Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני רוצה לקנות רכב חדש מהחברה ואני מתלבט בין שתי מכוניות.

ההתלבטות היא בין הונדה סיויק וסובארו B3 מנוע 2.0,

מה עדיף ולמה?

תודה לעוזרים.

פורסם
שלום,

אני רוצה לקנות רכב חדש מהחברה ואני מתלבט בין שתי מכוניות.

ההתלבטות היא בין הונדה סיויק וסובארו B3 מנוע 2.0,

מה עדיף ולמה?

תודה לעוזרים.

על הסוברו B3 2 ליטר נסעתי בנסיעת מבחן

הרכב יושב על הכביש מדהים, סוחב מצויין ומאוד שקט

הבעיה - צריכת דלק גבוהה מאוד.

בטיחות - 5 כוכבים במבחן רסוק אוסטרלי שהוא מקביל לאירופי אך בודק דגמים המגיעים לאוסטרליה ancap

כריות אויר - בסוברו 6

בהונדה - בדגם הפשוט 4 , במפואר - 147000 שח, 6

רק הדגם המפואר נבחן בריסוק וקיבל 4 כוכבים

נהגתי רק על ההיברדי, מבחינת ישיבה וסטייל, זה סגנון שונה מהסוברו

בהצלחה

דני

פורסם

פחות חשוב לי הבטיחות וכריות אוויר.

אני חושב יותר על כיוון המכניקה , מי עשוי טוב יותר, מי יחזיק יותר זמן ומי יותר מהנה לנהיגה?

פורסם

מי יחזיק ?

תשמע שתיהם מכוניות אמינות מאוד יחזיקו בערך אותו הדבר, מבחינת טיפולים בערך אותם מחירים .

מבחינת כוח סובארו סוגרת 0-100 ב-9 שניות בערך וההונדה 11 . (תוסיף לזה הנעה 4*4 של סובארו )

וקיבלת את התשובה : סובארו (עזוב את זה שהדגם המפואר של הסיויק לא מצדיק לדעתי את המחיר ( ב-147K אפשר לקנות B4 או אפילו אקורד דגם פשוט)

חוץ מזה אם אתה קונה כבר רכב חדש למה אתה מתפשר על בטיחות ?! 4 כוכבים להונדה זה בושה !

לגבי מי עשוי יותר טוב : תעשה נסיעת מבחן לשתי הרכבים ותראה מה יותר מוצאת חן בעינך .

לדעתי ההונדה פשוט מכוערת .

אה שכחתי הסובארו יותר שקטה בנסיעה אבל הבעייה היחידה שלה שהיא צורכת יותר דלק מההונדה .

יצאתי עמבה

פורסם

אם חשוב לך הקטע של ההרכבה וההנאה מהנהיגה,

ממליץ לך ללכת בכיוון ההונדה,

ההרכבה מצויינת, אמינה מאוד, מנוע חזק (לאומת הסובארו שהוא מאוד קשה לה לזוז)

גם דינמיות שתי המכוניות לא הכי מצטיינות בהתנהגות כביש אבל לאומת הסובארו הסויוק עדיפה.

זה לפי המבחנים שקראתי על הסובארו לא מניסיון, אבל בקשר להונדה זה הכל מניסיון.

פורסם

יש לי ניסיון את הסובארו ואני יכול להגיד לך שהיא מכונית מעולה.

איכות החומרים שלה היא מהטובים, היא אמינה, ספורטיבית מאוד, מאובזרת מאוד ביחס למתחרות, בטיחותית וגם דיי חסכונית.

הייתי ממליץ לך עליה יותר מההונדה רק אם היית בעל משפחה עם ארבעה נפשות עקב הצפיפות הגדולה, התא המטען הקטן שלה ומרווח הגחון הפיצי שלה שהופך את הרכב לנמוך מאוד.

אם הינך משפחה בעלת יותר מארבעה נפשות אני ממליץ לך על הסיויק.

גם היא אמינה מאוד, בטיחות טובה, איכות חומרים מעולה, ואיבזור נאה.

שתיהן מכוניות מעולות, השאלה היא בעצם כמה מרווח אתה צריך.

שלומי.

פורסם

אני מצטרף לממליצים על ה-B3 , יפה ונוחה מאוד ,לדעתי עדיפה על ההונדה סיוויק גם מהסיבות שחברי כתבו.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

לדעתי סיוויק הרבה יותר יפה מסובארו גם מבחוץ וגם מבפנים. אחרי 15 שנה סובארו היו יכולים להוציא משהו יפה יותר תחת ידם.....

