Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע זה נראה ככה :

מגבר - Mac Audio - Z4200

רמקולים - JBL - GTO936

סאבוופר - אינטשCVR12 Kicker 12

קומפוננט - אינטש PULSE 6 MOREL 6.5

HU אני מתלבט מה לעשות יש איזה 800-900 שקל יש משהו במחיר הזה ששווה תכסף ברמה?

או שללכת לצומת לקבץ נדבות ל Alpine - CDE9845..

כל מקרה גם רמקולים עם למישהו יש משהו טוב באותו סביבת מחיר שיגיד כי אמרו פה שהם לא משהו

פורסם

אל תקנה לא אלפיין ולא קלריון במחיר של פיוניר סדרה 3 למה ? כי אף אחד מהם לא יתן לך שליטה על סאב 3 יציאות למגבר כיוון HIGH PASS ועוד כמה דברים קטנים

כמובן שיש זאת בפיוניר

לכן לפעמים עדיף פיוניר (אני אוהב אותם אין לי שום בעיה איתם , למרות שחצי פורום חושב שהם חרא) על קלריון ואלפיין .

קשה לי להאמין שתמצא ZR10 של פיניקס גולד בארץ

ישן ובארץ אולי הגיעו 2\3 תריסרים .

פורסם

לגביי קומפוננט תשמע לבד סביר שרוב האנשים שאמרו שJBL צורם שמעו אחרים שאמרו להם .... במחיר הזה אין יותר מדיי טובים וגם הפולס לא מציאה .

לגבי הדיודיסק יגאל צודק אבל תנסה סדרה 5 החדשה הוא עולה פחות 1000 שח, ובא עם USB

http://www.nokout.co.il/Product.asp?Pid=DEHP5000UB&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=1&aff=Zap&lang=HE

פורסם

מה המחיר שלו.

זה HU מסידרה גבוהה שלהם יחסית אבל אני חושב שבמחיר שלו יש מכשירים יותר טובים.

זה בטוח לא עולה בין 800-900 שקל.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

תקנה בלי לחשוב פעמיים

זה כבר מהפיוניר השווים , אילו שלא באים עם רעשי מנוע בילד אין :)

אני יודע שהוא מתומכר גבוהה מה 880 מכייון שהוא עם BT (הראשון שלהם) אבל אם השגת מחיר כזה

• תוכן חדש...