ידנית או הדיזל לא משנה לי.

האם ידוע בעיות כולשהם לגבי הרכב?

איך האמינות שלו? כמה עולה ביטוח?טסט?טיפולים?

במידה ולא כדאי אשמח לקבל אלטרנטיבה לרכב במחיר זהה פחות או יותר( 50-60K) לא גדול מידי ולא קטן מידי.

כמו כן הציעו לי ההורים רכב של שכן שלהם שהוא גם כן למכירה.

הרכב הוא קורולה 02 אוטומטית במצב די טוב מבחוץ וללא שום תאונה אבל עם קלומטרז גבוה 220,000 ק"מ אך במחיר תואם של 40 אלף ש"ח (מחירון 60K+-)הרכב שימש לנסיעות של השכן לעבודה כ 350 ק"מ ביום 7 ימים בשבוע.

האם הקלומטרז אמור להרתיעה אותי??

אשמח לקבל תשובות.

מיכאל

פורסם

לגבי פאביה,

לפני כמה שבועות רכשתי לעצמי פאביה 2005 1.4 אוטומט.

אני יכול לומר שהאוטו ממש ממש נעים ונוח ומפנק.

לגבי אמינות - צפוי להיות זהה לכל משפחת פולקסווגן, שזה אומר שטיפולים כמו שצריך

ואתה אמור לשרוד.. (זה לא טויוטה..)

פורסם

תקשיב אם אלה שתי האפשרויות שאתה רוצה אני הייתי מתרחק ומהר מהטויוטה בגלל הקילומטראז' שלה.

הרבה מכוניות ישנות יותר משנתונים נמוכים יותר לא עשו קילומטראז' כזה, תחשוב על זה רגע , אם המכונית הזאת עשה 220 אלף(שזה מטורף לשנתון שלה!), זה לפחות מחצית מהחיים שלה ותצפה להרבה תקלות בדרך.

לפי דעתי לך על הפאביה מבין האפשרויות.

פורסם

אז ככה קצת פירוט:

הקורולה היא מחבר טוב של ההורים(שאני גם מכיר מגיל קטן),ללא בעיות מיוחדות שימשה בעיקר לנסיעות לעבודה(זה מה שקורה כשגרים בחור!!) בכל אופן גם ההורדה במחיר לא מצדיקה קניה? הרכב לא קרוע על ידי צעיר אלה שימש בן אדם מבוגר שקנה קורולה חדשה ...

בכל אופן אני מבין שלא כדאי לגעת? אולי בכל זאת לקחת לבדיקה שיבדקו את המנוע והגיר?

מה אתם אומרים לגבי הפאביה? יתרונותמול מתחרות? חסרונות? אולי כדאי לקנות משהו אחר?פונטו? איביזה?

לא מזמן מחרתי פזו 206 ידנית ,כשהמטרה הייתה להתקדם בשנתון... מה מומלץ בטווח מחירים 50-60

תודה וסליחה עם חפרתי...

פורסם

תשמע בוא אני אסביר לך משהו: מה הסבירות שחלילה לבן אדם מסויים יקרה משהו (חס וחלילה) , מישהו שהגיע לגיל 70 או לגיל 30? ( למרות שגם בגיל 30 יכול לקרות משהו אבל בגיל 70 הסיכוי הוא יותר גבוה ) כמובן מישהו שהוא בן 70.

ולכן המטאפורה שהשתמשתי כאן ממחישה לך את העובדה שלמרות שהקורולה היא שנת 2002 היא עברה הרבה קילומטראז' ולכן סיכוייה גבוהים יותר שיקרה לה משהו כי היא יותר "זקנה" ועברה "יותר" בחייה.

תרד ממנה וזהו , חבל על הכסף שלך כי זה סיכון מצדך: יכול להיות שלא יהיו בעיות בזמן שהאוטו יהיה בבעלותך , או שהוא יעשה לך צרות, זה עניין של מזל.

תחכה לעצות נוספות לגבי מכוניות אחרות.

ניב.

פורסם

אני דווקא לא הייתי שולל את הטויוטה על הסף.

מדובר באקזמפלר עם מספר ק"מ רב, אולם מדובר באקזמפלר המוכר לקונה היטב- דבר המצמצם משמעותית את אפשרות הנפילה!

שנית, הורדה במחיר משמעותית ושווה לשקול אותה.

ודבר נוסף, קורולה 2002 הוא רכב בעל מוניטין אמינות גבוה מאד, כך, שאם טופל ותוחזק כהלכה, אני באמת מאמין שהרכב לא יעשה בעיות...

