Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח !

כרגע יש לי סלולארי של חברת אורנג', ואני מעוניין לשדרג לסמרטפון.

כרגע באורנג' מוצעים שני מכשירים כאלה:

HTC S630 (Cavalier

באורנג' - 2736 ש"ח

באי ביי - 389 דולר

Samsung BlackJack

באורנג' - 4464 ש"ח

באי ביי - 189 דולר

עכשיו יצא שראיתי גם מחירים הרבה יותר נמוכים באי ביי.

מה שמוזר כאן שבאורנג' הבלאק ג'אק יקר יותר מהקאוואליר, ובאי ביי הבלאק ג'ק ממש זול.

עכשיו לשאלות:

* אם אני קונה מכשיר מאי ביי, האם אני יכול להתקין בו עברית בארץ ? ואם כן, כמה זה עולה ?

* האם יש באחד מהמכשירים או בשניהן, אנטנת GPS או אפשרות לחיבור אנטנה כזאת ? (אני לא מעוניין לשלם לאורנג' 20 ש"ח בחודש על GPS)

* האם יש חיבור WIRE LESS ?

* במידה וקניתי את המכשיר בחו"ל, והוא התקלקל, האם אני יוכל לתקן אותו איפשהו (למשל באורנג' ?)

* האם ניתן לראות אתרי אינטרנט בצורה רגילה ? כמו שרואים במחשב ?(ולא בצורה של WAP)

* כמו כן, האם אני צריך לדעת משהו, לפני שאני קונה סלולארי באי ביי ? (אני לא רוצה לקנות מכשיר, וכשהוא יגיע לגלות שהוא לא מתאים לרשת של הארץ בכלל)

* ובכלל, האם יש למישהו ניסיון אם אחד מהמכשירים ?

פורסם

קודם כל , לפני שאתה קופץ על אחת הבלטות , סליחה , המכשירים האלו - נסה אותם.

לא כל אחד מסתדר איתם (ולא במקרה)

ועכשיו לשאלות שאני יודע את התשובה אליהן:

* אם אני קונה מכשיר מאי ביי, האם אני יכול להתקין בו עברית בארץ ? ואם כן, כמה זה עולה ? אם יש גירסאות עיברית שלהם - אפשר במחיר מסוים

* האם יש באחד מהמכשירים או בשניהן, אנטנת GPS או אפשרות לחיבור אנטנה כזאת ? (אני לא מעוניין לשלם לאורנג' 20 ש"ח בחודש על GPS) - אם יש בלו טוט' זה הפתרון הזול והמהיר

* האם יש חיבור WIRE LESS ? לא יודע , אבל תבדוק שאורנג' לא מבטלים אותו

* האם ניתן לראות אתרי אינטרנט בצורה רגילה ? כמו שרואים במחשב ?(ולא בצורה של WAP) - יש פטנט להתגבר על הבעיה הזאת - שימוש בWAP דרך פרוקסי - טריק קטן שלמדתי מפורומי IPHONE

* כמו כן, האם אני צריך לדעת משהו, לפני שאני קונה סלולארי באי ביי ? (אני לא רוצה לקנות מכשיר, וכשהוא יגיע לגלות שהוא לא מתאים לרשת של הארץ בכלל) כל מכשיר TRIBAND או QUADBAND יתאימו בלי בעיה (GSM כמובן)

* ובכלל, האם יש למישהו ניסיון אם אחד מהמכשירים ? שיחקתי קצת עם שניהם - לא לטעמי , זאת נבלה וזאת טריפה , העדפתי IPHONE

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...