Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

כבר שלושה שבועות בערך שאני מנסה לצפות בסרטים ב-YOUTUBE, אני נתקל בקשיים של איטיות ואי רציפות בסרטונים.

מה יכולה להיות הבעיה? בדקתי את החיבור שלי ואין לי בעיה בהורדה, המהירות בסדר גמור.

האם זו בעיה אצלי במחשב או שמא באתר עצמו?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

עשיתי ניסיון רנדומלי דרך הסרטונים שיש באתר ואין איתם שום בעיה, הוידאו מנוגן חלק ובלי שום עיכוב.

דווקא סרטונים שאני מחפש מיוזמתי - חרבנה, הכל איטי וקטוע. הזוי משהו לא?

Twincharger Stratified Injection

פורסם
עשיתי ניסיון רנדומלי דרך הסרטונים שיש באתר ואין איתם שום בעיה, הוידאו מנוגן חלק ובלי שום עיכוב.

דווקא סרטונים שאני מחפש מיוזמתי - חרבנה, הכל איטי וקטוע. הזוי משהו לא?

נעים להכיר חוק מרפי.:wink:

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

זה תלוי בספקית מסתבר משום מה, אצלי (012) כל הסרטים נטענים במידית כלומר ניתן להתחיל לצפות בצורה רציפה כבר אחרי 2 שניות מטעינת הדף ואצל חברה שלי, נדמה לי שזה בזקנט לוקח דקה-שתיים עד שניתן להתחיל לצפות

אבי.

פורסם

גיל יש לך טעות

אין קשר בין 012 לבין נטויזיון או בזק

זה נכון, אולי קורים עיכובים בגלל ניקיון של המחשב

ניקוי קבצי אינטרנט זמניים וכו' וכו'

אבל בעיקרון. זו האתר.

פורסם

אלעדיקו

כעובד נטוויז'ן אני יכול להגיד לך שיש תיעדוף לאתר יוטיוב (זה נכנס בחודש האחרון) ככה שכל הסרטונים באתר עולים מהר יותר.

ניב

לא חותם

פורסם

אני בנטוויז'ן ברק ופעם זה היה פשוט טס, לעולם לא חיכיתי שסרטון ייטען.

היום (יכול להיות שזה קשור להתפגרות האיטית של הראוטר האלחוטי שלי) אין מצב לצפיה רצופה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא קשור לספקיות שלכם.

יוטיוב מעדכנים תוכנות והכניסו עכשיו גם את האופציה לאיכות סרט מקורית ברוב הסרטונים.

זה ימשיך להיות איטי עוד שבועיים בערך עד שהם יסיימו.

מוקדם בבוקר (בין 2 ל5 בבוקר) יש הודעות באתר עצמו שמסבירות ומתנצלות על הבעיות הטכניות.

• תוכן חדש...