Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום אחרי נסיעה באוטו,הרגשתי,שוב,ששני הרמקולים שיש לי ברכב(קנווד 300W מאחור ופיונר רגיל מקדימה)לא מספקים אותי.הסאב(1202D)פשוט חזק מידי בשבילם.גם כשאני שם את הסאב על 50-6 שוומעים את הבאסים הרבה יותר חזק מהמילים של אותו שיר.אז ככה,אני מחפש קומפוננט שכמעט ולא יתן לי באסים כלל,את זה יש יותר מידי מהסאב.אלא שפשוט יגביר את השמע במילים של השיר ולא יהיה צורם בווליום גבוה.

חשבתי על מורל פולס,אבל שמעתי שהטוויטרים שלהם צורמים בווליום גבוה,ככה שנראה שעדיף לשדרג לטוויטר יותר טוב.לאיזה קומפוננט כדאי ללכת בתקציב של 500-600?

הקומפוננט יחובר למגבר הזה:

http://img252.imageshack.us/my.php?i...0523717kz6.jpg

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אז אין בעיה,נשים על 80.אבל זה אומר שהסאב יהיה עוד יותר חזק ומשפיע.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

כל ראיית העולם שלך בנושא מעוותת .

סאב אמור ללטף , ולזרום ביחד עם הבאס מהקומפוננט , שהוא הבאס הדומיננטי .

הסאב אמור להשלים אותו בהרמוניה מושלמת , להמשיך אותו בטבעיות ולתת לו דחיפה בנמוכים :)

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

רשמתי,500-600.אך אם יהיה הבדל כזה גדול בין התקציב הזה לבין 700-800, אני אשקול להגדיל'תו.

פורסם
כל ראיית העולם שלך בנושא מעוותת .

סאב אמור ללטף , ולזרום ביחד עם הבאס מהקומפוננט , שהוא הבאס הדומיננטי .

הסאב אמור להשלים אותו בהרמוניה מושלמת , להמשיך אותו בטבעיות ולתת לו דחיפה בנמוכים :)

יכול להיות.

הסאב שלי הוא הרבה דברים יפים,מלטף הוא לא אחד מהם:-)

פורסם
לא בשני התקציבים תשיג את אותו סוג של זבל אם תרצה לקנות חדש , ותקשיב לידידיינו הוא מבין במה שהוא אומר

הפולס זה זבל?

פורסם

למה אתה מלכלך?בגלל הסאב הזה,ולמרות כיעורי,בחורות התחילו לאהוב לעלות על האוטו שלי:-)

צ'מע,אני לא אקנה קומפוננט עד שאני אשמע לפחות 7 מכל הסוגים(בדיוק כמו ששמעתי לפני שבחרתי את הסאב).אולי אני אבדוק איזה קומפוננט JBL חמוד?הם אף פעם לא איכזבו אותי.

פורסם
למה אתה מלכלך?בגלל הסאב הזה,ולמרות כיעורי,בחורות התחילו לאהוב לעלות על האוטו שלי:-)כן בחורות התחילו לעלות איתך בימקום לשלם מונית או ביגלל שאני לא באיזור ...סתם :idea:

צ'מע,אני לא אקנה קומפוננט עד שאני אשמע לפחות 7 מכל הסוגים(בדיוק כמו ששמעתי לפני שבחרתי את הסאב).אולי אני אבדוק איזה קומפוננט JBL חמוד?הם אף פעם לא איכזבו אותי.

הינה הגעת למסקנה שמההתחלה הייתה צריך להגיע מההתחלה ובתקציב הזה שני האופציות האלו הם סבבה ביחס מחיר לתמורה

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...