Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק לעזרתכם , כאמור בעת בלימה ישנם רעידות חזקות (כרגע בעיקר במהירות גבוהות ) , החלפתי זוג צמיגים קדמיים כולל איזון , צלחות ברקס , רפידות בלם נבדקו והם במצב מצויין ונוזל בלם .

אשמח לשמוע עוד דעות לגבי מה צריך לבדוק.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

אם החלפת צלחות תעשה בדיקה : תפרק את הגלגלים הקדמיים וכאשר האוטו מורם בלי הגלגלים אם יש לך אוטומת פשוט תעביר לדרייב ותסתכל היטב האם הצלחות עקומות או משהו בסגנון . תבקש שמישהו אלחץ על הגז ויתחיל לבלום ותשים לב מה קורה ברגע הבלימה .

למה אני אומר את זה , כי פשוט אני פעם עשיתי טעות כשהייתי צריך להחליף צלחות החלפתי לזולות והם היו עקומות ישר מצאתי את הבעיה והעפתי אותם . אם לא עשית את הבדיקה תנסה אולי יעזור . :)

בהצלחה

Ларик Сурапов

פורסם

עשיתי בדיוק את אותה בדיקה אבל לצלחות הישנות ,הרמתי את הרכב, פירקתי את הגלגל והכנסתי להילוך ראשון ובאמת ראיתי שיש שיש צורך בהחלפה ולכן קניתי חדשות .

מחר אני יערוך את אותה בדיקה לחדשות , לדעתי סיכוי נמוך לפגם ביצור אבל באמת אין לי מושג.

אלנטרה 2002

שרייד 1997

פורסם

בדקת את הבלמים האחוריים?היו לי גם רעידות בעת בלימה, ואחרי שהחלפתי הכל, המכונאי בדק לי את הבלמים האחוריים, אחריי החלפת הברקסים האחוריים הכל הסתדר.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תוכן חדש...