Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6590 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש באינטרנט ומצאתי הונדה סיויק - LS אוט' 1.8, 1800 סמ"ק, שנת 2007, יד ראשונה עם גיר אוטומטי.

המכונית עשתה 14,000 קילומטר והיא נמכרת ב-117,000₪.

רציתי לדעת אם המכונית הזאת נוחה וזריזה, והאם הכח שווה את המחיר..

תודה מראש לכל העוזרים והעוזרות .:-o

פורסם

מכונית מצויינת. שילוב מנוע גיר בין הטובים שיש בשוק.

למרות שהיא 1.8 עם 140 כ"ס, היא לא מטוס, אבל לוקחת הכל בקלות :-D

תבדוק מתי הרכב עלה לכביש. אם הוא פחות משנה על הכביש, זה שווה את המחיר. אחרת, אולי כדאי להוסיף קצת ולקנות חדשה :idea:

דבר נוסף שצריך לבדוק הוא ארץ היצור, כי הונדה מנתבת בין יפן (מצויין) לתורקיה (הרבה פחות טובה).

פורסם

אם מדובר על סכומים כאלה, עדיף תוסיף קצת וקנה חדשה עם גיר ידני 6 הילוכים.

יש לה יותר פוטנציאל לשיפור מאשר לדגם אוטומטי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם מדובר על סכומים כאלה, עדיף תוסיף קצת וקנה חדשה עם גיר ידני 6 הילוכים.

יש לה יותר פוטנציאל לשיפור מאשר לדגם אוטומטי.

אני אישית מעדיף גירים אוטומטים, וה"להוסיף קצת", זה להוסיף 10-15 אלף או 20-30 אלף?

פורסם

ידנית חדשה דגם ES עולה 127K ואוטומטית 130. אני חושב שזה שווה את ההפרש תמורת רכב חדש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני מרוצה מהרכב, המנוע מדהים, הגיר גם,

יושבת טוב על הכביש, מאוד מרווחת ונוחה, איכות חומרים טובה,

חוץ מי זה בשנת 2007 היו רק דגמים מיפן , הדגמים עבורלייצור בתורכיה רק בשנת 2008 וגם לא כולם, וישבתי בשניהם ולא חשתי בשוב הבדל משמעותי,

חוץ מהתוספות הקטנות שהוסיפו לדגם התורכי, ההרכבה אותה הרכבה.

פורסם
את זה נוכל לגלות רק אחרי כמה שנים ובלאי של הרכב, לא מישיבה של כמה דקות.

לידיעתך שהרכבים הם מורכבים ע"י רובוטים, ככה שזה לא עבודת יד (לרוב),

מה שחשוב איפה תוכנן הרכב.

פורסם

מניסיון על רכבים אחרים שהורכבו בטורקיה, איכות ההרכבה אינה זהה לדגמים שהורכבו בארצות אחרות.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אחלה אוטו , אמנם לא מטוס אבל בעל ביצועים מספקים +, עיצוב הוא עניין אישי אבל אני אהבתי את העיצוב החיצוני, מבפנים העיצוב גם נאה מאוד , אין לי ניסיון רב על הרכב , אלא בעיקר מה שנהגתי אצל חבר, האוטו זריז.

אני ממליץ לקנות חדש , בשביל13 אלף באמת שיותר כיף לקבל אוטו עם הניילונים =)

פורסם

ואני ממליץ לך לקרוא שוב את ההודעה של הקונדס.

יש הבדלים (חלקם גדולים וחלקם קטנים) בייצור בין טורקיה ויפן וזה בדוק.

פורסם

נכון שיש רובוטים, אבל הם לא עושים את כל העבודה. עדיין יש בן אדם ב- loop. ואם כבר בן אדם, עדיף יפני מאשר תורקי :wink:

בכל מקרה, למרות שהיבואן טוען שכל החלקים מיובאים מיפן ורק ההרכבה מתבצעת בתורקיה, זה לא נכון. על פי חוזה של הונדה וטויוטה עם ממשלת תורקיה, כדי לקבל הנחות במס הם חייבים לייצר לפחות 30% מהרכב במפעלים מקומיים.

בקורולה למשל, הריפודים היו תורקיים. הריפודים של הרכבים האלה היום (שנת 2003-2004) במצב ממש לא טוב. אצל חבר שלי הוא פשוט נקרע.

• תוכן חדש...