Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת, תקציב לא גבוה, רצוי 500-600 ש"ח, יד שניה אפשרי. רצוי משהו מדויק ככל האפשר בתיבה לא גדולה . לא מחפש בומים מפוצצים אבל עדיין שיורגש היטב (יותקן בבגאזי של אופטרה 4 דל') משהו שישלים יפה את התדרים הנמוכים...

פורסם

קיקר C12. יתן תוצאה מצויינת. ובתיבה קטנה יהיה מדוייק מעוד.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם
טיפה מעל התקציב ID8 תיבה אטומה 8 ליטר

מעניין. אהבתי את התיבה הקטנה. כמה אמור לעלות? באיזה חנות ניתן לשמוע/לראות את ה ID8?

פורסם

בדיוק שלשום קניתי קיקר C12 מרוצה עד הגג באסים מעיפים!! אבל מה אני קראתי שצריך לשים אותו בתיבה אטומה, המוכר טען שתיבה פתוחה תנצל אותו יותר, מה להגיד לך אני מאוכזב מהתיבה פתוחה.. הסאבים פחות מרביצים, שומעים אותם יותר חזק אבל עם יותר מידי מעוותים. בקיצור תקעתי חולצה בתוך הפורט של התיבה ועכשיו היא אטומה וזה פצצה!

פותח אותו מגבר 2 ערוצים מגושר... לפי דברי המוכר 200RMS המגבר מוציא בגישור.

התקנה שלי לבד הכל עבר בשלום פעם ראשונה שאני מתקין בסיטרואן פיקאסו, ועוד פעם לא יאומן כמה אני מרוצה! אולי צריך לעבור עוד קצת על לכוון אותו פה ושם אבל הכל פצצה

• תוכן חדש...