Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לא פעם נתקלתי במכוניות למכירה אשר המוכר מצהיר שהוא ביטל את הביטוח עליו ולכן לדוגמא לא מסכים להוציא את הרכב מהעיר או משהו כזה לנסיעות מבחן וכו'.

לדעתי זה נראה מוזר שמישהו מבטל את הביטוח לפני הקניה! האם זה בסדר? יכול להיות שאני חשדנית מדי?

בתודה!

פורסם

בטח הוא גם לא מסכים לנסוע לבדיקה, אה?

איך הוא מתכוון לנסוע ללא ביטוח לבדיקה, על גרר?!

איזה תירוצים אנשים נותנים כדי להתחמק/להסתיר דברים.

אז נאחל לו להנות עד הרבה זמן מהרכב שלו.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

מה אתה מקשקש - לי יש רכב למכירה, לפני כחודש נגמר הביטוח ולא חידשתי. אין לי צורך ברכב ולכן חבל לשלם ביטוח.

אז מה, זה אומר שיש בעיה עם הרכב?

בריאות לכולם!

פורסם

הבן אדם לא טען שוא לא מוכן להוביל לבדיקה אלא שהוא לא רוצה להסתכן בלנסוע פעם מיותרת (כלומר נסיעת מבחן ודברים כאלו) מחוץ לעיר. הגיוני?

פורסם
מה אתה מקשקש - לי יש רכב למכירה, לפני כחודש נגמר הביטוח ולא חידשתי. אין לי צורך ברכב ולכן חבל לשלם ביטוח.

אז מה, זה אומר שיש בעיה עם הרכב?

שאלה פשוטה:אז איך אתה מתכוון להגיע לבדיקה?

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

מדובר בטקטיקה זולה של סוחרים.

החשדנות שלך בנושא מעולה

הוא אל לא מוכן לנסוע למוסך וגם לא יהיה מוכן לבדוק אותו

את הכלה שקונים צריכים לבדוק עם היידים והרגליים בכל האמצעים שעומדים לרשותך.

ממוסכים ממכונים ממכונאים שבאמצעותך להביא לבדיקה וכו'

על מנת להבטיח שלא תפול בקנייה .

לא כל יום קונים רכב וחבל ליפול על האוטו שלא טוב

אחר כך הכיס שלך יפגע .

פורסם

לא יודע איך ניסע לבדיקה, אבל אני לא מתכוון לבזבז כסף על ביטוח רק בשביל זה.

בכל מקרה אם הקונה יתעקש לקחת את הרכב לבדיקה במקום שלא קרוב לבית, בתיאום מראש אני אצטרך לעשות ביטוח לכמה ימים.

באופן כללי אני מסכים שיש מקום לחשדנות אבל אם מעוניינים ברכב, לא צריך לברוח מהעסקה בלי בדיקה מעמיקה.

בריאות לכולם!

פורסם

אתה מודע לזה שלפי החוק אתה צריך ביטוח חובה גם אם הרכב עומד מתחת לבית ולא נוסע? ואם מישהו יפגע בדרך כלשהי מהרכב שלך גם כשהוא לא נוסע אתה צפוי לתביעות ?

פורסם

לדעתי ביטול הביטוח לפני המכירה, הוא מעשה לא חכם, שיש בו סיכון עצום.

בגלל הרצון לחסוך אתה עלול, חלילה, למצוא את עצמך בבור ללא תחתית.

אז לפי השיטה שלך, כל פעם שקונה פוטנציאלי מעוניין ברכב אתה אמור לעשות ביטוח("לכמה ימים").

שיטה מתוסבכת ומוזרה, ואני לא חושב שיש חברות ביטוח שיסכמו לדבר הזה.

דבר נוסף, אותי לא מעניינות בעיות הביטוח שלך, אני חושב שכל קונה זכאי לעשות סיבוב בדיקה על הרכב, לפני שהוא מחליט ,אם בכלל, לקחת את הרכב לבדיקה.

לסיכום:אולי אני קשקשן, אבל אתה לא חכם יותר מידי בהחלטות שלך.

פורסם

איך ייפגעו מהרכב כשהוא עומד, יכניסו ראש לתוך השמשה?

בכל מקרה, לא ידעתי על ענין החוקיות ולמרות זאת אני חושב שאני אחיה עם ההחלטה שלי.

בנוגע לבדיקת הרכב לפני המכירה שלו, אני אדאג לזה, והקונה לא צריך להיכנס לסרטים בקשר למצבו של הרכב בגלל שאין לו ביטוח.

בריאות לכולם!

• תוכן חדש...