Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה היייתי באמצע נהיגה בתוך העיר שכול שניה אני מעביר הילוך ופתאום נפל לי הקלטצ הבאתי את האוטו לבית על שני כול הדרך (פשוט מניעים בהילוך) לי נראה שנקרע איזה כבל בתוך המנוע כי הידית שהקלאטצ מזיז כן זזה אבל לא נותנת קונטרה לקפיץ שיש על הדוושה ולכן הקלאטצ נופל בכול אופן אשמח לשמוע הסברים והמלצות מה לעשות בנידון

טנקס

מצטער על השרשור הקודם:oops:

פורסם

לא שאני כזה מבין מה אני אומר אבל ברעיון כול הכבל מהדוושה עד המנוע עובד וגם הידית שמחברת בין הכבל למנוע זזה (לא על ידי הדוושה כי הדוושה למטה) העינין שנראה כאילו חסר קפיץ בידית הזאת שימשוך את הדוושה למעלה כי ידנית אני יכול להרים את הדוושה אבל היא לא נתפסת

אני מתאר לעצמי שהרבה יגידו לך למוסך פלוני וזה כנראה מה שאני יעשה בסוף.. אבל אני רוצה לנסות לעשות את זה לבד..

פורסם

משום מה אי אפשר לערוך

מישהו אמר לי שנשבר לי מזלג או משהו כזה אשמח להבין מה הוא התכוון וכמה זה עולה

פורסם

אם, כמו שאתה כותב, "הכבל מהדוושה עד המנוע "עובד" אז הבעיה כנראה לא במזלג אלא בדוושה עצמה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...