Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנשים אני רוצה לקנות מערכת תקציב 3 אלף.. חשבתי על זה עם למישהו יש הצעות לשיפור או דברים כאלה שיגיד..

רדיו דיסק - DEHP390MPוPioneer

730

מגבר - Z4100וMac Audio

900

רמקולים (פה אני לא יודע עם זה אותו סוג למה אני רוצה 2 מקדמיה 2 מאחורה )

ו6x9ואינטשוPioneerוTSA6991Sו

450 לזוג. השאלה שלי פה עם אני רוצה גם מקדימה וגם מאחורה עם אני צריך לקנות 2 זוגות או שזה סוגים שונים.

סאבוופר - HifonicsוZS12ו

450

טוויטרים - וPioneerוTSS250ו

220

עכשיו השאלה שלי אני יודע שצריך קרוסים כדי לאזן קצת.. מאיפה או אני קונה או שזה מגיע עם קומפוננט?

תודה ענקית ענקית לעוזרים!!!

פורסם

תקנה קומפוננט נורמאלי שהוא כולל: טוויטר קרוס ווופר וחסכת לך את כל השאלות.

קומפוננט באזור ה 600 ש"ח. בהפרש מה הרמקולים שתכננת לקנות תשתמש לשם שידרוג המגבר ל 4200.

או שתסביר למה אתה צריך את כל ה4 רמקולים שחשבת עליהם.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

מגבר גם ככה שוחק תרמקולים אז לשפר אותו ולהוריד תאיכות של הרמקולים?

עוד דבר לא ענית עם לקנות 4 רמקולים כמו שרשמתי או 2..

קומפוננט עולה 600 ויש בתוכו רק טוייטרים וקרובאובר אבל שניהם ביחד בנפרד עולה רק 340 או שאני טועה

פורסם

תקנה את המגבר, רדיו דיסק, זוג קומפוננטים לקדימה (זה 2 קרוסים, 2 וופרים, 2 טויטרים), סאב וופר.

לאחורה אתה לא צריך כלום, אם תראה בעתיד שאתה רוצה גם מאחורה אז תקנה משהו פשוט וזהו.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

מגבר שוחק את הרמקולים. אתה יכול לצרף לינק לכתבה?

אני אמרתי לך להוריד את האיכות של הרמקולים?

ציינתי כבר מה מכיל קומפוננט, תקרא את התגובה שלי שוב בבקשה.

יואב

פורסם

אמיל יש לך המצלצות של החלקים הכי טובים בהתאם לתקציב?

ויואב אין בעייה ראיתי.. אבל זה נכנס במסגרת התקציב יעני זוג רמקולים אחד ו2 קומפוננטים + המגבר היותר טוב??

תודה רבה.

פורסם

המגבר שבחרת נותן 4X80 RMS, לעומת Z4200 שנותן 4X110 RMS שהוא עולה בערך 1000 ש"ח.

לדעתי עדיף להביא את Z4200 שיש עליו תגובות טובות פה בפורום (תערוך חיפוש עליו).

לקדימה אתה יכול להביא קומפוננט של מורל פולס 6.5/5.25, או JBL, HERTZ, אתה חייב ללכת ולשמוע כל מיני. (תלוי לפי הרכב שלך), שיעלה בערך 550 ש"ח.

סאב 450 ש"ח (למה דווקא אותו אתה בוחר?)

ולהביא רדיו דיסק של פיונר, בסביבות 500 ש"ח.

אל תשכח כסף להתקנה+תיבה לסאב.

ותערוך חיפוש יש מלא שביקשו עזרה ובתקציב כמו שלך.

חכה לעוד הצעות ותגובות.

Kia Sportage, 2014 

פורסם

ההצעה שלי זה כזאת:

רדיו דיסק: מה שבחרת יעשה את העבודה בטח

מגבר: אם כבר הלכת על MAC AUDIO, אז ה 4200, הפרש המחירים קטן ואילו הפרש הביצועים גדול.

רמקולים: מה שהצעתי לך מלכתחילה, זה לקנות סט קומפוננט אחד בלבד (שני טוויטרים, שני קרוס אוברים, שני וופרים [רמקולים]). אני לא חושב שבמערכת בסיסית צריך יותר מזה כדיי להגיע לשמיעה טובה ממקום מושבו של הנהג. אתה תבחר איזה קומפוננט מתאים לך יותר מבין אלו שאמיל הציע לך למשל. מכאן גם עודף התקציב שיילך למגבר. לא נתת עוד הסבר למה רצית מלכתחילה רמקולים קדמיים ואחוריים.

סאב: מה שתבחר בהתאם לתקציב.

יואב

פורסם

יואב..

שמע אני חדש בכל התחום .. ממה שהבנתי עדיף לקנות גם מקדימה גם מאחורה.. אני בכללי מעדיף מערכת שתשמע חזק שתפציץ אבל עם איכות אבל לא שהבאסים ישלטו ויתנו את הטון העיקרי..

ד"א עם אני יחשב את התקציב של מה שרשמת יש לך המלצה לסאב מסויים?

עריכה : ד"א גם המאק אודיו 4200 יש דברים עדייפים במחיר שלו?

פורסם

MAC AUDIO הוא מגבר די טוב ביחס לתמורה שהוא מספק לכסף.

מכיוון שאתה חדש, אני ממליץ לך ללמוד קצת לפני שאתה מוציא אתה הכסף ואח"כ מתחיל להתחרט ולהוציא עוד סכומים. למשל לעשות חיפוש על הדעה הרווחת בפורום לגבי התקנת רמקולים אחוריים. אני לא יודע ממי הבנת שעדיף להתקין גם מקדימה וגם מאחורה, אני מקווה שאתה לא מדבר על הגולף ההיא מהשירשור של הסאב הנפוץ ביותר בארץ - זה לא REFERENCE שכדאי להשתמש בו.

גם מערכת עם קומפוננט קידמי, סאב ומגבר טוב יכולה "להישמע חזק ולהפציץ, אבל עם איכות". את מי אתה זומם להפציץ אגב? 8)

כדיי שהבסאסים לא ישתלטו לך, צריך קומפפוננט טוב שמקבל את ההגברה הדרושה לו, וסאב מדויק בתיבה אטומה.

סאב: תלוי בתקציב שלך לסאב עצמו. תחליט מה אתה מקציב ותקבל הצעות, לא חסר.

יואב

פורסם

הלוואי עלי גולף אני עם טויטה 96 60 קלף ק"מ אבל זה כבר לפורום אחר .

כל מקרה הבנתי שקומפוננט זה מרכיב חשוב בטח עם אני רוצה לשמור על הבאסים ובכללי להפקת איכות טובה יותר מהמערכת , גם בגלל התקציב זה יצטרך לבוא על חשבון רמקולים אחוריים.

בנוגע לקומפוננט אני ינסה לברר מי מהם עדיף.. עוד דבר הבנתי שבנוגע לסאב PIONER חברה חזקה וטובה כמה שתהיה לא עדיפה דווקא במקרה של סאב יש אמת בדבר?

פורסם

פיוניר חברה חזקה?כן יש לה סאבים דיי חזקים...

טובה? לא הייתי אומר שהסאבים שלהם טובים...ואולי אפילו הייתי אומר שהם לטעמי על הפנים

פורסם

חח(הפורום אינו צ'אט, נא שמור על שפה נאותה) כן הבנתי שזה בצחוק..

כל מקרה בסביבות ב450-550 יש לך המלצה? כי באמת אני לא מחפש שהבאס יתן את הטון באוטו אבל שיהיה שמה חח לא יודע איך להסביר

• תוכן חדש...