Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחרונה לאחר ישור קו של טיימינג, ציריות וכל הצנרת באוטו(כמובן גם טיפול), אני נתקלתי בבעיה של טורים משחקים בסרק.

הוחלף המנוע צעדים אך הבעיה לא נפתרה, פלאגים הוחלפו אבל חוששני שיתכן שהם לא הנכונים, הייתי מעוניין בעזרתכם בכמה דברים:

1. איזה פלאג מתאים לפורדאסקורט קבריולט 1.8 מנוע DOHC ?

2. איזה עוד חלקים או מכלולים יכולים לגרום לבעיות?

נ.ב.

לפעמים ישנה גדילה בתצרוכת דלק לכן אני חושב שהפלאגים לא מתאימים...

תוד מראש , דן.

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
פורסם

כדאי לסרוק את המערכות השונות, אולם, לתיאורך, של "טורים משחקים בסרק" , יש לשקול בדיקת דליפות אוויר ממערכת היניקה.

זאת, באם המשחקים בסרק, הינם איטיים יחסית למעלה ולמטה, ולא מסוג של "קפיצות חדות ומהירות לכאן או לכאן)

למותר לציין,כי יתכנו סיבות נוספות ושונות לתופעה, והכל, יש לבדוק באופן מקצועי, כמו גם , בהתרשמות ראשונית (של בעל מקצוע) לעניין התופעה ואיפיונה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

דני תודה רבה על ההתייחסות אבל כפי שחשדתי הבעיה הייתה בפלאגים הם לא היו נכונים, מעניין אותי בכל זאת איך פלאג לא נכון יכול לחרפן ככה את הרכב?! תודה רבה על העזרה חשדתי כבר שזה כבר מכלולים יקרים יותר.

דן.

:2gunfire:העולם יפה יותר בXR3I!!!:crazyeyes
פורסם

בנוסף ממליץ להוסיף לרשימת דברים לבדיקה חיישן טמפרטורה שגם גורם לפעמים לתופעה כזאת, כאשר הוא תקול.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...