Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יעקוב לי היה X5 מנוע 4.4 חצי שנה ורק שתדע לך, שהעלויות של הביטוח ושל הטיפולים הם פשוט אסטרונמיות. פשוט כל חלק הרבה כסף אבל אני אגיד לך את האמת, הוא פשוט מצויין יש לו מראה אגריסיבי, ויפה מנוע חייתי וכיף לנסוע בכזה אוטו עם עוצמה עצומה.

אבל בכל זאת אם לא כול כך דחוץ לקבל את האוטו, אז הוא שווה את ההמתנה שלו ואם לו אתה יכול להתפשר גם על ה-X3 שגם הוא מצויין.

יניב

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שוב שלום .

יניב1 , תודה רבה על היעוץ , היה לנו כבר כמה רכבי יוקרה אנחנו יודעים מה המחירים +- של הטיפולים אחזקה והכל .

ריינג' רובר ספורט ... אתמול ראיתי את התוכנית הלא כ"כ יוצלחת של ספורט מוטורי , אמרו שם שהרכב עולה כמעט מליון שקל ?! זה באמת סכום אסטרונמי ולא נדבר על הטיפולים .

הטוראג ירד בגלל שיש אחד חדש כבר במשפחה ואני לא מתכוון להרחיב על זה .

הגי'פ של "גי'פ" אין לי מושג למה אבל שוב הוא לא נראה לי כזה "היי" שאמא שלי באמת תגיד את זה אני רוצה במקום הX5 .

פורשה , הסברתי כבר למה אנחנו לא חושבים עליו יותר ...

לעניין הBMW כרגע מראה באמת שהוא שווה המון ויותר מזה .

מעכשיו זה עניין בחירה שלנו ושנחליט ונקבל את הגי'פ (מוערך כ6 חודשים) נעלה תמונות =)

תודה לכולם

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
האקס חמש כבר יצא מכל חור אפשרי כיום כל בחור בן 22-23 שמרוויח קצת כסף לוקח 1000 הלוואות ומביא כזה דבר

עצוב... אבל נכון.

אנשים גרים בדירת 2 חדרים, ולוקחים משכנתא על הדירה וקונים BMW ששווה יותר מהדירה, רק כדי להוציא עיניים. זה פשוט עצוב, הם לא יודעים לאיזה ריביות, ירידת ערך מאסיבית, הפסד כלכלי עצום ובלאגן הם נכנסים.

(אני לא מדבר על YAKOV פה בשירשור.. דיברתי באופן כללי על הישראלי המצוי).

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

נראה לי שפסלת את כל האופציות שנתנו לך פה.., ועדין לא הבנתי מה אתה בדיוק מחפש..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ריינג' רובר ספורט..

אם מדובר על הדגם 4.2 סופרצ'ארגר אז כן..כ-מיליון שקלים

ישנו דגם עם מנוע 2.7 דיזל נפלא המשרת את הדיסקברי שמתחיל בכ-670 אלף שח

פורסם

ML270 חוששני שלא מייצרים חדש.

אז יש ML280CDI או 320CDI. אם היה לאמא שלך אחד והיא אהבה אותו אז למה לא לבדוק את החדש?

אגב, תבדקו גם את הלנד קרוזר V8 החדש אולי הוא גם אופציה.

פורסם

כי כבר היה לנו 2 "עונות" של המרצדס , מהמרצדס החדשות לא התלהבנו לאומת הב.מ.וו ושאר המתחרים !

אולי לא הזכרתי , אבל המרצדס ML500 06 הייתה לדוד שלי (הוא כבר מכר אותה) היינו איתה למשך שובעיים ולא ממש ראינו יתרונות שכ"כ גרמו לנו להחליף את הרכב .