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

פורסם

לך על הסובארו הרבה יותר שקטה בנסיעה יותר נוחה ותוצרת יפן {ההונדה מטורקיה} וגם 4*4 האחיזת כביש משמעותית יותר טובה משל ההונדה.

פורסם

ממש מוזר לי כל מה שאתם כותבים.

שאלתי אנשים שיש להם סיוויק ואין יותר מרוצים מהם, וכמו כן שאלתי אנשים עם הB3 ואמרו שלא מרוצים.

הבנתי שהתיבת הילוכים ישנה ולא מתאימה למנועים של סובארו כיום.

בקיצור תודה רבה , נראה לי שאני אלך על ההונדה.

פורסם

B3 1600 סופר עגלה!

ככה שקשה לי להאמין שה2000 תיהיה יותר מידי מהירה.

מבחינת עיצוב הסיוויק יותר טובה. מבחינת שוק די דומים עם יתרון קליל לסיוויק. שניהם יפניות ואמינות. גיר של הסיוויק לטעמי טוב בהרבה.

הייתי הולך על הסיווויק.

פורסם
ממש מוזר לי כל מה שאתם כותבים.

שאלתי אנשים שיש להם סיוויק ואין יותר מרוצים מהם, וכמו כן שאלתי אנשים עם הB3 ואמרו שלא מרוצים.

הבנתי שהתיבת הילוכים ישנה ולא מתאימה למנועים של סובארו כיום.

בקיצור תודה רבה , נראה לי שאני אלך על ההונדה.

שאלת נהגים של B3 מנוע 1500 ?! כי אם כן יכול להיות שחלקם באמת מבואסים מהסחיבה של האוטו !

מנוע 2000 זה דבר אחר לגמרי!

חוץ מזה אם תקח גיר רגיל זה דבר אחר לגמרי .

ל-avi2014 אם אתה לא מבין ברכבים אל תדבר אתה מטעה :

1) קודם כל אין 1600 בכלל . יש 1500 .

2) אני לא יודע מה זה עיצוב יותר טוב (אולי היתכוונת עיצוב יותר יפה אבל זה עיניין של טעם)

3) שוק ה-B3 יצאה רק לפני עמה חודשים וכבר החלטת שאין לה שוק מה אתה מנחש .

4) אם לא נסעת על מנוע 2000 אל תנחש שהוא חלש , אם לא נסעת אל תכתוב כלום .

רק בקשר לגיר צדקת סיוויק עם 5 הילוכים וסובארו עם 4 .

יצאתי עמבה

פורסם
B3 1600 סופר עגלה!

ככה שקשה לי להאמין שה2000 תיהיה יותר מידי מהירה.

מבחינת עיצוב הסיוויק יותר טובה. מבחינת שוק די דומים עם יתרון קליל לסיוויק. שניהם יפניות ואמינות. גיר של הסיוויק לטעמי טוב בהרבה.

הייתי הולך על הסיווויק.

כבעל אימפרזה 2007 1.5

אני מתאר לעצמי שאתה לא יודע שהB3 זאת האימפרזה החדשה, בשאר העולם היא נקראת אימפרזה..

ואתה בטח גם לא יודע שאין כזה דבר B3 1.6, הפעם האחרונה שהיה כזה אוטו היה בדגמים הראשונים עם העיצוב המוכר של האימפרזה, הפסיקו את הייצור כי המנוע היה חלש מהגרסא 1.5 שלו, וצרך הרבה דלק.

חוץ מזה, האימפרזה שלי ממש לא עגלה, עם תאוצה שבהחלט מספקת אותי, עם אוטו מלא בתא מטען ו5 איש בתוכו, הוא מטפס ל100 ב14.5-15 שניות, מספק אותי בהחלט.

הבעיה היחידה היא הצריכה.

אל תבוא לפה ותעשה "שוק" לטובת הסיוויק, אני לא מוצא דבר שמניע לטובת הסיוייק, חוץ מהמראה המצועצע העלוב והיפני בפנים הרכב.

אגב, אחרי נסיעת מבחן על הסיוויק החדשה, אני מכין את עצמי לרגע שאני יבחר להכנס לסיטרואן, למרות שאני שונא צרפתיות, הסיוויק פשוט עלוב, מרעיש, ומגעיל אותי היחס שקיבלתי מהעובד תצוגה שלהם, ומשום מה, המזגן הפסיק לקרר (יום רביעי) במהירות של 65 קמ"ש

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...