Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מנוע ALFA GTV

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב על קנית GTV משנות השבעים...

השאלה היא איזה מנוע ניתן להשתיל ברכב (המקורי לא תקין)

חשבתי על 164 TS האם אפשרי מבחינת ההתאמה לגיר וכו'.

אני לא מחפש שיפורים מטורפים רק שהרכב יסע מו שצריך ויהיה חוקי על הכביש.

מדובר על GTV מנוע 2.0

תודה

What's the first rule when into a man's car ?

RESPECT a man's car the man RESPECT you !

פורסם

לפי דעתי יותר יתאים מנוע של אלפא 75.

ל-164 קרטר אחר ואני מניח שגם ראש מנוע אחר.

מעבר לזה, הודעה יותר מתאימה לפורום טכני כי מדובר על שיפוץ ולא שיפור.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

את האמת התלבטתי בין טכני \שיפורים\ואספנות

זה יכול להכס בכל אחד :)

יש פה לא מעט אנשים מ IAROC בטח מישהו מבין עניין בנושא ...

פורסם

ככל הניראה ב-GTV מנוע 2000 היה 1962 סמ"ק. מנוע הזה בגירסאות שונות שרד עד אלפא 164 (ואולי גם דגמים נוספים).

באלפא 164 מנוע בגרסא 1962 סמ"ק היה עד 92 (כולל). ב-93 המנוע בא בגרסא אחרת עם 1995 סמ"ק, יש לו שינויים בתא בעירה.

מעבר לזה ממה שראיתי, ב-164 קרטר שונה לגמרי מאלפא 75 שבאה עם גיר אחורי.

במידה ואתה מאיזור הצפון (או מוכן לצורך טיפול באלפא להגיע לצפון), אני יכול להמליץ לך על המומחה באלפות הישנות עם גירים אחוריים - אהוד שחר. ככל שאני יודע יש ברשותו מלאי של מנועים וגירים. במידה ואתה מעוניין בטלפון שלו, צור קשר בפרטי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

זה העניין האם הגיר יתאים ...

עוד מישהו ?

אני מאיזור תל אביב כך שמוסך בצפון זה קצת בעיתי :roll:

• תוכן חדש...