Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש חומר ניקוי לראדיאטור, אם אני לא מוצא חומר כזה, האם חומר לניקוי אסלות יעשה את העבודה וינקה כמו שצריך את הראדיאטור? או האם יש שיטה טובה לניקוי ראדיאטור?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
האם חומר לניקוי אסלות יעשה את העבודה וינקה כמו שצריך את הראדיאטור?

לא, אלא אם תחבר אותו למערכת הביוב הציבורית.

ועכשיו ברצינות, אתה רציני? אם כן, רד מזה ומהר, התשובה היא- לא.

..... או האם יש שיטה טובה לניקוי ראדיאטור?

כן יש.

גש לבעל מקצוע מתאים.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

קטונתי להגיב אחרי דני אבל ...

יש חומר ניקוי רדיאטור לפחות אחד שאני מכיר של STP שניקרא FLUSH , קח בחשבון שכשאתה מנקה מערכת בעייתית יכולים להתגלות חורים קטנים שהיו סתומים עם הלכלוך או שלכלוך עלול להחליט להתקע דווקא במעבר צר במיוחד ולא לרצות להתפנות משם.

אני אישית ברדיאטור בעייתי שהיה לי נהגתי מדיי פעם להעביר זרם מים דרך המערכת :

פירקתי את הרדיאטור סגרתי את הפתחים חוץ מכניסה וציאה ( את הכניסה של הטרמוסטט למעשה) והזרמתי מיים מצינור גינה בלחץ שהיה לו , זה עזר זמנית עד שהחלפית רדיאטור

חומר לניקוי אסלה ? מה חשבת שיקרה ? זהו חומר מאוד קורוסיבי ומאכל , לדעתי יש דרכים קלות יותר להחליף רכב .

עפר.

פורסם

ע"מ להימנע מפיוק של חצי דש בורד, ניסיתי פלאש במטרה לנקות את רדיאטור החימום של רנו קליאו ללא הועיל, המוכר אמר לי שכנראה רבע שעה זה לא מספיק זמן לפלאש אז ניסיתי שוב והפעם לכמה שעות ושוב ללא הועיל.

כמובן שבזמן שהחומר היה ברדיאטור נסעתי עם מאוורר חימום פתוח עד הסוף, וזה לא שאין זרימה לגמרי ברדיאטור פשוט שהמעברים שלו קצת חסומים. 2 דקות יש חימום ואח"כ רק רוח קרה.

כנראה שנדרש חומר קצת יותר אגרסיבי, מישהו מכיר משהו מוכח ?

פורסם

במקום להשתמש בחומר ,

כדאי לפרק את צנרת המים ולשטוף עם צינור מים , ולא בלחץ הכי חזק , אלא להעלות לחץ לאט לאט ולא להגיע למקסימום כדי לא לפוצץ את הראדיאטור. זו השיטה כי יעילה לדעתי.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

השאלה מה הסיבה לניקוי שאתה רוצה?

אם תסביר יהיה ניתן לכוון יותר את התשובה. כעיקרון שימוש בחומרים באופן לא מבוקר עלול להגמר בהרס הרדיאטור, ואם הוא לא מחוץ לרכב או לא נשטף טוב בסוף אז גם בהרס המנוע. ספציפית חומרים לניקוי אסלות הם חומרים שמכילים חומצת מלח או חומציים אחרים, מה שמאד לא מומלץ עבור אלומניום.

פורסם

הסיבה היא חלודה, בעבר הוספתי מי מזגן לתוך הראדיאטור. זאת טעות אנוש שלי!

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
השאלה מה הסיבה לניקוי שאתה רוצה?

אם תסביר יהיה ניתן לכוון יותר את התשובה. כעיקרון שימוש בחומרים באופן לא מבוקר עלול להגמר בהרס הרדיאטור, ואם הוא לא מחוץ לרכב או לא נשטף טוב בסוף אז גם בהרס המנוע. ספציפית חומרים לניקוי אסלות הם חומרים שמכילים חומצת מלח או חומציים אחרים, מה שמאד לא מומלץ עבור אלומניום.

בנוגע לתגובתו של חברי אביב, מוטב ומומלץ שתקרא את הקישור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196967

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...