Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול התקנתי מגבר PLATINUM AUDIO USC9980

הHU משולב DVD משהו סיני(קיבלתי אותו ממישהו מתנה) יש לו יציאות למגבר גם לרמקולים הקדמיים ולאחוריים.

המגבר מחובר לרמקולים 6X9 בינתיים, הזמנתי סאב כבר שבוע ועדיין לא הגיע משום מה ואני עדיין ממתין לסאב שיגיע.

עכשיו לבעיה:

כאשר הGAIN במגבר עד הסוף, והHU מונמך עד הסוף ומוגבה 1 ז"א אם הוולים הנמוך עד הסוף הוא מספר "00" אז אני מגביה ל01 יש רעש משהו בסגנון "סססססססססס" זה מופיע בכל מצב גם שהHU במצב AUX.

ניסתי להחליף RCA קצר בין המגבר לHU ניסתי את כל היציאות בHU בכולם שומעים את אותו הרעש.

כאשר מנמיכים את הGAIN כמעט לסוף הרעש נעלם, אם מנתקים את הRCA הרעש נפסק לגמריי גם שהGAIN עד הסוף.

אני לא יודע מה הבעיה היא מופיע גם שהמנוע כבוי וגם שהוא פועל, הכבלים פלוס ורימוט בצד, הRCA בצד השני הכל מופרד.

אם אני מגביר את ה טרבל ברדיו דיסק למקסימום הרעש גובר, ואם אני מנמיך עד הסוף הרעש חלש.

ניסתי ךשחק בכל האפשרויות במגבר LPF HPF FULL בכולם אותו הרעש.

שלוחצים MUTE בHU הרעש נפסק לחלוטין.

מה לדעתכם הבעיה? שמעתי שאפשר לנסות להעביר חוט בין המינוס בRCA לגוף הHU.

אני ממש מבואס, אגב מה זה המינוס בRCA הפין או החישוק מסביב?

אשמח לעזרה.

תודה.

פורסם

זאת בעיה שהיתה לי גם.

יש שתי אפשרויות או שקונים משתיק.

או שיש איזו מין קומבינה שלוקחים חוט מחברים את שני החישוקים שבפינים של ה-RCA ואת הצד השני לגוף הHU(לא מומלץ).

פורסם

לא עזר.

עכשיו יצאתי לרכב חיברתי רק יציאה אחת RCA חיברתי בין הטבעת בRCA ל גוף הHU ואין שום שינוי.

חיברתי דיסקמן ישירות למגבר ואין שום רעש עובד מצויין ונקי!.

כניראה שאצטרך להחליף את הHU לא?

פורסם

צריך את שניי ה-RCAים ביחד לחבר לגוף.

זאת אומרת ללפף סביבשניהם שיהיה להם מגע וצד שני לגוף.

אל תחליף רדיו דיסק כול כך מהר תלך למישהו יותר מקצועי אולי יתן לך פתרון או שתחכה לחבר פורום שיעזור לך.

פורסם

דבר ראשון. תוריד טיפה את הגיין....{יכול להיות שזה הגורם.}

דבר שני.איכות הרדיו דיסק מאוד קריטית. אמרת בעצמך שזה זבל סיני..

דבר שלישי. איזה RCA עוברים אצלך?

פורסם

סוף סוף תגובה!.

יש לי RCA שהגיע עם הערכה של SuondTech עלה לי 150ש"ח כל הערכה.

יכול להיות שמשהו התקלקל?, כי אתמול אני לא זוכר שהיו רעשים אני זוכר שהכל עבד חלק, ואז שהמגבר עבד ושיר ניגן אז ניתקתי את הRCA שהכל עובד יכול להיות שזה גרם לקצר או משהו?, ניתקתי וחיברתי מספר פעמים.

פורסם
מה קורה אפשר קצת עזרה, אני רואה שבפורום הזה לא לכל אחד עוזרים כמו שצריך :evil:

אף אחד לא עובד בשבילך.

בכל אופן, הייתי ניגש לבעל מקצוע (מתקין מוסמך) שיעיף מבט.

בעל מקצוע שמכיר אותך גם לא ייקח לך כסף אם התקלה פשוטה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

מצאתי את הבעיה!

הגיין היה גבוה מידי שמתי אותו בחצי וזה עכשיו בסדר.

הרעש לא כזה חזק הוא נשמע די חלש אבל זה מעצבן כזה באוזניים אז סידרתי את זה.

בכל אופן תודה רבה לכולם.

פורסם

עכשיו לבעיה:

כאשר הGAIN במגבר עד הסוף, והHU מונמך עד הסוף ומוגבה 1 ז"א אם הוולים הנמוך עד הסוף הוא מספר "00" אז אני מגביה ל01 יש רעש משהו בסגנון "סססססססססס" זה מופיע בכל מצב גם שהHU במצב AUX.

אשמח לעזרה.

תודה.

ידעת מהתחלה שהגיין גבוהה!

למה לא הנמכת אותו?

• תוכן חדש...