בגלל זה אנחנו מחפשים משהו אחר , תאמת זה כימעט סגור על ה X5 , אבל ההרגשת הפיספוס של הX6 מאוד מעצבנת .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

יעקוב למה אתה אומר פיספוס ל-X6 אם אתה רוצה את האוטו תמורת 800.000 שקל הוא שלך ולגבי הריינ'ג רובר יש מספר דגמים ורמות מנועים שונים אני אפרט לך לריינג רובר ספורט יש 3 דגמים:

2.7 TDV6 SE אוטומטית 645,000 שקל

3.6 TDV8 HSE אוטומטית 770,000 שקל

4.2 SuperCharger אוטומטית 870,000 שקל

בקישור הבא בחנו אתר השטח הישראלי את הריינג רובר ספורט דיזל

http://www.4x4.co.il/articles/article.aspx?pCat=TESTS&catID=3&articleId=6084.

ואלה רק של הספורט כי הרגיל עולה יותר ולפי דעתי הספורט הוא יותר מרשים ויפה.

עוד אופציות יש את הסובארו B9 שגם לה יש מראה מרשים, יש את הניסאן מוראנו שגם הוא יפה ומרשים.

יניב

פורסם
אבל ההרגשת הפיספוס של הX6 מאוד מעצבנת .

יעקב

יעקוב, למה פיספוס היום הX6 עולה מאוד קרוב לX5 אני אפרט לך כמ העולה X6

לפחות ישבתם ב-X6 דיסקסתם על איזה שהו מחיר כי אולי היו באים לקראתכם.

וכמה עולה X5:

X5

3.0i אוטומטית 584,900

3.0d אוטומטית דיזל 584,900

3.0sd אוטומטית דיזל 639,900

4.8i אוטומטית 744,600

X6

3.0 35i אוטומטית 649,000

3.0 30D אוטומטית דיזל 649,000

3.0 35D אוטומטית דיזל 679,000

4.4 50i אוטומטית 799,000

בתכל'ס המחירים הם מאוד קרובים השאלה על איזה דגם אתם מתעניינים ואולי אם יראו אתכם רוצים לרכוש את X6 אולי הם יבואו לקראתכם שווה לנסות (מניסיון).

יניב

פורסם

העניין הוא עדיין אינו סגור , כרגע לא לחוץ לנו לבדוק רכב רכב , אנחנו לוקחים את זה מכיוון שאנחנו יודעים שצריך לחכות לפחות 6 חודשים , ככה ששום דבר לא סגור כרגע .

לא ראינו את הX6 אבל דיברנו עם כמה אנשים שראו נסעו וחוו , כולם אמרו שהם הרגישו משהו יותר מיוחד ברכב .

שאנחנו נבחן אותו נחליט מה יותר טוב לנו.

תודה רבה יניב .

יעקב

פורסם
העניין הוא עדיין אינו סגור , כרגע לא לחוץ לנו לבדוק רכב רכב , אנחנו לוקחים את זה מכיוון שאנחנו יודעים שצריך לחכות לפחות 6 חודשים , ככה ששום דבר לא סגור כרגע .

לא ראינו את הX6 אבל דיברנו עם כמה אנשים שראו נסעו וחוו , כולם אמרו שהם הרגישו משהו יותר מיוחד ברכב .

שאנחנו נבחן אותו נחליט מה יותר טוב לנו.

תודה רבה יניב .

יעקב

יעקוב אני הייתי לפניי שבועיים בקמור במסגר וישבתי בתוך ה-X6. האוטו הוא, שם בצבע אדום שאני ישבתי עם הסוכן שזה היה במקרה חנן שם אבל דיברנו על המחיר והוא אמר שהם ילכו לקראתי ברגע שאני מחליט לרכוש את האוטו.

אז כך שעדיין יש מה לבדוק ולברר על האוטו.

יניב

פורסם

תודה רבה , אבל שוב ההחלטה היא לא שלי לבד ... זה תלוי יותר במשפחה שלי .

שוב תודה

יעקב

• תוכן חדש...