Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

להשיב אקסבוקס360 לתחייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח וכשר לכולם!

אחרי חצי שנה שהאקסבוקס הישן-חדש שלי שכב לו פה בארון החלטתי לנסות להחיות אותו שוב, לאחר שהצלחתי עם טריק המגבת פעמיים ופעם שלישית כבר לא,(שאחכ התברר כרעיון לא בריא בכלל) הרמתי ידיים,

קראתי היום באנטרנט שיצא לפני חודשיים לחברת Xecuter ערכה שעולה 12 דולר שמסדרת את המכשיר (כמובן שמצריך פתיחה שלו), וגם באיביי ישנה ערכה שעולה 8 דולר, האם מישהו הצליח לסדר ? ועוד אחרי טיגון במגבת?

אשמח לשמוע תגובות

ארז.

never drive faster than your guardian angel can fly..

פורסם

יש כמה טכנאים / חנויות שמתקנים באמת ונותנים אחריות 3 חודשים.

זה אמנם עולה , אבל בניגוד לדרכים מפוקפקות שמחזיקות מעט זמן (טריק המגבת) זה גם עובד (מניסיון של חברים)

בקשר ל"ערכות" במחיר אטרקטיבי מאי ביי , וותר , כמו צ'יפים לרכב אטמוספרי - זה עוזר רק בתאוריה , תיהיה בטוח שאם לצרכן באי ביי זה עולה 15 דולר , אם זה היה באמת עוזר - מייקרוסופט היתה מתקינה את זה מראש בקונסולות שלה וחוסכת מליונים על תיקונים של XBOXים במדינות מתוקנות שם האריכו את האחריות ל3 שנים.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש לי חבר אלקטרונאי במקצועו, שעוסק בתיקון מכשירי XBOX , PS , אייפוד וכו'.

המומחיות שלו היא XBOX (לרבות התאמת מכשירים מחו"ל -> לארץ).

מושבו , בבאר יעקב.

אם עדיין רלוונטי, תן לי ה"פ עם פרטים מלאים ככל שניתן, ונראה מה הוא אומר ומהי היכרותו עם הבעיה ו/או פתרונה.

הוא גובה תשלום כמובן עבור תיקונים, אבל לא מחירים הזויים או משהו לא הגיוני בעליל.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מייקרוסופט כבר סידרה את הבעיה במכשירים החדשים

האנשים באיביי מכרו יותר מאלף מוצרים וכולם שם רושמים שהמוצר עזר להם, הבעיה במכשיר זה שהגוף קירור זז ומשהו שם מתחמם ומתעקם, הערכות כוללות ברגים מיוחדים שמוליכים ועוד כל מיני שטויות שעולות גרושים כך שלחייב על סט ברגים ומדריך יותר מ10 דולר זה מוגזם.

בקשר לחנויות בארץ, אני מכיר את הבעלים של החנות (התיקון עולה 400 או 450) וקיבלתי הנחה ל300 רק שעם כל הלחץ שיש לו בחנות (חנות מאוד מפורסמת) לא פלא שהוא אמר לי שאין טעם לגעת במכשיר שלי כי הוא "גמור" בשביל המחיר שבהתחלה הוא אמר שהוא ייקח לי , ובטח שלא אחרי שבוע שחיכיתי שהוא בכלל יסתכל על המכשיר שלי כי הוא שם אותו בצד.

פורסם

ארז, עידכון לך ולשאר הגיימרים:

שיטת "הטיגון עם מגבת" (לאחר הסברים מהמומחה + ידע שלי) היא מאוד מאוד גרועה למכשיר, ומחמירה את הבעיה מהיבטים אחרים (מחממת את ההלחמות, אך שורפת רכיבים אחרים).

כמו שאמרת, מייקרוסופט מודעת לבעיה, ולכן הפתרון הכי יעיל וחסכוני בשבילך, הוא לשלוח את המכשיר לארה"ב (אם יש לך מישהו שם), ושם הוא יוחלף במכשיר חדש! שים לב, שאם המכשיר שלך פרוץ, מייקרוסופט לא יחליפו אותו ולא יתקנו (מנסיון :? )

אלטרנטיבה אחרת, היא לבנות מערכת "קירור מים" למכשיר, בדיוק כמו הרדיאטור של הרכב, רק בלי המאוורר. העלות של זה (כאשר משתמשים ברכיבים טובים ולא זבל סיני) היא בסביבות 500 ש"ח, ויכולה להאמיר מעלה מעלה (אפילו עד אלפיה) ככל שתשפר ותשכלל את המערכת קירור. אם אתה מעוניין, אשלח לך את פרטיו של "החבר המתקן" שלי.

כל זאת, כאשר הנזק שנגרם (גרמת...) למכשיר, לא הרג אותו באופן סופי (וזה בהחלט ייתכן).

מעבר לזה, אתה יכול להפוך את המכשיר למדף נאה, ולהניח עליו כל מיני דברים.

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לשלוח את המכשיר לחול לא רלוונטי מהסיבה שהמשלוח הלוך וחזור יעלה כמו מכשיר חדש (אקסבוקס שוקל ה-מון), ובלי קשר המכשיר גם פרוץ.

