Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה יש לי התלבטות מסויימת בין שני סאבים:

1.וRockfordוP312D2ו

2. RockfordוP312D4ו

Cerwin VegaוV-MAX12.2

Cerwin VegaוHED12ו

מה ההספק RMS של שני הסרווין ווגה???

אני פשוט לא מצליח להבין את הקטע של האום... מה עדיף בישבילי? בהגבלות הבאות:

-יש לי שני קומפוננטים של JBL 70RMS כל אחד

-אני רוצה ליקנות אחד מהסבים של רוקפורד שציינתי

-בעתיד אני רוצה לשים עוד שני ביצים אחורה

ומפה באה עוד בעיונת, אני לא סגור על מגבר שאני צריך... חשבתי אולי ליקנות אחד חזק של 5 ערוצים אבל הם ממש יקרים בישבילי. אני יכול להשקיע במגבר עד 1500 ש"ח.

תודה לעוזרים.

בברכה דימיאן.

פורסם

על מגבר אני לא יכול להמליץ לך אבל אני יכול להגיד לך שבגישור רוב המגברים נותנים 4אוהם.

אז זה אומר שאתה צריך סאב עם שני סלילים של 2 אוהם, כדי להגיע לתוצאה סופית של 4אוהם.

או סליל בודד של 4אוהם.

אם אתה מתכוון להביא בזמן הקרוב מונובלוק הסאב עם סלילי ה2אוהם יוכל להיתחבר ב1אוהם.

כדי להבין מהו אוהם ואת ה"קטע" שלו תבצע חיפוש. "אוהם הגדרה" או "מהו אוהם" וכו'.

מקווה שעזרתי

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
על מגבר אני לא יכול להמליץ לך אבל אני יכול להגיד לך שבגישור רוב המגברים נותנים 4אוהם.

אז זה אומר שאתה צריך סאב עם שני סלילים של 2 אוהם, כדי להגיע לתוצאה סופית של 4אוהם.

או סליל בודד של 4אוהם.

אם אתה מתכוון להביא בזמן הקרוב מונובלוק הסאב עם סלילי ה2אוהם יוכל להיתחבר ב1אוהם.

כדי להבין מהו אוהם ואת ה"קטע" שלו תבצע חיפוש. "אוהם הגדרה" או "מהו אוהם" וכו'.

מקווה שעזרתי

עומר.

תודה ננסה ללמוד על זה...

לך על HED12 סליל בודד של 4 אום

על מגנר הJBL + קומפוננט הייתי מרוצה מאוד

כמה RMS ה-HED12??? ואיזה מגבר של JBL? כלומר נגיד ויש סאב שהוא מוציא 500 RMS אז מה אני צריך ליקנות מגבר של 4 או 5 ערוצים שכל יציאה נותנת בסביבות ה300 RMS???

פורסם

HED הוא 300 RMS

V-MAX הוא 600 RMS

P3 הוא 500 RMS

ההבדל בין שני ה- P3 שהראית הוא בהתנגדות בלבד (דואל 2 אוהם או דואל 4 אוהם)

לי היה את ה-HED ומאוד אהבתי אותו, אחלה סאב לתקציב שלו, מאוד מוזיקלי, לא חסרה לו עוצמה

אתה יכול לקחת את ה JBL GTO 75.4 או את הדגם החדש ה- 1004 ששניהם מגברי 4 ערוצים, והם מוציאים בגישור בערך 300 RMS, הישן קצת פחות.

סאב מחובר בגישור של שני ערוצים, ז"א, אם אתה לוקח מגבר 4 ערוצים אז יהיה לך 2 ערוצים שיגבירו את הקומפוננט מקדימה ושני ערוצים נוספים יגבירו את הסאב

אם אתה רוצה סאב שהוא יותר מ- 300-350 RMS עדיף כבר לקחת מגבר נפרד לסאב- מונובלוק

אם אתה כן לוקח סאב שיתחבר בגישור על מגבר 4 ערוצים, וודא שההתנגדות הסופית של הסאב היא 4 אוהם ולא 2 אוהם

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם
אין לצטט הודעה מעל שלא לצורך

ואללה אחי(אם הוא אחיך, דבר איתו בבית.) תודה רבה כאלה הסברים אני מבין ואוהב...

אה... אני כרגע לא יכול להרשות לעצמי שני מגברים ככה שני יסתפק באחד של 4 ערוצים עם הבנתי נכון...

נגיד ואני לוקח את המגבר JBL GTO 75.4 אז איזה מהסאבים הנ"ל יתאים לו:

-הHED

-הP3D2

-הP3D2

???

ומה עם המגבר הזה: וNV540וDuval

http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=T-Amplifier&model_id=676741

פורסם
אין לצטט הודעה מעל שלא לצורך

הכי טוב ביגלל שהוא הכי מתאים למגבר הזה או בגלל שלדעתך הוא הכי טוב בגלל האיכות שלו???

פורסם

קח את v max,שמועות אומרות שהוא טוב

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

שמועות לא תמיד נכונות אחי(אם הוא אחיך, דבר איתו בבית, לא ע"ג הפורום.)

שמעו חבר שלי המליץ לי על הסאב של וRockfordוP312D2ו

ומגבר שלP4004וRockford

זה טוב???

פורסם
שמועות לא תמיד נכונות אחי(אם הוא אחיך, דבר איתו בבית, לא ע"ג הפורום.)

שמעו חבר שלי המליץ לי על הסאב של וRockfordוP312D2ו

ומגבר שלP4004וRockford

זה טוב???

תגיד לי מה ניסגר איתך?! כולה פורום אנשים מיתכתבים פה לא מיסתכלים על קירות!!!!!!!!!!!!!

ואם אני רוצה לקרוא למישהו אחי אני יעשה את זה ואם בטעות ציטטתי את מה שאני רוצה לצטט אני גם את זה אני יעשה!!!!!

ואם אתה כל כך אוהב צ'טים אז לך תהנה שם ותדבר אם ילדים בני 5 וזהו... אל תנסה לשכנעה אותי להיצתרף אליך אני לא אוהב צטים!

ואם אתה כל כך אוהב לתת אזהרות אז תיתן ותעיף אותי מהפורום אם זה יעזור לך! אני לא מבין פשוט לא מבין! מה זה הכנסת פה?! מצלמים אותך לטלויזיה?! מה זה שפה נאותה?!

אסור ליכתוב ככה ואסור ככה מה ניסגר?! ולא הוא לא אחי אני מאוד מקווה שאתה יודע מה זה "סלנג"!

• תוכן חדש...