Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם בטוח לבטל DESPUTE ב EBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ואחי קנינו ציוד צלילה ב EBAY בסכום לא קטן כמעט 500$ מאדם פרטי עם 42 פידבקים ו 92 אחוז חיוביים.

לאחר שהעברנו את הכסף אליו הוא פנה אלינו עם דרישה להוסיף עוד סכום כסף, לטענתו מחירי המשלוחים עלו עקב מחירי הנפט הגבוהים.

ניכנסתי לאתר משלוחים, והמשלוח אמור לעלות בסביבות 40 דולר, העברנו לו 70 על המשלוח.

שלחתי לו קישור עם המחירים של המשלוחים ומאז הוא הפסיק לענות להודעות.

לאחר 10 ימים פתחתי DESPUTE ב EBAY שם הבחור טען שלא שלחתי לו שום הודעה.

הוא גם אומר שאין לו כסף למשלוח, ושהוא אינו יכול לבצע את המשלוח עד שלא נבטל את ה DESPUTE.

השאלה שלי האם זה בטוח לבטל את ה DESPUTE.

חשבנו לתת לבחור עוד צ'אנס אבל לפי מה שהבנתי מהאתר של PAY PAL שאי אפשר לפתוח את ה DESPUTE עוד פעם עם הוא נסגר.

מה אתם אומרים?

פורסם

שלא תעיז לבטל את ה-despute.:idea: ברגע שתבטל אותו, לא תוכל לפתוח שוב והכסף הלך. אין קשר בין משלוח לבין despute ולפחות בעיני נראה שמוכר לא ישר.

92% זה פידבק נמוך. ממליץ בחום לדרוש את הכסף חזרה ולא לבצע את העיסקה.

בעבר הזמנתי חולצה לאחי. לאחר מס' שבועות שלא הגיעה, כתבתי מייל למוכר שלא ענה. פתחתי despute. שם הוא ענה פעם אחת בלבד ואמר שאם אבטל, הוא ישלח. הקשתי וביקשתי הוכחה לשליחה. לא הייתה לו. לאחר פרק זמן קצוב, העניין עבר לטיפול פייפאל. הם בדקו מס' ימים וכאשר המוכר לא הגיב גם להם, קבעו חד משמעית שאני צודק ותוך עוד מס' ימים, הכסף חזר לחשבון הויזה שלי ובתשלום החודשי לויזה, חברת האשראי זיכתה אותי בסכום הנ"ל.

Veni Vidi Vici

פורסם

קודם כל הטעות הראשונית הייתה שלך, לא מתעסקים עם מוכר שיש לו 42 פידבקים ו92% זה גרוע והיחס שלו אלייך מצדיק את הפידבק הגרוע שלו.

סגירת despute זה לא אומר שהלך הכסף וכנראה הוא מנסה לעשות עלייך קופה.

במקרה שעזרתי למישהו המוכר שלח את המוצר לכתובת אחרת בטעות ולא הסכים להחזיר את הכסף עד שהמוצר יחזור אליו, עבר הרבה זמן וה despute נסגר, ייעצתי לו לפנות לחברת האשראי בתביעה שיחזירו את הכסף מכיוון שאם אתה משלם דרכם זה מהווה אחריות שהמוצר יגיע אלייך ואם הוא לא הגיע אלייך אז הם כבר ידאגו לגבות את הכסף (או לקבל את הכסף מהביטוח), בכל אופן כל הכסף הוחזר במלואו ע"י חברת האשראי כך שאל תילחץ מ despute.

וכמו שאמרתי, בפעם הבאה אל תתעסק עם מוכרים כאלה.

פורסם

תדרוש בתוך פייפל בדיספיוט לבטל את העסקה מידי עקב כך שהוא לא עומד בתנאים שפורסמו במודעה.

הם כבר ידאגו להוציא ממנו את הכסף... להבא באמת לא להתעסק עם מוכרים שאינם Power Seller`s, זה מקור לבעיות!...

אבי.

פורסם

או קי, תודה חברים.

לאון אתה בעצם אומר שזה לא משנה אם אני יסגור את ה דיספוט, עדיין אוכל לקבל את הכסף שלי חזרה במקרה והמוצר לא יגיעה אלי?

פורסם

מדובר בלא מעט כסף.

לדעתי תרים אליו טלפון ישירות ותברר איתו את הנושא בזמן אמת כדי להביר את כל השאלות. את ה-DISPUTE אתה לא תוכל למשוך יותר מידיי זמן. תצטרך למצוא פתרון בקרוב ואם הוא אינו עונה בדוא"ל בתדירות גבוהה אז עדיף לעשות זאת בדרך אחרת.

הוא אינו יכול לבצע את המשלוח כי אין לו כסף למשלוח? יכול להיות שהוא צודק. הגיוני שמחירי המשלוח יעלו בתקופה הזאת ולא תמיד האתרים מתעדכנים 24 שעות. תשיג הוכחות מוצקות שגם תוכל להשתמש בהם ב-DISPUTE במקרה הצורך. תשאל אותו מאיזה חברה הוא שולח (או יותר נכון התחייב לשלוח בהודעה המקורית) ותבדוק אתה בעצמך כמה עולה לשלוח את החבילה שלך (דרך טלפון או אימייל).

