Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גוועלד!!! :shock:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שאלה קטנה,

הצלילים של הטויטר לא יהרסו?

הרי טויטר הוא "FREE AIR" ואתה מגביל אותו בנפח ועוד בפלסטיק.

או שהדבר לא ישפיע ?

יום טוב.

פורסם

סטס. טוויטרים ברוב המקרים אטומים מאחורה, ולכן למה שהם נמצאים בתוכו אין כל השפעה עליהם.

חוץ מזה, אפשר למלא את כל החלק האחורי של הפלסטיק כמו עמנואל רוצה לעשות ואז זה בכלל לאיכול להשפיע על הטוויטר כי בעצם אין חלל ריק מאחוריו.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

במקום פוליאסטר - על כזאת עבודה קטנה, אתה יכול בכיף להשתמש בכל אפוקסי רגיל שניתן לקנות בחנויות הDIY

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דבר ראשון מנואל חבר'ה

דבר שני יש לי אחלה בונדו אמרקאי בבית (איזה 3 ליטר בערך שאין ממש מה לעשות איתם)

דבר שלישי אני חושב להתקין אותם ליד הקורות על סטנדים חמוד ממתכת שכנראה אני אבקש מחבר טוב שלי להכין (הוא מבין בעבודת מתכת)

דבר רביעי אני שמח לראות שאנשים אהבו את הרעיון! זה יכול למנוע מלא בניות מפיבר על הקורות שלכם חבר'ה :twisted:

כמובן שזה לטוויטרים במידה הממוצעת הנ"ל בלבד ולא לאבסולוטים/סופרימו/רווליטורים וכו'..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

יצא לי הסופ"ש לשבת קצת על בתי הטוויטרים שלי

והינה התוצאות למטה..

יצא סה"כ נחמד מאוד, נשאר רק למצוא דרך להניח אותם על הדש ליד הקורות ולכוון אליי (אם יש רעיונות תזרמו 8))

פודים ל-TN52 006.jpg

פודים ל-TN52 008.jpg

פודים ל-TN52 007.jpg

פודים ל-TN52 009.jpg

פודים ל-TN52 012.jpg

פודים ל-TN52 010.jpg

פודים ל-TN52 011.jpg

פוד לטוויטר 015.jpg

פורסם

עם כל הכבוד לאנשי מקצוע פה (ויש כבוד)

:roflmao:

אני חושב שבאמת אפשר לפשט את זה עם חתיכות קיסם שיניים שבורות לחתיכות קטנות להדביק עם דבק 2 שניות מכמה צדדים כדי

שיתפוס טוב ואז למלא עם איזשהו פילר (בונדו וכו' ) וככה גם בן אדם עם ידיים לא הכי מוכשרות יוכל להגיע לתוצאות טובות

זאת הייתה השיטה בה עבדתי - תודה רבה לשייקד!

לפניי הקיסמי שיניים חרטתי קצת בפלסטיק עם מסורית יד קטנה.. וכך הכל נעשה מאוד קשיח עם הוספת הבונדו.

הגימור הסופי לא יצא מדהים, זה מקום עבודה נורא קטן והייתי צריך לעטוף את כל הפלסטיקים עם נייר דבק של יתלכלכו

ואחר מכן מרחתי כמות של בונדו ברווח והתחלתי לשייף איך שהוא הפסיק להיות דביק (לא יבש לגמריי כדיי לא להילחם בו אחר כך)

ועדיין היה נורא קשה לשייף בלי לשבור איזה משו.

פורסם

תודה - תודה רבה אל הפירגון חברים.

אם רק היה לי רעיון נוח להתקין את בתי הטוויטר הנ"ל ברכב :roll:

רעיונות יש - מכונות ומתכות חסר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הפודים מוכנים סה"כ..

הם יונחו על הדש ויכוסו ע"י שטיח נחמד שתפרו לי היום.

התופר בדק ומדד מאיפה יוצאים הטוויטרים ולפי זה תפר את ההכיסוי דש.

תמונות מהרכב אני אפרסם בשאיפה מחר.

:-P

סיום בניית הפוד.jpg

סיום בניית הפוד (2).jpg

סיום בניית הפוד (6).jpg

סיום בניית הפוד (9).jpg

סיום בניית הפוד (12).jpg

סיום בניית הפוד (14).jpg

סיום בניית הפוד (16).jpg

סיום בניית הפוד (13).jpg

פורסם

אהבתי מאוד את הרעיון.

תמשיך לעדכן ותעלה עוד אחרי שתתקין אותם באוטו.

נ.ב-

יכולת להגיע לתוצאה הרבה יותר גבוהה (אבל בתהליך של כמה ימים) של הצבע אם היית משייף-צובע-משייף (בנייר עדין יותר)-צובע שוב-משייף בנייר עדין מהקודם וצובע עוד פעם. אחרי כל התהליך צביעה של לקה.

אחרי כל ריסוס של צבע מומלץ מאוד לחכות מעל 24 שעות(לא, הצבע לא יבש באמת אחרי שעה וגם לא אחרי שעתיים)

Alpine 9887|XETEC GRAVITY 5G-900|tw:alpine spx pro|midbass:Morel hybrid ovation 6|Genesis audiophile 30.01

המערכת שלי למכירה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=292211

• תוכן חדש...