וכלל- מספר ק"מ רב/גבוה, אינו תמיד מצביע על רכב "שחוט"- לדעתי הטיפול ברכב ואופי הנסיעות (שבמקרה הנ"ל רובן בינעירוניות) משפיעים לא פחות על מצב הרכב.

לדעתי, בדוק את הרכב היטב, קזז מהמחיר ריג'קטים קריטיים (אם ישנם) ותהנה.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

בק"מ כזה , גם הרכב האמין ביותר יתחיל לתת את האותות של הק"מ הגבוהה אותו הוא עבר.

צמיגים, קפיצים, בולמי זעזועים, מכלולי מנוע שונים ואביזרים שונים, כל אילו לא מושפעים מהשם טויוטה אלא מהעומס הרב אשר הרכב ספג במהלך השנים האחרונות.

באופן אישי אני נייתי הולך על רכב צעיר יותר גם בשנתון, וביחוד במ"ס הק"מ הרב.

חוץ מזה , הקורולה 2002 חוץ מאמינותו (אולי כן ואולי לא) , אין שום דבר אחר העומד לזכות הרכב.

הוא מיושן, צפוף , לא נוח עוד בהיותו חדש ודי מכוער.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

תודה רבה לעונים , קצת הסברים לגבי הטויוטה ובנוסף סיכום קצר.

הטויוטה מאוד שמורה טופלה רק במורשה ולא קרוע אותה. כן הקלומטרז גבוה אני מבין את זה ,אך הרוב על הילוך גבוה במהירות של 90-100 .

במידה ואני מחליט לרדת מהטויוטה מה אופציות העומדות לרשותי?

אני מחפש עקרונית רכב בינוני (פאביה פונטו C3 או משהו בסגנון ) רצוי משנת דגם 04 עדיפות לידני לא משנה דיזל או בנזין

מה האופציה הכי טובה בשבילי?

רצוי לציין שאני סטודנט והרכב חייב להיות קודם כל אמין(!!) ולא שתיין גדול ,יש לי נסיעות של בערך 100-120 ק"מ ביום.

תודה לעונים מיכאל

פורסם

לטעמי והבנתי - קח את הקורולה.

רכב נפוץ עם מנדט של אמינות.

מבחינת שעות השהות ברכב והשעות שהוא פעל, בהנחה שאכן מרבית נסיעותיו היו בבין עירוני - ייתכן שהן דומות לרכב עם חצי מהק"מ שנסע בשטח בנוי כל הזמן.

תוסיף לזה את המחיר הנמוך, וקיבלת תשובה.

צביקי, שקנה כבר שני רכבים מעל 200K ולא התאכזב.

נ.ב.

אם הייתי שוקל זה רק בגלל האוטומט, אבל זה כבר שיקול שלך.

פורסם

שלום .

זה גם מה שאבא שלי טוען שהרכב עשה יום יום נסיעות ארוכות לעבודה וחזרה,ולא נסע כמעט בתוך העיר.

היום יצא לי לקפוץ להורים וראיתי את הרכב :מהתרשמות ראשונית נראה שמור ללא מכות בכלל , זוג צמיגים אחד נראה שחוק קצת

ויש טסט באוגוסט.

לרכב מע' שמע מקורית(נראה לי חיסרון) וזהו בגדול . לא עשיתי סיבוב כי הייתי קצר בזמן אבל בסופ"ש אני אבצע ואחזור עם התרשמויות.

תודה לעונים מיכאל

פורסם
לטעמי והבנתי - קח את הקורולה.

רכב נפוץ עם מנדט של אמינות.

מבחינת שעות השהות ברכב והשעות שהוא פעל, בהנחה שאכן מרבית נסיעותיו היו בבין עירוני - ייתכן שהן דומות לרכב עם חצי מהק"מ שנסע בשטח בנוי כל הזמן.

תוסיף לזה את המחיר הנמוך, וקיבלת תשובה.

צביקי, שקנה כבר שני רכבים מעל 200K ולא התאכזב.

נ.ב.

אם הייתי שוקל זה רק בגלל האוטומט, אבל זה כבר שיקול שלך.

אמין או לא אמין , מה זה קשור? הרכב עשה 220 אלף, זאת אומרת שהוא לקראת סוף חייו והוא יעשה הרבה בעיות במשך הזמן שהוא יהיה אצל הבעלים החדשים כי הוא נסע המון קילומטרים.

חלקים שעברו יותר קילומטראז' הם מועדים לפורענות לא משנה אם הם אמינים או לא ואם יצרו אותם לפני חצי שנה.

• תוכן חדש...