Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם היום נכנסתי לאתר של דיוטי פרי והנה ראיתי שחוץ ממערכות לרכב אין שם יותר מוצרי אודיו לרכב.

האם זה נכון?

האם בדיוטי פרי של נמל חיפה יש מוצרי אודיו לרכב?

פורסם

לאמר את האמת - הם מוכרים ציוד למתחילים בד"כ, הייתי שם לפני שבועיים אפילו לא הסתכלתי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפני 3 שנים רכשתי בדיוטי פרי רמקולםJBL CS3196 במחיר של 50$ לדעתי זה ממש שווה את המחיר ולכן ברצוניו לרכוש שוב פעם רמקולים משם, אבל לא שאלתי אם יש שם ציוד לחובבנים אלא אם יש שם או לא.

מי שיכול לענות לי אני יודה לו מאוד.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
לפני 3 שנים רכשתי בדיוטי פרי רמקולםJBL CS3196 במחיר של 50$ לדעתי זה ממש שווה את המחיר ולכן ברצוניו לרכוש שוב פעם רמקולים משם, אבל לא שאלתי אם יש שם ציוד לחובבנים אלא אם יש שם או לא.

מי שיכול לענות לי אני יודה לו מאוד.

אתה בטוח אחי? אז אם אני קונה שם היום הם גם יעלו 50 דולר? כי זה ממש זול יחסית לארץ בארץ הכי זול זה ב 320

פורסם

נוסע בקרוב האם יש משהו מעניין שם ? בכלל ,או שזה מלכודת ...

מי יכול לתת לינק לאתר שלהם {למוצרי החשמל}.

תודה

פורסם

לפני שבועיים הייתי שם, יש שם את המגבר של JBL של ה60 ואט - 4 ערוצים ב200$.

רמקולים 6/9 של JBL,

6.5" של JBL ועוד כול מיני HUים מעפנים.

בקיצור לא משהו בכלל.

• תוכן חדש...