Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,הורי לא מזמן רכשו טריוס חדשה 08.

הרכב כבר קרוב ל4 חודשים על הכביש וצבר סביבות 4000 ק"מ.האוטו הולך להיות מטופל רק בין טיפול לטיפול.

חשוב לציין כי רוב הנסיעות בעיר,

שאלותי הם כאלה:

1.רציתי לדעת האם מקובל להחליף שמן כל טיפול (15 אלף)? או בתקופה קצרה יותר?

2.האם נסיעה עם אותו שמן מבלי החלפתו במשך 15 אלף תזיק למנוע?

3.האם ניתן לטפל ברכב בפעם הראשונה תוך לדוגמא 10 חודשים בהנחה שלא הגיעה ל15 אלף ולא עברה שנה

ומהטיפול הנ"ל לספור שנה או 15 אלף נוספים?

אבקש בבקשה מכם לענות לי לפי השאלות ולציין מספרים חשוב ביותר! אני מעוננין לשמור על איכות הרכב ואמינותו ולכן מידע זה חשוב ורלוונטי מאוד עבורי תודה מראש.

פורסם

1. שנה או 15 , המוקדם מבין השניים.

2. היצרן קבע 15 , אז למה לשבור את הראש?

3. אפשר אבל אין צורך. הסתפק בשנה או 15 , המוקדם מבין השניים.

איך הגעת למסקנה שהרכב יהיה במוסך רק בין טיפול לטיפול?

פורסם
1.רציתי לדעת האם מקובל להחליף שמן כל טיפול (15 אלף)? או בתקופה קצרה יותר?

2.האם נסיעה עם אותו שמן מבלי החלפתו במשך 15 אלף תזיק למנוע?

3.האם ניתן לטפל ברכב בפעם הראשונה תוך לדוגמא 10 חודשים בהנחה שלא הגיעה ל15 אלף ולא עברה שנה

ומהטיפול הנ"ל לספור שנה או 15 אלף נוספים?

1. מקובל.

2. לא.

3. ניתן. ניתן גם להחליף שמן כל 5,000 ק"מ, בעצם ניתן להחליף שמן כל יום. - פשוט לא צריך. וזה סתם ייסבך לך ת'ספירה.

השמנים של היום הרבה יותר איכותיים מהשמנים של פעם ולכן החלפת שמן אחת ל-15K ק"מ מספיקה.

יש יצרנים שעברו כבר להחלפה כל 30K ק"מ.

הסר דאגה מליבך.

בצע טיפול פעם בשנה או 15K ק"מ - המוקדם מבין השניים, ואתה נותן את מקסימום הדאגה לרכבך.

פורסם

אוקי,תודה רבה לכם פשוט מדובר ברכב חדש ואני דואג לאופן תחזוקתו התקינה.

כעת אני פחות מודאג אך אני בטוח שהאמינות ברכב היא גבוהה והרכב יענה על הדרישות אף שיעבור טיפולים תקופתיים בלבד.

• תוכן חדש...