Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שהתקציב נמוך,מוכן גם יד 2,לא משנה לי עם תיבה או בלי,הסאב יחובר ל-JBL75.4,כול המערכת רשומה למטה.

מומלץ עם נטייה ל-SQ.

תודה מראש.:-D

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

מה זה W3?:roll:אני לא ממש מכיר.

לפי מה שהבנתי מתאים לי P2,HED12 CVR מה עוד?

שוב אני מחפש כמה שיותר דיוק אבל גם קצת עוצמה לא יזיק.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תודה,אבל בשביל ה-JL אני צריך למתוח את התקציב פי 2 כמעט.:roll:

פורסם

נעזוב לרגע את ה-W3.

איזה עוד אפשרויות יתאימו לי?

פורסם

ואיך ה-HED12?מדוייק?ינוצל בצורה טובה עם המגבר שלי?

פורסם

ינוצל אחלה עם המגבר שלך, לא נראה לי שתמצא חדש כולל תיבה במחיר שלך, אבל תוכל למצוא יד שניה כנראה

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

היה לי את הHED 12

סאב מאוד נעים לאוזן

רק כדאי לך לשמוע אותו לפני הקניה

והוא ינוצל טוב מאוד על המגבר שלך

Honda CiViC 91 DX (04-11)

Ford Focus hatchback 02(11-14)

KIA Cee'd SW 11 (14-today )

פורסם

ואיך הפואניקס גולד?זכור לי שהוא היה נמכר ביד 2 בתקציב שלי בערך אך משום מה בזמן האחרון אני לא רואה כאלה ביכלל.

פורסם

יש את הקסנון שהוא ממש מעולה, ויש את ה- ZR שהוא אחלה, אם אני לא טועה הוא ~בערך~ ברמה של ה- HED

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אם אני בוחר ללכת על IDQ,איך הוא יישב לי על המגבר?הבנתי שהוא 2 אוהם ולפי הנתונים המגבר שלי לא יורד ל-2.

פורסם

יש גרסה עם שני סלילים של 4 אוהם כ"א, ויש גרסה של שני סלילים 2 אוהם כ"א.

אתה צריך את הגרסה של 2 אוהם (IDQ 10 D2). ניתן לחיבור ב 4 אוהם או חצי אוהם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...