Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הייברד VS דוטק - מידים

STAS-S
שימו לב! השרשור הזה בן 5964 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

רציתי לשמוע השוואה בין ההייברד אוביישן לדוטק אוביישן (מדובר רק על המידבאס).

ההשוואה צריכה להיות כשהמידבאס עומד בדלת רגילה בעל נפח מלא, אטומה.

האם הדוטק יעבוד טוב יותר מההיברד? או להפך?

תודה ושבוע טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

הרכב בתמונה, שמעתי הרבה שהדוטק אוביישן טוב יותר בנפח של דלת מאשר ההייברד, חשבתי פשוט לשדרג את המיד להייברד.

בתכלס יש לי קומפוננט 2WAY של ELIET עם מיד של דוטק אוביישן.

הרעיון הוא להגיע לסט 3WAY בעל מידריינג' CDM55 ( אם אני זוכר נכון) טויטר MT23 שכבר נמצא בסט , קרוס MX33.3

איזה מיד ישב טוב בנפח של דלת מבית מורל חוץ מהדוטק אוביישן?

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מממ פולס?

שמעתי פעם גם אלייט בדלת והוא נשמע טוב.

ההיבריד פשוט לא טוב בדלת. בייחוד בדלתות שמנות. בדלתות של מכוניות קטנות כמו פיזו 205 קליו הסטארלט של איתמר הנפח שמה קטן ובדלת אטומה הם נשמעים סבבה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בטיול האחרון שלי למורל קיבלתי הסבר לסיבה למה אומרים שהמיד של הדוטק נשמע הכי טוב בדלת, והטיעון הוא בגלל שיש לו ערך Q גבוה (יותר מ -1), מה שלא קיים בשום וופר אחר של מורל. מסתבר ש Q גבוה נשמע טוב ברכב (אל תשאלו למה, בשביל זה צריך מהנדס אקוסטיקה) אך כמו כל דבר בחיים - Q גבוה משמעותו פגיעה במשהו אחר, ולטעמי בדוטק ה"פאק" הוא בתדרי המידבאס.

מנסיוני האישי - ההייבריד נותנים תוצאה מעולה כאשר הם מותקנים טוב בדלת מבודדת. מצד שני, גם הדוטק לא פראיירים בכלל (מי שזוכר את הסקודה של ניר), כך שמדובר בשני מידוופרים שיודעים לתת באס.

מצד שלישי - באס זה לא הכל בחיים ולוופרים של ההייבריד יש מידבאס הרבה יותר עשיר ודומיננטי מהדוטק.

הסט-אפ האחרון שלי היה מורכב מאילייט שלושה חלקים עם וופרים של הייבריד. לטעמי הוופרים הטובים ביותר שלהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מחפש שיהיה גם ווקלי וגם באס רך, אני לא מחפש סאבוופר מקדימה אם לא הבנתם נכון.

אלא שיהיה שילוב יפה של באס רך ושאר הצלילים.

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5964 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...