Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6610 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז שעה טוב ומוצלחת המעכרת הורכבה והכל נחמד ויפה ואני מאד מרוצה מהייבריד על הנפח של הדלת למרות החששות

הוא נשמע טוב בנפח של הדלת.

בכל מקרה הסאב משום מה מנגן תדרי מיד משום מה והמגבר ברגע שאני מעלה את הגיין פשוט הסאב משתתק ובמידה ואני מעלה את רמת הסאב בHU הבאסים במידים מתחזקים

יש רעיוניות??

המפרט רשום למטה והסאב הוא jl 12w6v2

תודה מראש.

נ.ב למה הHU לא צבעוני זה הגיוני ? (9855)

תמונות ההתקנה בקרוב

פורסם

איזה רכב יש לך?

זה נראה כאילו יש לך בלאגן בחיבורים.

כאשר אתה מעלה את הסאב במערכת הבאס במידי מתחזקים!?@# כנראה שהRCA של הסאב מחובר לך לחיבור שאליו מתחברים הקומפוננטים במגבר!

והסאב מנגן צלילים כי הוא כנראה לא מחובר ליציאת הסאב במערכת ולא חתוך במגבר/במערכת כמו שצריך!

בקיצור עשו לך בלאגן שלם במערכת! לך שיסדרו!

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

יונדאי אקסנט ואני עשיתי את כל ההתקנה אני במקצוע שלי מתקין אז אני יבוא אליי בדרישה לתקן :lol:

ההתקנה טובה השאלה האם יש סיבה לדבר כזה לקרות?

בחיבורי הRCA חיברתי את הFRONT למגבר טווטרים וREAR למידים וסאב לSUB כמובן

החיתוכים ביצעתי מהHU וחלק מהמגברים אבל הבעייה היא רק בסאב.

ניסיתי הכל וכלום לא עובד. עצות ?

פורסם

אין שום סיבה שהבאס במידים יתגבר כשאתה מגביר את הסאב בפאנל.

זה פשוט לא יכול לקרות . כאשר אתה מגביר את הסאב במערכת, כמו שאת כבר יודע, הוא מגביר את העוצמה של יציאת הסאב במערכת. ככה שאין שום מצב שזה ישפיע על המידים אם חיברת נכון.

מה שאתה מתאם מאוד מתאים לזה שהתבלבלת עם החיבורRCA של הסאב עם הRCA של המידים.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

סידרתי את הבעייה אבל יש בעייה עם המידים.

יש סיכוי שהיציאת RCA בעליונה יא לא HIGH אלא MID ? (בHU)

פורסם

עם אתה עובד בבייאמפינג

יצאת RCA הריאשונה היא מידים.

השנייה טוויטרים.

והשלישית אתה כבר יכול להבין לבד..

למה לא קראת בחוברת ההוראות אומרים שם בברור..

פורסם

קרלאלא מצאתי את זה אבל חשבתי שאולי זאת הבעייה ובעזרת רומןX ביחד סירנו והכל עובד מצויין תודה לכולם!!

• תוכן חדש...