Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הייתי בחו"ל שלושה חודשים כשחזרתי הרכב לא הניע - מצבר 60 שנפ בן 24 חודשים

מאוהבת בפורשה
שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אז כמו בכותרת הייתי בחו"ל שלושה חודשים ואחי שהיה אמור להניע את הרכב ולנסוע בו מדי פעם לא עמד במשימה ועכשיו הרכב לא מניע, ניסיתי להניע עם כבלים אך לאחר כמה דקות שוב נכבה הרכב, השאלה שלי האם המצבר נפגע או שיש אפשרות להטעין אותו או משהו ?

האחריות של המצבר נגמרה לפני שלושה חודשים - האחריות היתה ל20 חודשים והמצבר בן שנתיים - מצבר של שנפ 60 אמפר שעה

יש משהו שאני יכולה לעשות לפי שאני הולכת לרכוש מצבר חדש ? ובמידה ולא איזה מצבר הכי טוב שיש וכדאי לקנות ? אבל לפני האם יש משהו שאפשר לעשות, לדוגמא קראתי כאן הטענה איטית ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מבצעים זאת אצל כל חשמלאי מנוסה. עדיף אצל אחד כזה שממנו (במקרה הגרוע) תקני לבסוף מצבר, אם תצטרכי. כך תוכלי לסגור איתו שאם הטענה איטית לא מסדרת את העניין, תשלמי על מצבר וזהו. לא נראה לי שתהיה התנגדות.

נ.ב - הבחורה באווטר שלך זו את ? :roll:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא. בבוגאטי ויירון אין מצבר 60 אמפר.

ארנון..הרגת אותי :-):-):-)

נ.ב.

איפה "רב הפורום" חן פרחי? ממתי הוא מרשה לחברי הפורום לשים "תמונות תועבה" שכאלו בסמלון?

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברכב בעל גיר ידני אין מדיד בדרך כלל, המדידה מתבצעת על ידי פתיחת פקק המילוי והמפלס שבגובה הפקק הוא הנכון.

לך אין סיבה לבדוק שמן גיר, אבל שמן מנוע ונוזל קירור מומלץ לבדוק.

מה נסגר עם המצבר דרך אגב?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמן ומים יש לגבי המצבר יש שתי אופציות

כרגע ידיד שלי הלווה לי מצבר שהוא צריך להחזיר לחבר שלו בקרוב

אבל יש שתי אופציות קראתי פה בפורום על מקום שמתעסק רק במצברים בפינת שדרות הר ציון קיבוץ גלויות בת"א שאפשר לקנות ממנו מצבר בסביבות 300 שקל, ומישהו שיש לו גרר הציע לי שאתן לו את המצבר הישן והוא יביא לי משומש שעוד באחריות ב320 שקל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איפה "רב הפורום" חן פרחי? ממתי הוא מרשה לחברי הפורום לשים "תמונות תועבה" שכאלו בסמלון?

האמת - זה לא כ"כ מצחיק.

לצערי יש כמה חברים ששמים תמונות לא ראויות, ולמרות בקשותיי בה"פ ולמנהלים הם מסרבים להורידן. מה שמונע ממני להשאיר את המחשב פתוח על הפורום כשהילדים בבית.

לטעמי בפורום רכב אין מקום לתמונות מעין אלו, אבל כבר נואשתי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6062 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...