לגבי הטענה שהוא לא יכול לבצע את המשלוח כי יש DISPUTE אני מניח שזה לא בדיוק כמו שהצגת את זה. הוא פשוט לא רוצה לבצע את המשלוח כי לא סגרתם את עניין התשלום על המשלוח ואת זה אפשר לברר כפי שרשמתי למעלה.

תעדכן.

בהצלחה.

פורסם

אני אף פעם לא קיבלתי החזר מפייפאל או אי ביי אבל אם אני לא טועה הם לוקחים עמלה שמנה וגם אם הם יחליטו שאתה צודק אתה לא תקבל את כל הכסף.

לשאלתך, מניסיון אישי כן, אתה תוכל לקבל את הכסף מחברת האשראי גם אם ה despute יסגר, כי אתה לקוח שלהם וזו מחובתם שלקוח שלהם יקבל מוצר ששולם דרכם.

פורסם
אני אף פעם לא קיבלתי החזר מפייפאל או אי ביי אבל אם אני לא טועה הם לוקחים עמלה שמנה וגם אם הם יחליטו שאתה צודק אתה לא תקבל את כל הכסף.

אתה טועה.

העמלה היחידה שנגבית היא מהמוכר שמקבל את הכסף עבור העסקה.

במידה והעסקה מתבטלת - כל הכסף חוזר לקונה.

מנסיון.

לפותח השרשור - שלא תעז לבטל את הDISPUTE.

המוכר התחייב למחיר משלוח X ואתה נתת לו את הX הזה. זה שהוא פתאום רוצה תוספת כסף זאת בעיה שלו.

מקסימום הוא יפסיד את ה10-20 דולר תוספת הזאת מהרווח שיש לו ממכירת הציוד.

בכל מקרה, PAYPAL יפסקו לטובתך בנושא שכן המוצר לא נשלח למרות שהעברת את כל הכסף.

עצה: קח את הכסף חזרה ותקנה ממוכר אחר.

בהצלחה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

שלא תעיז לסגור את ההתלונה!

ברגע שאתה סוגר משמע הגעת הלסכמה עם המוכר ואז לפייפאל לא אכפת אם צדקת או טעית, כסף אתה לא תראה!

הזמנתי כ30 מוצרים מאיביי, ופתחתי רק וויכוח אחד, שהסתיים בטוב, אל תתפתה לסגור אותו, אם סגרת לא תוכל לפתוח שוב, ואז יש דרך ארוכה דרך מרכז פתרון הבעייות של פייפאל, וגם שמה הסיכוי אפסי.

אל תסגור!

פורסם

לשאלתך, מניסיון אישי כן, אתה תוכל לקבל את הכסף מחברת האשראי גם אם ה despute יסגר, כי אתה לקוח שלהם וזו מחובתם שלקוח שלהם יקבל מוצר ששולם דרכם.

אתה קצת סותר את עצמך...

אם אף פעם לא קיבלת החזר או היית צריך לפתוח despute, למה לבלבל בן אדם במיוחד כאשר מדובר בסכום כסף לא קטן ?

אם הוא ייצא צודק (מה שבטוח יקרה כי החבילה אפילו לא נשלחה), כל הכסף יחזור ישירות אליו דרך כרטיס האשראי.

Veni Vidi Vici

פורסם

חברים תודה רבה.

אם מישהו יכול להגיד לי איך אני יכול את כספי חזרה, כדי שנוכל לקנות ציוד בחנות אחרת.

פורסם

תשאיר את הDISPUTE פתוח.

תודיע למוכר שמחיר המשלוח כפי שנאמר לך לפני סגירת המכרז הוא X כסף ועל כן שילמת את עלות המכרז + X כסף עבור משלוח.

כיוון שהוא שינה את דעתו בנוגע למחיר המשלוח אתה דורש לבטל את הזכייה ושיחזיר לך את כספך חזרה.

במידה והוא לא מסכים - תשאיר את הDISPUTE פתוח ויש שם כפתור שמאפשר לך "להסלים" את המצב ולהביאו להחלטת "בורר" מטעם PAYPAL.

הוא יקרא את מה שאתה רושם (זכית במכרז בY כסף, משלוח עלה X כסף, המוכר פתאום רוצה X+Y+Z) הוא ירשום את הצד שלו - והנושא יוכרע לכאן או לכאן.

עצם העובדה שהחבילה כלל לא נשלחה ישחק רק לטובתך. הבורר יחזיר את תשובתו תוך 14 יום (אם אני זוכר נכון) - ואז הכסף יכנס לחשבונך בPAYAPL אוטומטית.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

חברים תודה רבה רבה!

עוד בתמימותי היתי סוגר את ה DISPUTE.

לפחות למדתי משהו חדש.

שוב פעם תודה לכל העוזרים.

• תוכן חדש...