Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6649 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.אני עומד בפני דילמה לגבי קנייתה של קורולה חדשה.מאחר והיא מוצאת עכשיו עם גיר ידני בנוסך לרובוטי והיא חדשה בשוק,בכל זאת זמן קצר לגילוי מחלות ילדות האם ישנם בעיות כלשהם ברכבים אלה? האם גיר ידני יפגע במכירה עתידית? תודה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין נתוני אמינות הנכונים לקורולה הנוכחית. בגדול מדובר ברכב אמין מאוד הממשיך במסורת טויוטה. גורם ההרתעה היחיד הוא התיבה הרובוטית ועכשיו כאשר ישנה בארץ אופציה לתיבה ידנית יכול בהחלט להיות שהדבר יתרום למכירות שלה (למרות שבארץ מעדיפית משפחתומטיות). אני ממש לא מאמין שהתיבה הידנית תפגע במכירה עתידית שכן תמיד יהיו כאלה שיעדיפו תיבה ידנית (חסכון בדלק, מחיר, אחזקה וטיפולים).

אם אתה בכל זאת מעוניין בחוות דעת בנוגע לאמינות הרכב בצע סקר בין מספר אנשים מחזיקי קורולה, גם כאלה שמחזיקים בקורולה בתור רכב חברה ונוסעים הרבה. גם אותי מעניין לדעת אם יש ברכב בעיות אופיניות.

בהצלחה.

פורסם

קורולה ידנית ולא רובוטית בלי כל ספק תחזיר עטרה ליושנה , קנה קורולה ידנית , היא חבל ההצלה של טויוטה !.

אנו נראה שטויוטה שוב תיגע בצמרת "המכונית הנמכרת ביותר" , ידנית ולא רובוטית שם שם המשחק המנצח !.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
קורולה ידנית ולא רובוטית בלי כל ספק תחזיר עטרה ליושנה , קנה קורולה ידנית , היא חבל ההצלה של טויוטה !.

אנו נראה שטויוטה שוב תיגע בצמרת "המכונית הנמכרת ביותר" , ידנית ולא רובוטית שם שם המשחק המנצח !.

האמת, אני חסר מילים לאור התגובה המעמיקה הנ"ל , שכל קשר בינה לבין השאלה המקורית מיקרית בהחלט.

לגבי הקורולה החדשה, היא פשוט חדשה, אינני חושב שיש עדין מספיק נסיון וק"מ נצבר על מנת לחוות דעה אמיתית ורצינית

לגבי הקורולה הקודמת, את תדמית האמינות הבלתי מעורערת , מערערים סדקים רצינים ביותר על מנועים, מחשבי מנוע, מערכות קטליטיות וסעפות פליטה אשר מחזירים את נשמתם לבורא הרבה לפני המתוכנן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ההישרדות של הקורולה אינה עומדת במבחן ! הנפילה הגדולה הייתה בגין האימור של ראשי חברת טויוטה על הרובוטיקה של הגיר דבר שדירדר את טויוטה מהפיסגה (למקום 3), הגיר הידני ללא ספק ירים אותה בחזרה ! , לא הריפוד של התקרה ולא מסגרת לוח המחוונים הם שימנעו זאת ממנה !, למסקנה זו הגעתי בראיית-רטרו בגרף ההתנהגות של המכירות של טויוטה קורולה משך שנים רבות !

פורסם

אני חייב לחדד! : האימור על הרובוטיקה היה בגין הדרישה לצמצום רמות גזים (גרם/ק"מ) של CO2 ! וגיר אוטומטי הוא ממריץ של היווצרות גז החממה ! , לכן ויתרו עליו !.

פורסם
איפה ראיתם שמביאים קורולה ידנית לארץ?

ידוע כמה תעלה?

הקורולה הידנית, אינה מופיעה באתר טויוטה (שאינו מעודכן).

מבירור שלי מול סוכנות טויוטה, אכן קורולה ידנית החלה להימכר ברמת גימור GLI בלבד, מחירה הינו 3000 ש"ח פחות מהדגם המצומד לתיבה רובוטית.

עידן

Black Nissan JUKE TEKNA

פורסם

קורולה ידנית כבר נמכרת ב116K,בהמשך לתרד לאיזו סוכנות היתם ממליצים לפנות באיזור המרכז כדי לקבל את החבילה המשתלמת כי ממה שהבנתי כל סוכנות נותנת הטבות משלה.

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

סליחה לצורך הבהרה החלקים תכנון יפן תוצרת סין והרכבה טורקית :p

מה שלא משביח את האוטו אפילו אם החלקים תוצרת יפן והרכבה טורקית,האיכות הרכבה היא מאוד ירודה לצערי

פורסם

אני חושב שאתה טועה לגבי תוצרת טורקיה ,היא יפנית,בינתיים

eton ug20 -brax gx2000

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

קצת סדר בבלאגן:

טויוטה קורולה החדשה- מיוצרת ומורכבת ביפן.

טויוטה אוריס (גרסת ההאצ'בק לקורולה) מיוצרת ביפן ומורכבת באנגליה.

Black Nissan JUKE TEKNA

• תוכן חדש...