Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי פשוט תוריד את הגיין של הסאב

בHU או במגבר?בHU הורדתי את הבאס כמה שיכולתי(50-6) ובמגבר הבאס הוא על פחות מחצי.ובלי שום קשר,הרמקולים האחוריים סתם מעפנים והקידמיים לא יותר מממוצעים,מה שדי מסביר את התופעה.

ולא אמרתם לי איך הקומפוננט הזה.למישהו יש ניסיון איתו?

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472469

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

קומפוננט מצויין ביחס למחיר

אני אהבתי אותו מאוד!

בקשר לסאב

בכיוון נכון של הסאב הוא אמור ליצור אשליה שהבאס שממלא את חלל הרכב מגיע דווקא מקדימה (בתיאום וכיוון נכון של הקומפוננט)

לא מאחור

זו במה קידמית על קצה המזלג :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לא אכפת לי אם הבאס בא מקדימה או מאחורה,מפריע לי ששומעים יותר את הבאסים מהמילים של אותו שיר.אני מחפש קומפוננט שבעזרת כיוון נכון ,ישתלב מצויין עם הבאס החזק של ה1202D.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

פולס עם הגברה נכונה יעשה את העבודה ואפילו תוכל לשדרג לMT22 עם קצת כסף ואז הסאונד בכלל השתפר.

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

מסכים עם "יתיר" בכל מילה.

המיד של פולס פשוט עושה פלאים עם הגברה נכונה מניסיון אישי ושמיעה אצל כמה חברי פורום.

הטוויטר קצת צרחני אבל אם אתה תרצה תמיד תוכל לשדרגו ל MT22.

נ.ב. עכשיו הפולסים אצלי מחוברים למערכת ישירות (9855 את מי שזה מעניין) יושבים מאחורה, והם פשוט נהדרים ועוד עם הטוויטר המקורי.

מקס.

<-- זה היעד :evil:

• תוכן חדש...