Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

ריפוד הגג ברכב צנח לו לגמרי ושיושבים באוטו מרגישים ממש כמו באוהל בדואי :lol:, אחרי ניסיונות נואשים לשווא של חיפוש רפד טוב (שידביק את הריפוד בחזרה) אשמח לקבל המלצות לרפד רכב (במחיר סביר) בהודעה פרטית מאיזור המרכז.

שאלה נוספת

במזגן שלי ישנם 4 עוצמות קירור, כשמעבירים לעוצמה הרביעית המזגן נכבה, מזה יכול להיות? והאם זה נזק יקר?

תודה מראש לכל העוזרים!

פורסם

לגבי רפד חכה לאחד מאנשי המקצוע שימליץ לך.

לגבי המזגן ישנו וסת מהירויות אלקטרוני ברכב הזה תיגש למוסך מורשה הסיפור הוא פחות מ-200 שקל.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש את אותה בעיה בריפוד הגג. לדעתי זה נגרם מאנשים שעישנו שנים ברכב וכל החומרים הכימים בעשן גרמו לדבק שינוי כימי שגרם לצניחה של הבד העוטף את גג הרכב. למה אני אומר את זה , כי ראיתי כבר כמה כריזמות ללא שום בעיה בגג המקורי באותה שנת מודל.

בכל מקרה תרשום לאן אתה הולך ואיך העבודה כי גם אני צריך. אולי נלך ביחד ונקבל מחיר יותר טוב.

מצלמות דשבורד איכותיות לרכב

פורסם

זה מהחום שהגג קולט עם השנים, הדבק לא מחזיק והבד צונח, הסיפר לא זול שכן יש לפרק את תקרת הרכב.

עד כמה שאני יודע העלויות בין 800-1000 ש"ח

פורסם

אם אינך יכול לעמוד בעלויות של הדבקת הריפוד גג מחדש יש לי רעיון בשבילך

קח מזרק קטן , מלא את המזרק בדבק איכותי וטוב , תזריק נקודה ותלחץ ותחזור ככה בכמה נקודות בגג.

לאחר שהדבק יתייבש גש שוב עם המזרק (רק עם מחט חדשה מכיוון שהישנה אינה מתפקדת בגלל הדבק) ותתן עוד כמה פיקים של דבק עד שבסופו של דבר אתה תצמיד את הריפוד לגג בצורה שתשביע את רצונך.

סע בזהירות,ושבת שלום

• תוכן חדש...