Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיוויק 92 - מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6577 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו נמצאים לפני רכישת רכב.

חשובה לי מאוד הבטיחות ועל אף שאני יודעת שהונדה זה רכב די אמין אני מעוניינת בהמלצות וייעוץ.

שנת 92 (מלחיץ אותי שהשהנתון קצת ישן - או שמא אין לי מה לדאוג???), מנוע 1600, דגם EX, צבע שחור, שמורה ובמצב טוב. טסט לשנה. צריך להחליף רק צמיגים כי הם די יבשים.

מחיר: 15,000 ש"ח.

מה דעתכם?

פורסם

בכסף הזה את מסוגלת לקנות אוטו שנה יותר גבוה ושהביטוח והאחזקה שלו גם יהיו יותר זולים למרות שאני חולה על הונדה..

וזה רכב אחד האמינים שיש על הכביש.. |:) שמח אם עזרתי קצת..

125 סוסים לא מספיקים?

הונדה מציתה את הדימיון !! :lol:

פורסם

רכב בשנתון כזה יישרוש יישור קו רציני. כל צנרת גומי אפ לא הוחלפה ייבשה ויש להחליפה בהקדם, זה כולל צינורות של מערכת דלק, צינורות נוזל קירור, צינורות של מערכת בלמים וכו'.

ראוי לציין שלפי פרוספקט סיויק רכב מאוד חסכוני, אפילו עם אוטומט וזריז.

אז אם את מוכנה לעשות יישור קו רציני לרכב הזה, זאת תהיה בחירה מצויינת, בתנאי שהיה קודם לכן בידיים טובות ולא אצל ילדים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

והביטוח כפול מרוב הרכבים האחרים בקטגוריה

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...