אני יודע ששיטת המגבת הורסת, רק שאת זה למדתי אח"כ

הבעיה היא להציל את המכשיר כעת, כי את ההלחמות אי אפשר לסדר ידנית זאת שיטה חדשה של הלחמות שרק מכונה יכולה לעשות, מה שעושים זה יושבים עם משהו שנראה כמו פן רק יותר חם ופשוט בסיבובים על הלוח עד שההלחמות חוזרות מבפנים למקום, אח"כ מסדרים את הלחץ שיש בין הגוף קירור למעבד שנהיה רופף עם הזמן ומתעקם וגורם להתחממות, הקירור עצמו אחכ הוא לא בעיה, אפילו יש שיטה להגביר את המאוורר המקורי, הכל שאלה של כמה זמן יחזיק ה"לחץ" על הלוח שבנית.

זה בערך מה שאני מבין מקריאה בפורומים ושיחה עם אנשי מקצוע.

פורסם

יש פה די הרבה אי דיוקים,

א. מייקרוסופט לא פתרו את הבעיה , הם הנמיכו את אחוזי הבעיה ב2 שלבים, הראשון - החלפת גופי הקירור והשני מעבר למעבדים שמיוצרים בליטוגרפיה קטנה יותר (65 נ"מ) וע"י כך הורדה בחום ובצריכת החשמל של המכשיר.

ב. ההלחמות בהחלט ניתנות לטיפול ידנית , רק צריך אלקטרונאי טוב עם הרבה סבלנות , ניסיון וציוד מתאים (רמז - לא המלחם ב30-80 ש"ח והבדיל הממוצע) , אך זוהי רק חצי צרה מהבעיות שיכולות לגרום לRROD.

ג. שליחת מכשיר לארה"ב וטיפולי במסגרת אחריות בהחלט לא מבטיחה מכשיר חדש , הרבה פעמים הם לוקחים , עוברים על ההלחמות , מחליפים גוף קירור והופ - קיבלת XBOX מחודש ובטח שלא חדש. אפשר לקרא כבר באינטרנט על כמה וכמה מקרים של אנשים ששלחו מכשיר לתיקון , חזר התקלקל וחוזר חלילה - הכל על אותו המכשיר.

ד. גם בקירור מים בהחלט עדיף להשתמש במאווררים ואל תשכח שהמחירים שנתת הם לחלקים בלי הרכבה (גם רדיאטור חימום ל306 אני יכול לקנות בזול , אבל העבודה , אך העבודה :) )

ה. להגביר את המתח למאוורר המקורי לא מומלץ במיוחד אבל נו מילא , עדיף להרכיב קירור חיצוני / רדיאטור (קיימים גם קיטים מבוססי אוויר של רדיאטורים שעובדים על עקרון HEATPIPE כמו בקירורים רציניים למעבדים וכרטיסי מסך)

ו. הקירור הוא בהחלט מה שמשחק פה תפקיד ולא ה"לחץ" , מה שאתה מתכוון אליו זה נקודות המגע בין הHEATSINK המקורי והמשחה הטרמית לשבבים עצמם וזה דבר נוסף שבעייתי , אבל ה"לחץ" אמור ליהיות קבוע , אם הוא מורכב נכון מראש (מה שלא תמיד המקרה לצערינו)

זה ככה על רגל אחת.

מומלץ גם להתייעץ עם חברה עם יותר ניסיון בHWZONE ,

מי יודע , אולי תראו שם משהו שאתם מכירים :) (השם שלי בסגול שם)

ליביו

Then dying is forgetting

פורסם

הטריק (על פי מיטב הבנתי ): עוטפים את המכשיר בהמון מגבות, ו"חונקים" אותו, כך שנוצר חום רב מאוד בפנים, שבאורך פלא "מלחים" מחדש את כל ההלחמות שנפגמו. כמובן שדרך זו, יותר מזיקה מאשר מועילה.

משל הזוי: הרכב שלך מתחמם, אז אתה מנתק את השעון חום, ואז הוא מראה "מנוע קר" כל הזמן :lol:------> :-(

פורסם

אולי RL יספר לנו איזה טריקים הוא מכיר עם מגבת? :roll:

פורסם

ליביו דיברת על בעיית ההיטסינק כאילו היא שטות, אני חושב שאצלי הבעיה היא לסדר את הנזק שהיא גרמה ולא לקנות קיט איוורור שאותו אני אעשה בשמחה :) והשאלה אם ערכות התיקון באיביי שמחברות את המגע בחזרה יעזרו לי

פורסם

האם הבעייה שפותרים עם מגבות זה עין המוות? אם כן אני זוכר שראיתי סרטון ביוטיוב פעם של אחד שהעין מופיעה לו, פוף, נותן מכה רועשת לאקסבוקס מלמעלה, והכל מסתדר.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

כמו שאמרתי - ההיט סינק זה בעיה א. ואם המכשיר עדיין תקין והבעיה מתמקדת בהיט סינק - המכשיר יתקע אחרי כמה דקות משחק , אבל יעלה ויפעל כרגיל עד אז (כמו רכב מתחמם).

תשמע , אם אתה אלקטרונאי - לך על זה.

יש כמה דברים שאפשר אכן לעשות אם מפרקים את הXBOX שלרוב יחזירו אותו לחיים.

אם לא ?

עזוב את הקיטים הטיפשיים האלו.

ליביו

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...